- 15 Mayıs 2022
- 3.476
- 2.861
- 63
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum düzenli ilişki olursa mantıken yine yakalanıyor o günler elimdeki ovulasyonlar bitsin almıycam inşallah ta gerek kalmaz ben folik Asite başladım evlenmeden önce çünkü j korunmayacaktır şimdi inositol içiyorum ondaki folik asit yetiyorEvet gebelik öncesi folik asit başlamak gerek.
Malesef uygulama ile doğru günü bulmak mümkün değil.
En iyi yöntem regl sonrası 2 güne bir ilişki yaşamak diğer regl gününe kadar. Birinde denk geliyor yumurtlama
Bende taşınma isim bir bitince artık aşılamaya yonlenicem sanırım.Valla canım daha düşmedim üstüne araştırmadım daha ama burda 3 4 binleri okuyordum ocaktan önce sonra biri hatırlamıyorum kim 7 bin dedi sanki
Ben martta düşünüyorum o zaman araştıracağım özellikle çipli olanı erkek probleminde daha iyimiş diye ama henüz çok fikrim yok
@Niqu sen biliyor musun canım
Gerçi umudumu kaybettm bıraz gogsum cok agrıyodu azaldı acısı progestron azalıyor demek bu o azalınca adetı tetıklıyor zaten.napalım onumuzdekı ayın maçlarına bakcaz artıkBeklemek cok zor ya ovulasyondu ateşti maçtı derken ılk 3 hafta gayet guzel gecıyor,hiç takmıyorumda laylaylomama son hafta hıc gecmıyor bana ya,en sevmedıgım dongunun son haftası
Keşke evde anında bakabileceğimiz hormon testleri olsa bakardık progestron günden güne nasılGerçi umudumu kaybettm bıraz gogsum cok agrıyodu azaldı acısı progestron azalıyor demek bu o azalınca adetı tetıklıyor zaten.napalım onumuzdekı ayın maçlarına bakcaz artık
Yaa valla kuzu yaa ne guzel olurdu ıyıkı hastanede fln calısmıyoruz yoksa kanımızı bıtırırdık valla baka bakaKe
Keşke evde anında bakabileceğimiz hormon testleri olsa bakardık progestron günden güne nasıl
Bence klomen ve çatlatma iğnesi ile deneyin doktor kontrolünde.zaten doktor sizi muayene edince uygun tedavi ve yöntem söylerHiç kullanmadım canım çatlatmak için ilk kez gidicem iğne mi ilaç mı bilmiyorum üşüttüm diyorum ama idrarımda yanma yok akıntı var
Aynen canım ama benim unut yok inşallah senden iyi haber gelirBeklemek cok zor ya ovulasyondu ateşti maçtı derken ılk 3 hafta gayet guzel gecıyor,hiç takmıyorumda laylaylomama son hafta hıc gecmıyor bana ya,en sevmedıgım dongunun son haftası
Aynen canım adetin 3. Günü gel dedi zaten 4. Gün biter genelde adetim hiç o konuda tecrübem yokBence klomen ve çatlatma iğnesi ile deneyin doktor kontrolünde.zaten doktor sizi muayene edince uygun tedavi ve yöntem söyler
İnşallah oraya varmayız ama varırsak ta araştırırız canım napalım hangisi iyi bize uygunmu falan ben çok seviyorum okumayı internetten araştırmayı nesi var nesi yok araştırırır öğreniriz canım bakarız artık inşallah ihtiyacımız kalmadan görürürüz pozitifleri tabiBende taşınma isim bir bitince artık aşılamaya yonlenicem sanırım.
Canım şu çatlatmayla ilgili bilgin varmı adetin3. Günü gel dedi ya başka bişey bilmiyorum önce hap sonra iğne miİnşallah oraya varmayız ama varırsak ta araştırırız canım napalım hangisi iyi bize uygunmu falan ben çok seviyorum okumayı internetten araştırmayı nesi var nesi yok araştırırır öğreniriz canım bakarız artık inşallah ihtiyacımız kalmadan görürürüz pozitifleri tabi
Vallahi yaa her an bakabileceğim durumda olsam delik deşik olurdu kolumYaa valla kuzu yaa ne guzel olurdu ıyıkı hastanede fln calısmıyoruz yoksa kanımızı bıtırırdık valla baka baka
Gerçekten öyle ya yapacak bişey kalmıyor orda artık hele de wbemim gibi yumurtlama gününüde kaçırıldıysa boş boş bekliyon bari bir an önce adet olayım diyeBeklemek cok zor ya ovulasyondu ateşti maçtı derken ılk 3 hafta gayet guzel gecıyor,hiç takmıyorumda laylaylomama son hafta hıc gecmıyor bana ya,en sevmedıgım dongunun son haftası
Evet ya sen arabada yatmıstın bıde o vardı cok macera dolu bır gruponumuzdekı maclara bakcaz artık bebısm napalımGerçekten öyle ya yapacak bişey kalmıyor orda artık hele de wbemim gibi yumurtlama gününüde kaçırıldıysa boş boş bekliyon bari bir an önce adet olayım diye
Canım klomen letu femera tarzı yumurta geliştirici ilaçlar var hap olarak adetin 3 ya da 5. günü kullandırıyorlar toplamda 5 gün sonra seni kontrole çağırıyor gelimiş mi diye sonra durumuna göre çatlamaya yakın bir günde çatlatma iğnesi yazıyor kendin alıp acilde bi yerde vurduruyorsun bazıları kendi vuruyor hatta , o iğnenin üzerine doktor ilişki takvimi oluşturuyor 24 ya da 36 saat sonra ilşki diyor sonra gün aşırı falan ..sonra adet olmazsan test yal diyorlar 12 13. günlerden itibaren gebelik anlaşılmaya başlanıyor varsa eğerCanım şu çatlatmayla ilgili bilgin varmı adetin3. Günü gel dedi ya başka bişey bilmiyorum önce hap sonra iğne mi
İnşallah inşallah.İnşallah oraya varmayız ama varırsak ta araştırırız canım napalım hangisi iyi bize uygunmu falan ben çok seviyorum okumayı internetten araştırmayı nesi var nesi yok araştırırır öğreniriz canım bakarız artık inşallah ihtiyacımız kalmadan görürürüz pozitifleri tabi
Ayıpsın unutur muyumSağlıkla gelsin kuzun etiketlemeyi unutmaya beniii
Aynen zaten ateş tabloma baksan , nasıl hamile kalınmaz tablosu çatlamadan 2 gün öncesi ve 3 gün sonrası boş , he sperm sıkıntımız olmasaydı belki öncekinden bşr umut dersim ama o da yokEvet ya sen arabada yatmıstın bıde o vardı cok macera dolu bır gruponumuzdekı maclara bakcaz artık bebısm napalım