- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.181
Çizgi görüyorum sanki benMalesef bır negatıfte benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi görüyorum sanki benMalesef bır negatıfte benden
Ben daha önce kullanmıştım testi pozitif gördüm diğer kullanmalarımda hatta birazda belki şans işiBen de bundan almıştım aynen böyle yolladılar ama hiç memnun kalmadım hiç pozitif göremedim ya da anamda kaldığım 4 güne denk geldi kaçırdım o yüzden teste çamur atıyorum
kuzum yalançı çizgi onlar her ay cıkıyor :) pembe cızgı gormeden malesef ınanmıyoruz :)Çizgi görüyorum sanki ben
Haklısın bende çok gördüm 2 aydır heveslenip heveslenip kursağımda kaldı hakkınız da hayırlısı olsun inşallah bebeğiniz sizinledirkuzum yalançı çizgi onlar her ay cıkıyor :) pembe cızgı gormeden malesef ınanmıyoruz :)
Sormaaa bende burda okuyup dün denedim sonra sabaha kadar wc bekledım mıkrop kaptırdım galıba o yuzden hıc tavsıye etmıyorum benımde ılk ve son deneyısım oldu zatenBu çok tehlikeli değil mi ya mikrop kaparsa bide kendimi parmaklayamam
Olabilir gerçekten Tam zamanında geldiEvet dün bitti hatta dün çok agri yaşadım resmen yumurtlama sancisi cektim saat 3 de yapicam bakalim 2 saat dolmasını bekliyorum
Bol su ile yıkayın hiç mantıklı gelmedi bana da zaten her şeyi yaparsak yandıkSormaaa bende burda okuyup dün denedim sonra sabaha kadar wc bekledım mıkrop kaptırdım galıba o yuzden hıc tavsıye etmıyorum benımde ılk ve son deneyısım oldu zaten
Valla çok doğru söylüyorsunuzda işte yoldan çıkmaya çok müsaitiz işteBol su ile yıkayın hiç mantıklı gelmedi bana da zaten her şeyi yaparsak yandık
Hatunlar çıldırdı çıkmayın guzum yoldan, yol yol değilValla çok doğru söylüyorsunuzda işte yoldan çıkmaya çok müsaitiz işte
parmakla kontrol mü ettiniz. keşke doktorlar gibi prezervatif taksaydınız okudum bende ama hiç sağlıklı gelmedi.Valla çok doğru söylüyorsunuzda işte yoldan çıkmaya çok müsaitiz işte
Çok doğru dedin ya hala çıkmadı. Bendeki sabır da (haşa) Hz. Eyyüp’te yokValla elıfcım ben olsam sımdıye coktaaan gıdıp ozelde kan verıp bır saat pc basında bekleyıp o sonucu almıstımayrıyeten saglık ocagına gıcık oldugumuda belırtmek ısterım o nasıl sonuc ya bır bucuk ıkı gun sonra sonucmu cıkarmıs
Dr a yazdım vıtamın mı etkıledı kı demekkı ovulasyon testındekı yumurtlama dogruymus.11-12 gun gectı yumurtlamadan.öne cektı vıtamın heralde adetımı.hamılelık testı yapacaktık daha yaa küstüm oynamıyorum kahverengi akıntı olunca insan suphelenıyorda varya hayrolsun ınsallah melisaa93 sevayd Mervenur277Kızlar cok garıp bısey oldu daha dongunun 22. Gunundeyım hıc bu kadar erken adet oldugumu bılmem ( az once lavaboya gıttım kahverengı akıntı geldı peçeteye.adet mı oluyorum şimdi daha 22. Gunde.moral sıfır fnd_50 savascii melegim can ve diğer sevgılı canlar
Amin kuzum ne dyim ki (Canımm stres yapma başımıza ne geliyorsa stresten geliyor. Sürekli düşünmek bizi çok etkiliyor. Neden deme dua et. Teslim ol. Bunları yazarken bile kendime kızıyorum kim bilir ne kadar emek sarfettin kaç aydır uğraşıyorsun; ama sakin ol. Şu vakitte ne dua etsen makbul. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Hayrolsun canım normalde kahverengi oluyo muydu böyleee acaba bebiş miDr a yazdım vıtamın mı etkıledı kı demekkı ovulasyon testındekı yumurtlama dogruymus.11-12 gun gectı yumurtlamadan.öne cektı vıtamın heralde adetımı.hamılelık testı yapacaktık daha yaa küstüm oynamıyorum kahverengi akıntı olunca insan suphelenıyorda varya hayrolsun ınsallah melisaa93 sevayd Mervenur277
Kasımda gitmiştim em son camım, adet söktürücü verip yolladı tekrar gitmek istemedim o yüzden.. bu ay hastalıklarla falan geçti zannetmiyorum yerleşme olduğunu, geçen ay da böyle oldu ama adet gelmedi :/Doktora gitmiş miydin ? Yerleşme olmadığına emin misin?
Benim normalde 26 gün döngüm. Adetten sonra 3.gün çatlamış yumurtam. Piki göremedim. Hemen başlamak daha mantıklı sanki.Kuzum adetın bıttıkten 3,4 gun sonra başla.adet dongum 25 gun benım ben oyle yapıyorum ıkı aydır.
Çatlamadan canımKızlar çatlamadan itibaren mi yoksa yumurtlamada pik görünce mi üzerine 14 sayıyorduk. Ocak 1 i akşamı ben çatlama gördüm acaba ne zamana bat tarihim