- 26 Aralık 2015
- 11.834
- 19.114
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.361
Ya canımsın ben de size çok alıştım bazen adet olunca küsüp terk ediyorum her yeri ama sonra dönüp dolaşıp kendimi burada sizlerle buluyorumInsallah canım sağlıklı güzel bir hamilelik nasip olsun bekliyorum güzel haberiniaslinda artık girmeyecektim siteye ama size o kadar alıştım ki hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
Canim dr gittinmi söyledinmi doktora cok karışık ciddenKızlar bugün doktora gittim kimyasal gebeliktir ama düzenli azalıyor mu bakalım 2 kere daha kan ver dedi. Sonucum çıktı artık ben mantık yürütemiyorum bana yardım edin baştan özetleyeyim.
29 Aralık 120
31 Aralık 180
5 Ocak 80
Bu üçünü özel hastanede verdim. Sonra sağlık ocağında vermeye başladım
6 Ocak 179.5 ( bu değer çıkınca farklı yer diye düşündüm)
9 Ocak 513
Hiçbir şey vermedi. Evet gebelik var ama bekleyip beta HCG ile takip yapicaz dedi. Biraz lekelenme var bunun şuan kimyasal mi gercekmi olduğunu bilmiyoruz kanla takip edicez dedi. Eve geldiğimde biraz kanama gördüm. Sabahtan beri inanılmaz bir ıslaklık hissediyorum sanki akiyor bişi gibi ama gittiğimde yok. Sildigimde kahve kahve böyle minicik leke var sadece. Reglimin son günü olur ya. Korkudan ayağa kalkmak istemiyorumKorkma canim 600le görülmez hatta benim ilk gebeligimde 3000 bin küfürde karnımdan bile görememistik biraz bekle değerin cok guzel pek kimyasal olduğunu sanmıyorum fitil verdimi o hemen kesiyor lekelemeyi veya iğnesini yapiyolar
bu sogan küru nasil yapılıyo soganin kabugu mu kaynatiliyo kendi mi nasil uygulamam gerekiyoIki aydir yasıyorum bu durumugecen ayda boyle oldu 41. Gun adet oldum
Canim beni 2 günde sokmuştu birkez yaptığımda soğan suyu.
Sen hemen başla, bir kaç güne gelir
İçini ferah tut canım birşey olmayacak inşallahHiçbir şey vermedi. Evet gebelik var ama bekleyip beta HCG ile takip yapicaz dedi. Biraz lekelenme var bunun şuan kimyasal mi gercekmi olduğunu bilmiyoruz kanla takip edicez dedi. Eve geldiğimde biraz kanama gördüm. Sabahtan beri inanılmaz bir ıslaklık hissediyorum sanki akiyor bişi gibi ama gittiğimde yok. Sildigimde kahve kahve böyle minicik leke var sadece. Reglimin son günü olur ya. Korkudan ayağa kalkmak istemiyorumne yapicam bilmiyorum. İnanılmaz sevinmiştim şimdi yarın akşam tekrar test vericem artmamissa mahvolurum. Hatta teste kadar kanamam başlarsa zaten düşük demektir,
Doktor daha bugünkü sonuç yokken kimyasal demişti. 2 güne bir yarıya düşecek mi diye kan ver dedi ama hiç böyle bir sonuç beklemiyorduk. Doktora gönderdim ama daha görmedi belki yarın mesai saatlerinde dönerCanim dr gittinmi söyledinmi doktora cok karışık cidden
Hiçbir şey vermedi beklicez dedi sadeceKese için bu beta yeterli degil ztn canım o yüzden göremedi diye üzülme bazıları adet tarzı kanama görüyor bebek duruyor ama bence doktora söyle fitil falan bi sey al
Dr ların tutundurucu bısey vermeme nedenlerı dış gebelıkse yada kromozom bozuklugu varsa düşecekse ıyıce turundurmamak dogal seleksıyona bırakıyorlar baslarda bu yuzden.sen kafanı takma kuzum şurda yarına ne kaldı.sadece hayırlısı olsun saglıklısı olsub dıye dua etmekten baska elden bırsey gelmıyor malesefHiçbir şey vermedi beklicez dedi sadece
Evet sanırım kese görmeden dediğin gibi oluyor. Umarım hayırlısı ise olur. Ne çok sevindim ne çok istedim hepimiz gibi. Kısmet umarım güzel haberi veririmDr ların tutundurucu bısey vermeme nedenlerı dış gebelıkse yada kromozom bozuklugu varsa düşecekse ıyıce turundurmamak dogal seleksıyona bırakıyorlar baslarda bu yuzden.sen kafanı takma kuzum şurda yarına ne kaldı.sadece hayırlısı olsun saglıklısı olsub dıye dua etmekten baska elden bırsey gelmıyor malesefınsallah cok guzel sonuclar alırsın
Benimde yokÇok teşekkür ederim canım benim o yüzden bu aydan aslında çok da umudum yok ya. Niye bilmiyorum beklenti içerisine giremiyorum. Olsun canım üzülme inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişin
Benim testte böyle olmuş muhtemelen kuruma çizgisi. İnşallah yerleşme falandır canım durur kanamaSağlıklı olduğumuz sürece hep umut var.
