- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.921
Tebriiik ederim canim Saglam kucagina al Insallah, dualarin kabul olur bizde guzel habeer yazariz burdaKızlar 5 gibi devlet hastanesinde acilde kan testi verdim biraz önce beta hcg 23.63 çıktı umarım hala rüya görmüyorumdur Allah hepinize nasip etsin hepiniz çok iyisiniz Allah gönlünüze göre nice güzel bebişler nasip etsin
Yok ya sanmıyorum adetleri bu kadar saçma ilerleyen var mı ki acaba anlamadım 7. Günde ne kanaması buBilemedjm ki canım neden belki yumurtlama kanamasidir dicektim ama erken de galiba
İnşallah sizlerde Eylül annelerine gelirsiniz bekliyorumTebriiik ederim canim Saglam kucagina al Insallah, dualarin kabul olur bizde guzel habeer yazariz burda
Aslında doğru. En azından iki üç gün bekleyeyim gecikirse öyle vereyim. Yarın bat günüm bakalımBnce bıraz bekle
Adet olursan boşuna kan vermiş olursun
O insanı daha çok üzüyor
İnşallah bebiş seninledir
Canım öyle gün içi ölçümler doğru sonuç vermez. Her gün sabah aynı saatte uyandığında yataktan çıkmadan dil altından ateşini hemen ölçüp ff app programa kaydediyorsun. Adet gününden yumurtlamaya kadar olan ateşin senin ateşin oluyor düşük oluyor. En düşük ateşten birden yükselişe geçtiği zamanki ateşinin olduğu o aralıkta yumurtlaman olmuş oluyor yumurtlamadan sonra ateşin adete kadar yüksek seyrediyor. Bebek yoksa adet günü ya da adete birkaç gün kala ateşin düşüyor. Bebek varsa yüksek devam ediyor. Düzenli kaydedersen sen de kendin hakkında fikir sahibi olursun program da.Cnm bu ateş olayı nedir benimde adete 6 gün var anlımdan ölçtüm ama 36.4 çıktı yani gebelik olmuyormu bu değerlerde
Çok teşekkür ederim canımBen de hiç ateş takibi yapmadım canım . Çok geçmiş olsun bu arada.Evet biraz geriyor benim mesela tahminimden daha erken çift çizgiyi gördüm şaşırdım kaldım apar topar eşimle değerlendirdik benim de bu sefer biraz daha erken oldu tahminimden
Canım sağlıksızsa daha kötü olmadan önlem olsun demiştir. Vardır elbet mantıklı bir sebebi. Önder hoca işinde iyidir. İçin rahat olsun... Canını sıkma, böyle olması gerekiyormuş,inşallah sağlıklı bir bebek olsun sonraki kuzum600e çıkınca tutundu dedi doktor kürtaj yaptı. Ben de sordum yapmasak beklesek diye ama yapmamız lazım git gide yükseliyor dedi. o an üzüntüyle oldum ama sonra kendi kendine düşmez miydi neden hemen yaptı ki dedim
Teşekkür ederim canım ölçüm için sanırım geç kaldım artık birdahaki ay ciddiye alırım bu ateş mevzusunu bu ay pek ümitli değilim zaten muhtemelen şubat topiği yolu gözüküyor banadaCanım öyle gün içi ölçümler doğru sonuç vermez. Her gün sabah aynı saatte uyandığında yataktan çıkmadan dil altından ateşini hemen ölçüp ff app programa kaydediyorsun. Adet gününden yumurtlamaya kadar olan ateşin senin ateşin oluyor düşük oluyor. En düşük ateşten birden yükselişe geçtiği zamanki ateşinin olduğu o aralıkta yumurtlaman olmuş oluyor yumurtlamadan sonra ateşin adete kadar yüksek seyrediyor. Bebek yoksa adet günü ya da adete birkaç gün kala ateşin düşüyor. Bebek varsa yüksek devam ediyor. Düzenli kaydedersen sen de kendin hakkında fikir sahibi olursun program da.
Güzelyalıda mı canım önder hocam dediginCanım sağlıksızsa daha kötü olmadan önlem olsun demiştir. Vardır elbet mantıklı bir sebebi. Önder hoca işinde iyidir. İçin rahat olsun... Canını sıkma, böyle olması gerekiyormuş,inşallah sağlıklı bir bebek olsun sonraki kuzum
Ben görüyorum canım ama ümitlendirmek istemem seni bu efektle görünen çizgiler hep yanıltıyor ama inşallah sen yanılmazsın bebiş vardırKızlar bişey gören var mı ?
Güzelyalıda mı canım önder hocam dedigin
Hayırlı olsun canım saglikla alırsın kucagina inşallahİnşallah sizlerde Eylül annelerine gelirsiniz bekliyorumkızlar cuma testleri noldu pozitifleri görmek istiyoruz inşallah hamiş olursunuz dualarım sizinle
Amin canım Allah razı olsun inşallah sizlerde hemen kavuşursunuz minoşlaraHayırlı olsun canım saglikla alırsın kucagina inşallah
Bilmiyorum ki aşk olsun aaa
Profilime bakarken yanlışlıkla göz ardı et e basmissin kuzum tekrar yani yerden duzeltebilirsin bence
Profilime basınca gorunur yap yazicak düzelir oradan
Yok canım geç kalmış sayılmazsın her gün ölç kaydet program da sen de kendin hakkında az çok fikir sahibi olursun. Adet ateşini de görmüş olursun eğer adet olursan. İnşallah bebiş vardırTeşekkür ederim canım ölçüm için sanırım geç kaldım artık birdahaki ay ciddiye alırım bu ateş mevzusunu bu ay pek ümitli değilim zaten muhtemelen şubat topiği yolu gözüküyor banada
Gögüslerim sis ama canım her adet öncesi ağrır siser zaten bide ara ara kasık batması oda oluyodu zaten. Yarın olcam yüksek ihtimalYarın olman lazım canım ama varsa testte çıkar belirtin var mı
Ben bu ay olmaz gibi, subata yazildim bileİnşallah sizlerde Eylül annelerine gelirsiniz bekliyorumkızlar cuma testleri noldu pozitifleri görmek istiyoruz inşallah hamiş olursunuz dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?