- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.881
fnd_50
kız o ne güzel bir grafik öyle test ne zaman yapacaksın sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim adet gelmeden 1-2 önce ateşim düşmeye başlıyor ama kiminin adet günü ateşi bi anda düşüyor sen kendininkini anlamak için 1-2 ay ateş takibi yapman lazım
Canım senin daha 12. Günün bence grafiğin çizgi çektiği günü saymıyorum ben13. Günden selamlar ateş hala düşmedi yarın adetimin gelmesi lazım. Ateş 36.4e düşerse anlarım zaten
Ben inofolic combi kullanıyorum folik asitte doktor bunu kullan yumurta kalitesini arttırsın dedi, bende sabah 1 akşam 1 alıyorum birde internette baktım o hapı kullanan çok varmış içeriğine baktım folat yazıyor folik asit heralde dedim o yüzden kafam biraz karıştı 400 yazıyor o yüzden napsam bilemedimEvet canım bunda günlük alman gereken folik asit var (fazlası zarar olmaz, idrarda atılıyor diye biliyorum ama tabi doktoruna danışarak kullanabilirsin ben çok memnunum
Benım eltımde sprıalle hamıle kaldıMerhaba arkadaşlar 9 gunonce adetım bıttı sonrakı gun bırlıkte olduk esımle. Bu arada spıral cae bende son ıkı günde kanamam ve hafif sncım var hamılelık aklımın ucundan geçmezken gıttım kontrole beta hcg 118 çıktı. Adetıme 2 hafta var daha ve spiral takılı kaymamısta yerınde yanı . Kafayı yiyecegım ağlamaktan helak oldum yatın bı daha çağrı doktor
Evet benım tabloma bak kuzum
Evet canım 12.gundesın13. Günden selamlar ateş hala düşmedi yarın adetimin gelmesi lazım. Ateş 36.4e düşerse anlarım zaten
Yaaaa hayırlısı olsun be kuzum inşallah en güzel zamanda gelir bebeğinfnd_50 “IND one step hcg pregnancy rapid test” Markalı test ile e hayde o zaman gelsin regl daha ne bekliyor” der bu uçuklu anne adayı
Test yapmıcak mısınnn13. Günden selamlar ateş hala düşmedi yarın adetimin gelmesi lazım. Ateş 36.4e düşerse anlarım zaten
Canım benim adet gelmeden 1-2 önce ateşim düşmeye başlıyor ama kiminin adet günü ateşi bi anda düşüyor sen kendininkini anlamak için 1-2 ay ateş takibi yapman lazım
Canım senin daha 12. Günün bence grafiğin çizgi çektiği günü saymıyorum ben
Evet benım tabloma bak kuzum
Aa o zaman yarın düşecek ateşim tamam. Çünkü adetim 2 gün öncesinde ateş düşünce belli ediyo kendini. Ben 13 sanıyodum tamam teşekkürler bebeklerEvet canım 12.gundesın
Cuma 11. Gün oluyor aşkom o gün yapacağım bugün 9. Gün. Zaten benim tablo son ana doğru düşüyor o yüzden umutlanamıyorum daha 5 gün varfnd_50 kız o ne güzel bir grafik öyle test ne zaman yapacaksın sen
Kuzucum yaptım dün negatif çıktı. Adeti bekliyorum. Sizin testleri bekliyorumTest yapmıcak mısınnn
canım sen bugün kan vereceksin dimi benide etiketle seni çok merak ediyorumKadın doğumcu bana da d3k2 kullanmamı önerdi kızlar
Ben regl oldumMerhaba benim de öyle sizde bir gelişme var mı
İsterseniz bunu burda yazmayın çünkü bu topiğin adı 2023 ocak gebelik planlayanlar. Yani bizler istiyoruz, çareler yollar arıyoruz evlat sahibi olmak için. Hep beraber bi belirtiye sevinip kimyasal da falan üzülüyoruz inşallah kimyasaldır lafınız buradaki tüm arkadaşlarımı üzer siz isterseniz başka konu açınIns kımyasaldır. Evet bebegım çok küçük aklım almıyor hem adet bıtelı bı hafta oldu hem kanama Çar hemde spiral yerınde kafayı yemek uzereyeyım
Ben senin kadar naif olamayacağım içim cevap yazmamıştım bu mesajına sevindim. Herkesin düşüncesi farklı olabilir tabiki ama gelip bunu olmadık yerde yazmak uygun değilİsterseniz bunu burda yazmayın çünkü bu topiğin adı 2023 ocak gebelik planlayanlar. Yani bizler istiyoruz, çareler yollar arıyoruz evlat sahibi olmak için. Hep beraber bi belirtiye sevinip kimyasal da falan üzülüyoruz inşallah kimyasaldır lafınız buradaki tüm arkadaşlarımı üzer siz isterseniz başka konu açın