2023 ozel hastane dogum fiyatlari

Benimde dr um Buoent Bey.cok memnunum.post acmistim hatta ama yazan olmadi.2 yil oncesine kdr central ile anlasmali gorunuyordu hala oraylami anlasmali diye sormustum.daha gebeligim cok yeni oldugu icin sormamistim dr uma.suanki fiyat hakkinda bilginiz varmi?hem hastane hem dr ne kadar aliyor acaba?
Merhaba,
Evet odasıyla çalışıyor. Fiyat daha konuşmadık ama. Bizim sezeryan Ocak ayında olacağı için yeni yıl fiyatları henüz belli değil dedi. Biz de Ocak ayını bekliyoruz

Devlet hastanesinde doğum yapın 1 gün kalacaksınız bu paralarla çocuğunuzun ihtiyaçlarını alırsınız

Merhaba,
Evet odasıyla çalışıyor. Fiyat daha konuşmadık ama. Bizim sezeryan Ocak ayında olacağı için yeni yıl fiyatları henüz belli değil dedi. Biz de Ocak ayını bekliyoruz
Disardan giden dr olcagi icin anladigim kadariyla suan en azindan bi 35 bini bulur gibi..kendi hastane icinde calismayinca fiyatlar buralara cikiyor.

İstanbul baya uygun geldi bana ya Trabzon da yaşıyorum 24.000 dedi epidural sezeryana

Evet daha pahalıya geliyor. Umarım Ocak ta fiyatlar uçmaz iyice
Merhaba. Bülent Karstamı yaptınız doğumunuzu? Ocaktaymış galiba doğumunuz. Fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyim hastaneye ne kadar doktor beye ne kadar ödediniz? Hatırladıgınız kadarıyla

Arkadaşlar, bu sene yakın zamanda doğum fiyatı almış olan var mı? Doktorum Bülent Kars, doğumum Şubat'ta inşallah. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok güzel olur.

Arkadaşlar, bu sene yakın zamanda doğum fiyatı almış olan var mı? Doktorum Bülent Kars, doğumum Şubat'ta inşallah. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok güzel olur.
Bende akışta gördüm 2023re fiyatlar nasılmış diye yeni sezaryen doğum yaptım iki katı ödedim çok artmış fiyatlar🥺

İstanbul Pendik Bölgesi Özel Hastaneler 2023 Güncel Doğum Fiyatları
Medical Park -Pendik
Normal Doğum= 15.000 TL
Sezeryan = 18.000 TL
-----------------------------------

Emsey Hospital
Pendik
Normal Doğum = 12.500TL
S = 14.000-21.000 TL
Yüzyıl Hastanesi-Pendik
Paket ( Muayeneler + D....) =17.000TL( Fiyat değişebilir
Lokman Hekim -PEndik
Paket ( Muayeneler + D....) =18.000TL
----------------------------------
Ersoy Hastanesi-Pendik
Normal Doğum = 10.000
S = 12.000-16.000
Bezmi ALem Kartal/ Dragos
Normal Doğum = 10.500
S = 10.500
İşitme Testi + Kalça Ultrasonu
Medipol Pendik
Normal Doğum= 7.000

S= 9.000

Merhaba kızlar 5 haftalık gebeyim.Bu fiyatları geçen hafta nisan ortasında öğrendim.
Ben pendik medipola gebelik öncesi kontroller için gidiyordum .Memnundum
Emine Ünlü Değirmenci ya da Saadet Hanım ile devam etmeyi planlıyorum.
Bezmiâlem 2024 fiyatlandırmasını biliyor musunuz?

X