- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.941
kocamin halasi gelini benim gibiydi mualice ederken hamile kaldi banada umit oldu olurmu diye, amma sagliklisi neyse o olsun bakalim, Azerbaycanliyim yanlisda yaza bilirim bazi seyleri, butun mesajlari okuyayim derken saatler gecmisBen bu ay olmaz gibi, subata yazildim bilebakterial vaginoz vardi 2 aydir mualice ediyorum, bu sonuncu kurs antibiotik falan yazdi doktor 1 haftalik fitilde yazdi, amma diger mualicemle arasinda 2 hafta vardi onu 3 kere degerlendirdik bu ay olursa mucize gibi olur amma antbiotik kullaniyorum zaten olmaz buyuk ihtimalle, bat 22 ocak
Efekt yapmadım canım uzaktan çektim sadece amaBen görüyorum canım ama ümitlendirmek istemem seni bu efektle görünen çizgiler hep yanıltıyor ama inşallah sen yanılmazsın bebiş vardır
Allahtan ümit kesilmez emin ol hiç beklenmedik anda geliyor hiç belli olmaz ya inşallah çabucak kucaklarsınBen bu ay olmaz gibi, subata yazildim bilebakterial vaginoz vardi 2 aydir mualice ediyorum, bu sonuncu kurs antibiotik falan yazdi doktor 1 haftalik fitilde yazdi, amma diger mualicemle arasinda 2 hafta vardi onu 3 kere degerlendirdik bu ay olursa mucize gibi olur amma antbiotik kullaniyorum zaten olmaz buyuk ihtimalle, bat 22 ocak
Sabah ola hayrola o zaman canım inşalah adet gelmez bebek gelirGögüslerim sis ama canım her adet öncesi ağrır siser zaten bide ara ara kasık batması oda oluyodu zaten. Yarın olcam yüksek ihtimal
Oyle canim Amiin hepimizeAllahtan ümit kesilmez emin ol hiç beklenmedik anda geliyor hiç belli olmaz ya inşallah çabucak kucaklarsın
Şimdi yatıyorum yarın uyandıgımda guzel haberlerını beklıyorumAslında doğru. En azından iki üç gün bekleyeyim gecikirse öyle vereyim. Yarın bat günüm bakalım
Ben ilk resimde gördüm canimKızlar bişey gören var mı ?
İnşallah canım hepimize hayırlısıyla nasip olsunSabah ola hayrola o zaman canım inşalah adet gelmez bebek gelir
Canım jeli nasıl kullandın ilişki öncesi ? Ve ilişkin nasıl oldu pozisyon olarakAmin canım.. darısı isteyen herkesin başınaSen elinden geleni yap ..Allahın izniyle en yakın zamanda bu güzel duyguyu tadacaksın.. buna inan
Merhaba.. jeli ilişki öncesi vajinaya sıkıyoruz. Biz ilişkiden hemen önce sıkıyoduk.. jelin akmaması için benim yüzüstü veya sırtüstü olacağım şekilde ilişki yaşıyoduk. Yumurtlama günleri 3 günü böyle değerlendirmiştik bu ayCanım jeli nasıl kullandın ilişki öncesi ? Ve ilişkin nasıl oldu pozisyon olarak
Evet normalı oyle zaten kuzum yarın beklıyoruz heyecanla o zaman gonlunden gecen olsun inşallahAma şu var canım önce kana hcg karışıyor idrara en geç geçiyor. Böyle çok örnek okudum. Ateşime baksana benim kafamı kurcalayan ateşim zaten. Yarın adet günüm eğer bebek yoksa kesinlikle ateşin düşmesi lazım. 22de yumurtam çatladı 14 gün sonra 36. Gün adetin gelmesi lazım. Hiç şaşmaz. Yarın da 36. Gün. Yarınki ateş çok kritik benim için
Geç döllenme oldu sanırım.Regl gecikmesi bekledim canım bat 10 du 11’inde testim negatifti. 12’inde silik 13’ünde pozitif çıktı 14 ü kan testim 61,75 çıktı
Kan vermismiydin sonradan canımKızlar benım bugun anca peceteye gelen cok acık kahve akıntım basladı sanırım deger dusuyor
Hemen öyle düşünme canım, yerleşmedir belkiKızlar benım bugun anca peceteye gelen cok acık kahve akıntım basladı sanırım deger dusuyor
Hayırlısı olsun bitanemAh kuzum o doktor işini bende çözemedim. Şu süreçlerde en önemli doktor. Ben yeni değiştirdim doktorumu ama bunda da şimdi erken yorum yapmak istemiyorum. Hayırlısı hakkımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?