2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Valla bu iğrenç hastalıktan kaburga bel kalça ne varsa ağrıyor küçücük bebeğe ne yapmaz ki. Kimse dinlemiyor cidden kalabalık cenazeden geldi komşu o influenza oldu ertesi gün ben hasta oldum cenazede ki herkeste hastaymış şimdi. Hasta değildi geldiğinde ama kalabalığa girdim keşke hamile kişinin yanına gitmeyim diyebilseydi

Bunlarda hani o oyuncak sallanan kol var ya oraya çocuk elini sıkıştırır gibi geliyo bana hep
En çok satanlardaydı bu ana kucağı ama çok kalitesizmiş almayın demiş cnm
Kasılmalarım var canım ama o ilacın etkisi değil zaten. İlaç doktorun dediğine göre tansiyonu düşürecek tansiyon yükselince kasılman artar demişti dolayısıyla kasılmada azalması lazım.
Ama benim tansiyonum hiç yükselmediki cnm bugünlük iki içtim yarın da duruma göre bakarım umarım gece artmaz

Gündüze al, geceye daha kaliteli başka bir şey kullan. Benim kız gece uyumadan önce bir suluk su içiyor. Gece patlıyor bez aynen. Sen ne kullanıyorsun?
Bayb turba kullanıyorum evet bizimde geçiyor citlicli ustu başı mahvoluyor hadi kalk değiştir birde kavga ediyor değiştirmem diye neymiş sidikli sidikli gezecekmis

Bayb turba kullanıyorum evet bizimde geçiyor citlicli ustu başı mahvoluyor hadi kalk değiştir birde kavga ediyor değiştirmem diye neymiş sidikli sidikli gezecekmis
Sidikliyi anlıyorum da bi de boklu gezmeyi seviyorlar o neyse

Bunu bilen var mı ben bugün rossmanda buldum pahalı ama hastaneye götürsem yenir mi seseryandan sonra ben çünkü artık sadece süte bunları koyup yiyebiliyorum herşey yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…