Bak bende güzel haberler veremiyorum daha. Kanama var. Kanla takip edicez. Şaka gibi herşey
Evet mfk duydum olmazsa onu da deneriz napalimbu ilaçları da çok fazla kullanmamak gerek diye biliyorum canım bence biraz alternatif yöntemlerde deneyebilirsin :) mfk'nın vitaminleri de çok etkiliymiş
Bence sürekli doktora gidip alttan muayene olmayın. Kanama olunca alttan muayene yapıyorlar daha çok kanama oluyor. Yatıp dinlenin ayaklarınızı yükseğe koyarak. Aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü.Umarım yükselir daha sevinemoyorum bile. Karnım ağrıyor sanki regl olcam kanamam olucak diye normal mi yaaa
Lekelenme gibi diil de kan aktı böyle baya peceteye
Normal mi diyorsunuz yani
Amin canım benım inşallah.sen düşünmemeye çalış guzel dusunelım guzel seyler olsunEvet sanırım kese görmeden dediğin gibi oluyor. Umarım hayırlısı ise olur. Ne çok sevindim ne çok istedim hepimiz gibi. Kısmet umarım güzel haberi veririm
İlk defa gittim test pozitif ve beta 623 çıkınca kese göremeyiz ama bakalım yinede dedi. Şimdilik kanla takip ama o lekelenme görüyorum dediği ana kadar bende hiç kanama olmadı. Eve geldim pıt diye aktı. Şuan sildikce gelen minik leke gibi. İnşallah tutunur miniğimBence sürekli doktora gidip alttan muayene olmayın. Kanama olunca alttan muayene yapıyorlar daha çok kanama oluyor. Yatıp dinlenin ayaklarınızı yükseğe koyarak. Aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü.
YouTube den bak canım.bu sogan küru nasil yapılıyo soganin kabugu mu kaynatiliyo kendi mi nasil uygulamam gerekiyo
İnşallah siz bol bol dinlenin ayaklarınızı kaldırarak. Sıcak suyla duş almayın. Hatta abimin eşi yeşillikte yeme demişti. İnşallah sağlıklıysa sizinle olur.İlk defa gittim test pozitif ve beta 623 çıkınca kese göremeyiz ama bakalım yinede dedi. Şimdilik kanla takip ama o lekelenme görüyorum dediği ana kadar bende hiç kanama olmadı. Eve geldim pıt diye aktı. Şuan sildikce gelen minik leke gibi. İnşallah tutunur miniğim
Evwt bende duydum maydonozun gebelikte düşürme durumu oluyor Allahım korusun limon da sıkıntı ben ikisinede bayılırım hattaİnşallah siz bol bol dinlenin ayaklarınızı kaldırarak. Sıcak suyla duş almayın. Hatta abimin eşi yeşillikte yeme demişti. İnşallah sağlıklıysa sizinle olur.
İnşallahİnşallah siz bol bol dinlenin ayaklarınızı kaldırarak. Sıcak suyla duş almayın. Hatta abimin eşi yeşillikte yeme demişti. İnşallah sağlıklıysa sizinle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?