- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.861
Ya gebelik içinde hem normal şeyde de öyle vitamin olsun yardımcı olsun her şeye diyeCanım tam aylarındayız aslında kullanmakta fayda var sen ne amaçla soruyorsun hangisini kullanayım diye mi az önce bir arkadaş atmıştı bir önceki sayfalarda kaldı sanırım onun içeriği bayağı güzeldi
O zaman alayım çünkü akşamdan beri o vitamine bakıyordum :) Omega vs de var hamile ve hamile adayları hep kullanmışlaeyok olmaz fazlası vücuttan atılıyormuş zaten burda yazmıştı bir çok kişi
Yinede herseyin hayırlısı olsunIns kımyasaldır. Evet bebegım çok küçük aklım almıyor hem adet bıtelı bı hafta oldu hem kanama Çar hemde spiral yerınde kafayı yemek uzereyeyım
Canım sende içeriğine bakıp doktorun verdiği hal kaçlıksa ona göre ayar çekersin,, o takviyeyi alcağın zaman mesela günde 1 içersin eğer fazla gelirseO zaman alayım çünkü akşamdan beri o vitamine bakıyordum :) Omega vs de var hamile ve hamile adayları hep kullanmışlae
Bakalım kuzum bi karar vereyim ona göre alıp almamakta kararsızım :/ belki filiknasitsizvitamşn bulurumCanım sende içeriğine bakıp doktorun verdiği hal kaçlıksa ona göre ayar çekersin,, o takviyeyi alcağın zaman mesela günde 1 içersin eğer fazla gelirse
Tamam canım sen bilirsin ama sanmıyorum multivitamin olarak folik asit içermeyeniBakalım kuzum bi karar vereyim ona göre alıp almamakta kararsızım :/ belki filiknasitsizvitamşn bulurum
Hayır olsun döngünün hangi kısmındasınOf kızlar midem çok kötü ya kusuyorum rahatlıyorum 5 dk sonra yine aynı. Yanmamı desem ağrımı desem bilmiyorum ne
Evet evet kesinlikle beyaz akıntım var çünkü değerlendirdim bugünSiz yine de değerlendirmeye baslayinovulasyon ağrısı da olabilir yaşadıklarınız nolur nolmaz
7. Gün adetimin bitmedi oda daha hala geliyor şeffaf akıntıyla birlikte hiç bişey anlamadım yaHayır olsun döngünün hangi kısmındasın
Evet canım bunda günlük alman gereken folik asit var (fazlası zarar olmaz, idrarda atılıyor diye biliyorum amaBende bunu duydum bugün sitede bana doktorum folik asit vermişti yumurta kalitesi arttırsın diye sabah 1 akşam 1 , bu ilaçta folik asit te var mi ? Alacaktım dokunur mu varsa folik asit çok olup diye bir düşündüm
Ayran içtim canım biraz daha iyi şuan. Eşimle aynı şeyleri yedik onda bişey yok bilemedimAlla alla yediğin bişey falan mı dokundu acaba kötüleşirsen acile git canım Allah korusun gıda zehirlenmesi falan olmasın . Bulantını badtırcak bişeyler yesen çubuk kraker etiform tarzı bişeyler ya da ne bileyim tzlu ayran yoğurt falan mı
ben kullanıyorum ama yemem uyanmam düzensiz olduğu için düzensiz kullanıyorumKızlar multivitamin kullanan var mi ?
Merhaba benim de öyle sizde bir gelişme var mıBenim açık sarı krem arası ya benimde sabah göre şuan az ama wcde izini görüyorum bende
Kadın doğumcu bana da d3k2 kullanmamı önerdi kızlarBen d3k2 kullanıyorum bir de multivitqmin içeren bir takviye
Kız valla mı ilk gebelik mi olacak8’de uyanıyorum, hayatımda ilk defa test yapıcam
Süper canım maşallah tüü tüü tüüKizlar
Betam;
8 Ocak 623
10 Ocak 1957artış iyi mi????
Benim her regl öncesinde her ay mutlaka ağzımda aft çıkar. Hamilelik için bir fikrim yok tabi. Regl önceleri hep bağışıklığım düşerKesin bir belirti mi bilmem ama benim ağzımda aftlar çıktı kuzum doktora sordum bağışıklık düştüğü için çıkar hatta uçuk geçmişin varsa uçukta çıkabilir dedihadi bekliyorum Eylül e canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?