- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.441
Valla bence hiç umutsuz vaka değilsin gayet tutturmuşsunO kadar umutsuz vakayım ki ayın ortası gelmeden şubat ı soruyorum
Canım bence yap artık test ateşinde yüksekEvet 39 çıkması da çok ilginçyaaa inşallah malum olmuştur. Rabbim senin de burada isteyen herkesin de gönlüne göre versin inşallah
Canım baktım şimdi evet çatlamış 10 da catlamıs 11 de yükselişe geçmişAteş tabloma baksana bi bebişimfnd_50 bu kadar erken çatlamış olabilir mi
Canım benim ateşim son anda düşüyor o yüzden çok güvenemiyorum. Yarın son 3 kalmış olacak. Yarın yapacağım test. Varsa çıkar herhalde değil miCanım bence yap artık test ateşinde yüksek
Aşko biliyorsun benimki son 1-2 kala ya da bat günü düşüyor daha 4 gün var ateş hala yüksek seyredebilir. Yarın yapacağım şu iradeye gelin ama ya
Bak gör Allah vermek istesin o tek ilişkiye verir inşallahKız bende senin tablona baktım tam sana yazacaktım sen ovülasyonlamı takip ettin tek ilişki olmuş oda şansa çizgi çektiği günü denk gelmiş ya
Evet aşkım erken olmuştu da bu kadar değildiKız ama ne güzel denk getirmişsin ilişkiyi yavalla hiç belli olmaz bi bakarsın stressiz asla olmayacağını düşündüğün ilişki tutar. Bide senin yumurtlama erken oluyor geçen ayda erken olmuştu sanki ya
26 gün aşkım normaldeCanım baktım şimdi evet çatlamış 10 da catlamıs 11 de yükselişe geçmiştabi ki mümkün erken çatlaması döngün normalde kaç gün sürüyordu bu ay 24 25 günde olursun buna göre
O zaman yakalayamamış oluyorum çatlamayı. Ama ovülasyon da görmedim. Pik falanCanım baktım şimdi evet çatlamış 10 da catlamıs 11 de yükselişe geçmiştabi ki mümkün erken çatlaması döngün normalde kaç gün sürüyordu bu ay 24 25 günde olursun buna göre
Aynen kuzu diğer ayının grafiğine baktım ordada 36.9 muş pat diye düşmüş sen yarın yap en iyisi testiAşko biliyorsun benimki son 1-2 kala ya da bat günü düşüyor daha 4 gün var ateş hala yüksek seyredebilir. Yarın yapacağım şu iradeye gelin ama ya
Sen ovülasyona devam et bence kuzum belki ateşi felan yanlış ölçmüşsündürEvet aşkım erken olmuştu da bu kadar değildivalla belli olmaz tabi Allah bilir
rahatsız edici bi koku varsa enfeksiyon vardır canım kaşıntı varsa mantarda olabilir bi doktora görün istersenKoku ne anlama geliyor. Bende bugün akıntı oldu regl sonrasında ilk kez ve yoğun bir koku. Ovulasyonlarım hep negatif, acaba ümitlenmeli miyim hala yumurtlama ihtimalim var mdıır.
bakalım canım eger bu ayda hamilelik olmazsa gidecem tekrarAnladım canım bir doktora görün istersen için rahat eder bazen akıntı normal olabiliyor
canım test yaptınmı kac gün kaldı bataKızlar her regl başlangıcını yerleşmedir belki diye yorumluyorum ama yerleşme kanaması çok nadir yaşanan birşey aslında.
Ben reglim artık başladı diye yorumluyorum.
Ateşim düşmedi daha ama benim geçen sefer de regl başladıktan 2 gün sonra düşmüştü
bu yolda herşey mubah sonucta onlarda cocuğunuz olsa sevincekKız hayattaki şansım işte 3 senelik evliyim hiç kaynanamda denememiştik
Var canım gördüm ama üc günlük gecikmede daha belli olabilirdi, geç döllenme ihtimali var mı
Ovülasyon ile takip etmedim ama belirtilerle beraber yumurtlamam 27-28 belki 29 olamaz herhaldeVar canım gördüm ama üc günlük gecikmede daha belli olabilirdi, geç döllenme ihtimali var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?