- 21 Ağustos 2020
- 464
- 489
- 53
Valla bu iğrenç hastalıktan kaburga bel kalça ne varsa ağrıyor küçücük bebeğe ne yapmaz ki. Kimse dinlemiyor cidden kalabalık cenazeden geldi komşu o influenza oldu ertesi gün ben hasta oldum cenazede ki herkeste hastaymış şimdi. Hasta değildi geldiğinde ama kalabalığa girdim keşke hamile kişinin yanına gitmeyim diyebilseydiCanım gerçekten kimse kırılacak üzülecek diye kendini kasma küsen küssün senden değerli değil gidip gelmeaz kaldı ben bugün ebeye sordum niye kalabalık odalar tek kişilik değil mi dedim tek kişilik ama kimse dinlemiyor misafir geliyor dedi bir hafta sonra çocuklar hasta geliyor sarılıktan zatürreden yoğum bakıma geliyor dedi
En çok satanlardaydı bu ana kucağı ama çok kalitesizmiş almayın demiş cnmBunlarda hani o oyuncak sallanan kol var ya oraya çocuk elini sıkıştırır gibi geliyo bana hep
Ama benim tansiyonum hiç yükselmediki cnm bugünlük iki içtim yarın da duruma göre bakarım umarım gece artmazKasılmalarım var canım ama o ilacın etkisi değil zaten. İlaç doktorun dediğine göre tansiyonu düşürecek tansiyon yükselince kasılman artar demişti dolayısıyla kasılmada azalması lazım.
Ağzından bal damlıyor beybiC cagla22 G gunesli gunler saolun kızlar kurtardınız beni okumaktan Allah ne muradınız varsa vwrsin bebeklerinizin uykusu bol olsun doğunca
Tetikliyor hatta dr müdahale edebiliyor nasıl yapıyorsa başlatmak için doğumu3 aydır kabızm ilaçsız wcye çıkamıyorum üç gündür ilaç kullanmıyorum şimdi de ishal oldum çatı muayenesi doğumu tetiklemiyor dimi
Yurudum geldim bacim yarim saat oldu eve gireliay mabel 2 saattir yok korkuyorum
Bayb turba kullanıyorum evet bizimde geçiyor citlicli ustu başı mahvoluyor hadi kalk değiştir birde kavga ediyor değiştirmem diye neymiş sidikli sidikli gezecekmisGündüze al, geceye daha kaliteli başka bir şey kullan. Benim kız gece uyumadan önce bir suluk su içiyor. Gece patlıyor bez aynen. Sen ne kullanıyorsun?
valla doğuruyon sandimYurudum geldim bacim yarim saat oldu eve girelitotomda kazik dogruluyo gibi olmasa daha da yururdum ama kopekler falan vardi hatta tilki adrenalin yasadik kocisimle baya iyi geldi
Bugun de dogurmadim zerefvalla doğuruyon sandim
Hoşgeldin kova burcuBugun de dogurmadim zeref
Kiz zaten tek sevdiğim yanı buydu şubat sonunun. Marta kadar kirki cikar nisanda havalr süper olur diyordumM MaviFeslegen Allasen doğurma, ben sana güvendim Şubat sonu buralar dutluk olduğunda fesleğenle doğururuz didiimmm
Sidikliyi anlıyorum da bi de boklu gezmeyi seviyorlar o neyseBayb turba kullanıyorum evet bizimde geçiyor citlicli ustu başı mahvoluyor hadi kalk değiştir birde kavga ediyor değiştirmem diye neymiş sidikli sidikli gezecekmis
Hee ya alt degistirmek bir ölüm ölüm kaçıyor yatmıyor poposunu kaldırıyor daha neler neler bire bezi açar acmazz iyyyy iyyyy diyo kokuyor yapıyor eee kokuyosa niye degistirtmiyonnSidikliyi anlıyorum da bi de boklu gezmeyi seviyorlar o neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?