- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.461
Evet evet 30 tane var elimde su an, yarın başlayayım ben o zaman canımCanim ben 15-21 arasında oluyorum.
Her ay değişiyor.
Sende garantiye almak istiyorsan başla gitsin, elinde test varsa.
Benim bat tarihi değişti 18 aralık artık
Dündü 1 gün gecikme ile oldum ama bilmiyorum şuan hala ağrım yok peceteye sildikce geliyor simdide regli takip edelim bakalımBat ne zamandı? Daha varsa yerleşme olabilir sanki?
Oooo cuma testcileri çoğalıyorBenim bat tarihi değişti 18 aralık artıkDayanabilirsem cuma günü yapacağım 10.gün olacak
18 ocak demek istedin degil mi? Benimki de 17 ocak. Benim yumurtlama ovulasyon testine gore 2 ocakta oldu ama atese gore sen 5 ocak demistin sanki. Ama cuma gunu doktora gidicem, gitmeden oncesinde benim de bir test yapasim var.Benim bat tarihi değişti 18 aralık artıkDayanabilirsem cuma günü yapacağım 10.gün olacak
Benim 10. Gün çıkmadı 11. Gün çıktıKızlar 10. Gün çıkmayıp 11. Gün ya da 12. Gün çıkma ihtimali olabilir mi çift çizgi? Ve erken gebelikte çıkmama durumu olabilir mi sizce?
Aa doğru yavrum hatırlıyorum senin o dönemiBenim 10. Gün çıkmadı 11. Gün çıktı
Test yağacak sabahOooo cuma testcileri çoğalıyorfnd_50
Kız ben hala aralığı yaşıyorum galiba18 ocak demek istedin degil mi? Benimki de 17 ocak. Benim yumurtlama ovulasyon testine gore 2 ocakta oldu ama atese gore sen 5 ocak demistin sanki. Ama cuma gunu doktora gidicem, gitmeden oncesinde benim de bir test yapasim var.
Çiçeği burnunda bir 30um. Aslında doğum günüm eylülde ama Ocak yazmışlar. 4,5 yıldır evliyim, 3. Yılımızda hamile kaldım ama doğum zamanı melek oldu oğlum. Doktorum 1,5 yıl bekle demesine rağmen kendimi Allah’a emanet edip sezaryenin 3.ayından beri deniyorum.tam 3 ay oldu demeye başlayalı.Yarışmaya Kayseri’den katılıyorumKızlar yaşlar kaç ? Kaç yıldır evliyiz kaç aydır deniyoruz ? Merak ettim
Ben 26 yaşındayım 3 yıldır evliyim 7-8 aydır deniyoruz ilk evlendiğim yıl bir gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım yarışmaya bursadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Selamın aleyküm canımKızlar yaşlar kaç ? Kaç yıldır evliyiz kaç aydır deniyoruz ? Merak ettim
Ben 26 yaşındayım 3 yıldır evliyim 7-8 aydır deniyoruz ilk evlendiğim yıl bir gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım yarışmaya bursadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Bursalilar hadi bakalım toplanın gecen topigimizde sanirim baya bir bursali çıkmıştıKızlar yaşlar kaç ? Kaç yıldır evliyiz kaç aydır deniyoruz ? Merak ettim
Evet evet hatırlıyorumBursalilar hadi bakalım toplanın gecen topigimizde sanirim baya bir bursali çıkmıştı
İyi yapmışsın canım doktora göründün mü peki gördüğün bi tedavi falan var mı ? Ben 1 yıl önce gittim kilo verirsem daha kolay hamile kalacağımı söyledi ama üstüne kilo aldımSelamın aleyküm canım
Bende 26 yaşıma girecem 3 yıldır evliyim ve 3 yıldır hiç korunmadım ve hiç gebe kalamadım malesef. Bu ay biraz buralardan uzak kaldım pek takip de etmiyorum yumurtlama zamanı falan. Öyle bir içim daraldı dedim bi bakayım yeni topikde kızlar napıyor kafam dağılsın.
Hoş geldin diyelim çünkü biz uzun zamandır buradayız 29 yaşında 2.5 yıllık evliyiz sadece ilk ay korunduk hiç bir şekilde gebelik oluşmadı yarışmaya Balıkesir den katılıyorum herkese başarılar diliyorum.. not bu ay aşılama yoluna gireceğimKızlar yaşlar kaç ? Kaç yıldır evliyiz kaç aydır deniyoruz ? Merak ettim
Başın sağolsun canım. Hayırlı sağlıklı bir evladın olsun inşallah en yakın zamamdaÇiçeği burnunda bir 30um. Aslında doğum günüm eylülde ama Ocak yazmışlar. 4,5 yıldır evliyim, 3. Yılımızda hamile kaldım ama doğum zamanı melek oldu oğlum. Doktorum 1,5 yıl bekle demesine rağmen kendimi Allah’a emanet edip sezaryenin 3.ayından beri deniyorum.tam 3 ay oldu demeye başlayalı.Yarışmaya Kayseri’den katılıyorumherkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Hoş buldumHoş geldin diyelim çünkü biz uzun zamandır buradayız 29 yaşında 2.5 yıllık evliyiz sadece ilk ay korunduk hiç bir şekilde gebelik oluşmadı yarışmaya Balıkesir den katılıyorum herkese başarılar diliyorum.. not bu ay aşılama yoluna gireceğim
30 yaşındayım ben deKızlar yaşlar kaç ? Kaç yıldır evliyiz kaç aydır deniyoruz ? Merak ettim
Ay bende anaokulu öğretmeniyim30 yaşındayım ben de2.5 senelik evliyim. Haziran sonu kimyasal gebelik geçirdim 1.5 senedir deniyoruz. İstanbulda yaşıyorum ve öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?