- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.181
Amin canım sagol inşallah aaglıklıdır da tutar kuzumiyi büyümüş canım havuc ye bol bol yansın geceler o zaman herşey gönlünce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sagol inşallah aaglıklıdır da tutar kuzumiyi büyümüş canım havuc ye bol bol yansın geceler o zaman herşey gönlünce olsun
İlk defa bu ay yaşadım da sormak istedim sağolun zaten ihtimal vermiyorum ekstra olarak göğüs ucum çok acıyor tabi biraz dokununca harici bi acıma yokCanım makat agrısı yaşdıgım zaman adet geliyor bende ama sende her zaman olmuyorsa bilemem
Bu tipleri de anlamıyorum gerçekten. İnsanın enerjisini sömüren parazit gibiler. Bende daha hamileyken ikinciyi soran olmuştu yuh dedim ya . İkinciyi ne zaman düşünüyorsun çok ara verme birlikte büyüsünler dedi. Ona kaldı zaten bunun kararıCanım diliyle günah toplayanları hiç takma bile insanı kırmaktan korkan Allah korkusu olan çok az insan var incitirmiyim üzermiyim acaba die benim bir kızım oldugu halde herkes kulağı açık bidaha hamile kalacakmıyım die bekliyor ben sallaklamıyorum yiyorum olup düşüyor die kimin haddine Allah verirse olur nasip bu valla biri bişey diyince gücün yetiyorsa ver diyorum susup kalıyor hiç üzme kendini vardır herşeyin bir çaresi olucak olucak olucak okadar şarkısını söyle
Gögüs ucu belirti canım günün ne zamanİlk defa bu ay yaşadım da sormak istedim sağolun zaten ihtimal vermiyorum ekstra olarak göğüs ucum çok acıyor tabi biraz dokununca harici bi acıma yok
İnşAllah bu kez gerçektirvücudum yine kandırıyor beni öyle hissediyorum
Çok karışıyor benim günlerim ama geçen ay 17sinde oldum en geç 1 haftaya gelmesi lazım gecikse bileGögüs ucu belirti canım günün ne zaman
6 gün var canım başka belirtim yok canım ateş tablomda var ama çok yükselme yok ateşimde orta seviyede gidiyorBelirtiler içinde okudum canım ben tek belirtin bu mu var mı başka birşey gögüs hassasiyeti felan benimde midem yanmıştı hamile iken ve vajinada yanma olmuştu kaç günün var ateş tablon yok mu senin kuzum
inşaallah canım benim hep beraberİnşAllah bu kez gerçektir
çocuk düşünmeden önce yumurtluyormuşum erken adet olmuşum geç olmuşm dünyadan haberim yoktu :) yumurtlama belirtilerini hepsini yaşıyordum ama aa niye adet ortasnda bunlar oluyor bende diyordum saflığa bak çocuk düşünmeye başladm ıvu belirtilerinin yarısını nerdeyse yaşadmHiç sorma gerçekten şaşırdım vücudumuz her şeyden hemen etkileniyor mesela diyet spor ve mutluluk olduğunda erken yumurtlama oluyor ama stres üzüntü yeme içme olduğunda geç yumurtlama.:) ama yine de ovülasyon testi iyidir neyse ki 1 ya da 2 gün öncesinden belli ediyor sadece çatlama anını göstermiyor Allah'tan :)
Çok teşekkür ederim Merakla 25 ocak ı bekleyeceğim artık öncesinde test yapıp negatif görmek beni çok üzerMerhaba.. ikiside olabilir.. yumurtlama gününüzden eminseniz 14 gün sonra test yapsanız gebelik varsa çıkar..tabi gebelik belirtileri ile adet öncesi belirtiler nerdeyse aynı.. ayırt etmek çok zor..
Ateş tablom kızlar umut varmı bata 6 gün var pozitifbiri melegim can melisaa93 Eki Görüntüle 3192315
evet hatırlıyorum senin tablonu da ben ilk defa bu ay ölçtüm acemiyım ateş konusundaGebe tablomu bilen bilir. Bat gelene kdr umut hep var :)
proceıve f canım.prowomende olur.hepsı aynı gorevı goruyor vıtamın var ıcınde bıde ınosıtol.daha oncekı kullanımımda ılk ay hamıle kalmıstım,umutluyum bakalım bunlardan.eşli olarak kullanıyoruz (esımde de bır sorun yok)Direk ismi inositol muydu canım
İki gün somra test yap canım varsa çıkar adet ateşin 36.2 düşmezse umut vadediyor inşallah kuzumAteş tablom kızlar umut varmı bata 6 gün var pozitifbiri melegim can melisaa93 Eki Görüntüle 3192315
Fazla merak başın belası iste herkes kendine hayatına baksa ne güzel olucak ama yokkk kim ne yapıyor öğrenmek zorundalaryok güm diye giderlerBu tipleri de anlamıyorum gerçekten. İnsanın enerjisini sömüren parazit gibiler. Bende daha hamileyken ikinciyi soran olmuştu yuh dedim ya . İkinciyi ne zaman düşünüyorsun çok ara verme birlikte büyüsünler dedi. Ona kaldı zaten bunun kararı
inşaallah canım umutla bekliyorum bakalımİki gün somra test yap canım varsa çıkar adet ateşin 36.2 düşmezse umut vadediyor inşallah kuzum
Rica ederiminşallah pozitif olur.. ama negatif görürsenizde üzülmeyin.. En doğru zamanda bebeğiniz gelecek inşallah.. siz elinizden geleni yapın gerisi Allah a kalmışÇok teşekkür ederim Merakla 25 ocak ı bekleyeceğim artık öncesinde test yapıp negatif görmek beni çok üzer
Canım bu ay bir ölç bakalım batını görelim en azından. Ateşin pat diye mi düşüyor, kademe kademe mi iniyor. Şu an tek diyebileceğim, güzel gidiyor, umut vadediyor olabilir düşmediği sürece...evet hatırlıyorum senin tablonu da ben ilk defa bu ay ölçtüm acemiyım ateş konusunda