2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Güzel anneler merhaba. Az önce yanlışlıkla yani unutarak kızımın kitaplarının olduğu ağır çantayı kaldırdım Bişiy olurmu

Güzel anneler merhaba. Az önce yanlışlıkla yani unutarak kızımın kitaplarının olduğu ağır çantayı kaldırdım Bişiy olurmu
Yok kuzum ya sanmiyorum ben gebeligi ogrenmeden onceki gun deli gibi sabahtan aksama temizlik yaptim damacana falan bi suru sey kaldirdim cok sukur bisey olmadi

Bendeki kasik agrisi ya bugun pek olmadi ama insan endiseleniyo ya zaten evhamliyim aff valla darlaniyom
Bi şey olmaz cnm rahim büyüyor sonuçta kasık ağrıları normal karşılanıyor. Bende göğüslerm mi az ağrıyo aman midem mi bulanmıyo sürekli düşün dur

Kızlar bulantı için doktorunuzu arayıp mı ilaç yazdırdınız? Ya benim etrafımda nerdeyse kimse bilmiyor hamile olduğumu. Biraz daha büyüsün öyle söylemek istiyorum. Bu bulantıdan herkes anlayacak nerdeyse Nasıl ne yapmam lazım sizce ?

Ben kaynamis yumurta vs ne yesem bol limon sıkıp yiyorum Ayşe mi olur Alı mi artık bekleyip görücem
İkisi de pek tatlı oluyorlar yeni doğmuş bebek sevmek istiyorum Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah, çok seveceğim , tadını çıkaracağım iyice. Oğlumu da çok sevdim minicikken ama zaman çok hızlı geçiyor, hemencik büyüdü yavrum

Dün prillam diye bir ilaç verdi, gidip doktorun alnından öpücem bunca zaman boşa ölüp dirilmişim günler sonra ilk defa yemek yedim resmen

O kadar iyi mi yaw. Bana da yazdı doktorum, Ben ilaç almak istemediğim için kullanmadım.
Ben mecburdum maalesef, 12 saatlik yola çıktım dün yoksa kötü olurdu. Bu gün içmeyeceğim, yarın yine kusma seansları başlar
Prillam bu ilaçların şahıdır ya bilmeyen yok aslında
Evet ben de hep duyuyordum, yemek yemek ne güzel şey diyorum sabahtan beri

Aslında bunun yerine fetal DNA bakılan kolumuzdan alınan kan ile incelenen genetik testler var. Ben 30 yaş sonrası gebe kaldığım için yaptıracağım- amniyosentez gibi düşük riski de yok

Nifti testinde 11. Haftadan sonra bebeğin dna sı anne kanına karışmış oluyor. Bu haftadan önce yapılırsa genetik test numune yetersizliği verip yanlış sonuç doğurabiliyor. Antalya’da birkaç firma var ben Amerika’ya gidecek olan ile anlaştım. Ücreti dolar üzerinden ödedik. 19 temmuzda kan vereceğim kabaca 10-15 günde belli olur dediler. Ama yaşamla bağdaşmayan tüm kromozomal hastalıkları öğrenmiş olacağız. Allah korusun tabi ki ama 2 Li testte Li Usg ölçümleri gereksiz yükseklik sunabiliyor. Şu dönemde kaygı hiçbirimizin istemeyeceği birşey. Şahsen içim rahat etsin diye yaptıracağım.

Canim benimde bu test cok ilgimi çekiyor beni belirsizlik cok yorar her zaman ama cok dogru sonuc verdiği için de korkuyorum açıkçası. Allah dert vermesin sağlık sıhhat versin bebekleeimize ama hiçbir şekilde aldırmayın da düşünmüyorum. O yuzden kesin sonuç beni biraz ürkütüyor. Fiyatlar ne kadar olmus yasak değilse bilgi verebilir misiniz

Ben yaptirmayi dusunmuyorum herhangi bir test gereksiz kaygidan baska bir sey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…