- 13 Ekim 2022
- 4.631
- 6.284
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.201
tşk ederim canım bakalım takip ediyorumCanım bu ay bir ölç bakalım batını görelim en azından. Ateşin pat diye mi düşüyor, kademe kademe mi iniyor. Şu an tek diyebileceğim, güzel gidiyor, umut vadediyor olabilir düşmediği sürece...
Ben ne çektim ondannn resmen sancılar girip girip çıkıyordu özellikle tuvaletim geldiği zaman, o an dışardaysan kasılıp kalıyordum hemen tuvalete girmem gerekiyordu gidene kadar 9 doğuyordumKızlar aranızda illa ki daha önce gebelik yaşayan vardır bir şey danışmak istiyorum. Makat ağrısı yaşadınız mı belirti olarak gaz sancım makata vuruyo vajina girişine vuruyo bazen
Benim makat değil ama vajinal ağrım oluyorduİlk defa bu ay yaşadım da sormak istedim sağolun zaten ihtimal vermiyorum ekstra olarak göğüs ucum çok acıyor tabi biraz dokununca harici bi acıma yok
Kızlar aranızda illa ki daha önce gebelik yaşayan vardır bir şey danışmak istiyorum. Makat ağrısı yaşadınız mı belirti olarak gaz sancım makata vuruyo vajina girişine vuruyo bazen
Benim daha çok makatta ağrı oluyo ara ara sancı girip çıkıyo hemoroidim olmadığı için gaz sancısından sebep oraya ağrı giriyor diye düşünüyorum. Peki göğüs ucunuz acıyor muydu dokunduğunuzdaBenim makat değil ama vajinal ağrım oluyordu
İhtimal var mıdır yaniGaz sancısı kalp krizi gibi bile hissedilebilir sana sadece o kdr söyleyeyim :)
Anladım bu durumu hiç yaşamadım dediğiniz gibi Oraya sancı vuruyor olabilir. Hayır ben hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım tam tersi sönmüştüBenim daha çok makatta ağrı oluyo ara ara sancı girip çıkıyo hemoroidim olmadığı için gaz sancısından sebep oraya ağrı giriyor diye düşünüyorum. Peki göğüs ucunuz acıyor muydu dokunduğunuzda
Sabah erken saatte yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorız canım her gün aynı saatteKızlr ateşinizi nasıl ölçüyorsunuz. Bu ay tutmazsa bir sonraki ay ben de ölçmeye başlayayım her gün. Aç tok? Sabah akşam? Neye dikkat etmek lazım.
Yükseklerde devam ederse pozitifi görürsün İnşAllah canımAteş tablom kızlar umut varmı bata 6 gün varpozitifbiri melegim can melisaa93 Eki Görüntüle 3192315
Bende şu silaha benzeyen alteş ölçerden var o olmaz o zaman.Sabah erken saatte yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorız canım her gün aynı saatte
Daha gelmedi benimkiler de bir sancım falan oldu geri gitti geleydi bir gideydi işimize gücümüze baksaydım. Bu hafta sonu sperm testine de gideriz aksilik olmazsaben yarın sabah bı olcerım su ıkı uc gun yukselınce bırakıcam olcmeyı bugun ovude yaparım kankam oyle gıtcem
Gerçekten hepimiz farklı belirtiler yaşıyoruz kimsenin belirtisi birbirine uyuşmuyorAnladım bu durumu hiç yaşamadım dediğiniz gibi Oraya sancı vuruyor olabilir. Hayır ben hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım tam tersi sönmüştü
Regl bitince mi başlamak gerekiyor canım? Reglken mi kullanmaya başlasak?proceıve f canım.prowomende olur.hepsı aynı gorevı goruyor vıtamın var ıcınde bıde ınosıtol.daha oncekı kullanımımda ılk ay hamıle kalmıstım,umutluyum bakalım bunlardan.eşli olarak kullanıyoruz (esımde de bır sorun yok)
inşallah hayırlısıyla canımYükseklerde devam ederse pozitifi görürsün İnşAllah canım
Bu ay testi denerim belki aşko bakalım kafam çok karışıkBencede testle devam et ateş çok stres bence.çatlamadan sonra testi işini de bitirip beklersin oh mis
Kesinlikle herkesin hamilileği kendine özelGerçekten hepimiz farklı belirtiler yaşıyoruz kimsenin belirtisi birbirine uyuşmuyor
Bizim buralarda böylelerine tandır gazetesi denirFazla merak başın belası iste herkes kendine hayatına baksa ne güzel olucak ama yokkk kim ne yapıyor öğrenmek zorundalaryok güm diye giderler
reglken canım zaten vıtamın bunlar.yumurta kalıtesını artırıyormus bıde eger dollenme olursa rahme tutunmasını kolaylastırıyormus.antıoksıdan flnda var ıcınde.3ay kullancaz bakalım ıns 3 aya varmadan guzel haberlerı alırız❤Regl bitince mi başlamak gerekiyor canım? Reglken mi kullanmaya başlasak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?