- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.101
al ben okadar test yaptımda noldu yum 11.gunu aksamı pat adet oldum bırdaha 12.gun gelmeden test yapmamAaa bilmiyordum bebeğim. Valla en iyisi gecikmeyi beklemek galiba ya. Herşey stratejiye bağlı
neden olmasın bıtanem hayırlara cıksın cok guzel bır ruyaGece rüyamda 4 yaşlarında çok tatlı bir erkek çocuk gördüm benim oğlummuş.inanamıyorum sen bana anne diyor musun diye soruyorum evet diyor söylesene diyorum bir kere duymak istiyorum araya bir şeyler giriyor.aynı zamanda düşünüyorum benim oğlum varsa niye hala bu kadar çabalıyorum ikinciyi mi istiyorum diye düşünüyorum. Hayr olsunAllah’a hep dua ederdim melek olan oğlumu rüyamda görmek için acaba onu mu gördüm diye mutlu oldum
Hala etkisindeyim leyla gibi oldumneden olmasın bıtanem hayırlara cıksın cok guzel bır ruya
Tuylerim diken diken oldu okurken. Ne guzel bir ruya gormussun, hayir olsun. Guzel haberlerin habercisi olarak gelmistir ruyana insallah oglun.Gece rüyamda 4 yaşlarında çok tatlı bir erkek çocuk gördüm benim oğlummuş.inanamıyorum sen bana anne diyor musun diye soruyorum evet diyor söylesene diyorum bir kere duymak istiyorum araya bir şeyler giriyor.aynı zamanda düşünüyorum benim oğlum varsa niye hala bu kadar çabalıyorum ikinciyi mi istiyorum diye düşünüyorum. Hayr olsunAllah’a hep dua ederdim melek olan oğlumu rüyamda görmek için acaba onu mu gördüm diye mutlu oldum
Şu heyecan bile yetiyor bazen banaumudum kalmadıama yinede tutunacak bir dal arıyorum işte
Amin canım İnşAllah daha çok görebilirimTuylerim diken diken oldu okurken. Ne guzel bir ruya gormussun, hayir olsun. Guzel haberlerin habercisi olarak gelmistir ruyana insallah oglun.
Ya canımsın benim kalbinin güzelliği yansımış rüyana, kelimelerine, her şeye. İnşallah beklediğin de en kısa zamanda gelip seni bulsun aminGece rüyamda 4 yaşlarında çok tatlı bir erkek çocuk gördüm benim oğlummuş.inanamıyorum sen bana anne diyor musun diye soruyorum evet diyor söylesene diyorum bir kere duymak istiyorum araya bir şeyler giriyor.aynı zamanda düşünüyorum benim oğlum varsa niye hala bu kadar çabalıyorum ikinciyi mi istiyorum diye düşünüyorum. Hayr olsunAllah’a hep dua ederdim melek olan oğlumu rüyamda görmek için acaba onu mu gördüm diye mutlu oldum
Kız sorma ya valla çok ilginç şaşırtmacalar yapıyo bu vücut bize. Senin erken gelmesinin altına başka bir sebep mi var acep anlamadım. Benim de ateş bi sabitlenmedi bu ay var bizde bişileral ben okadar test yaptımda noldu yum 11.gunu aksamı pat adet oldum bırdaha 12.gun gelmeden test yapmam
Ayy okurken gözlerim doldu. Allah sana çok güzel bir evlat versin canım benim. Valla sabah sabah hem duygulandım hem de mutlu oldum rüyanaGece rüyamda 4 yaşlarında çok tatlı bir erkek çocuk gördüm benim oğlummuş.inanamıyorum sen bana anne diyor musun diye soruyorum evet diyor söylesene diyorum bir kere duymak istiyorum araya bir şeyler giriyor.aynı zamanda düşünüyorum benim oğlum varsa niye hala bu kadar çabalıyorum ikinciyi mi istiyorum diye düşünüyorum. Hayr olsunAllah’a hep dua ederdim melek olan oğlumu rüyamda görmek için acaba onu mu gördüm diye mutlu oldum
Amin inşAllah hepimiz beklediğimize kavuşuruzYa canımsın benim kalbinin güzelliği yansımış rüyana, kelimelerine, her şeye. İnşallah beklediğin de en kısa zamanda gelip seni bulsun amin
Ben de çok mutluyum.nasıl tarif etsem hem çok mutluyum hemde gülümserken gözümden yaşlar dökülüyorAyy okurken gözlerim doldu. Allah sana çok güzel bir evlat versin canım benim. Valla sabah sabah hem duygulandım hem de mutlu oldum rüyana
Allah gönlümüze göre versin. Burda gerçekten çocuk sahibi olmak isteyip elinden geleni yapan herkese hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim.Ben de çok mutluyum.nasıl tarif etsem hem çok mutluyum hemde gülümserken gözümden yaşlar dökülüyor
Bence ateş tablon çok güzel benimki de düşmüştü seninki gibi inşallah güzel haberler alırız senden deGünaydın bebeklerrr benim adet eli kulağında perşembe ya da cuma el sallar bana artıkk. Dün predictor yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık
cok güzel bir rüya görmüşsün canım hayırlara vesile olur belki bakarsın bu ayki mucizenin habercisidir inşaallahBen de çok mutluyum.nasıl tarif etsem hem çok mutluyum hemde gülümserken gözümden yaşlar dökülüyor
Amin inşallah canım benim. Ama şöyle bir durum var benim mesela yüksek gidiyo gidiyo gidiyoooo derken çat regl günü bir düşüyoBence ateş tablon çok güzel benimki de düşmüştü seninki gibi inşallah güzel haberler alırız senden de
Hayırla mutlulukla sonuçlansın bu ay İnşAllah canımKırmızılar geldi bu kadar erken beklemiyordum sandım yine gecikmeler olucak..çok heyacanlıyım yarın hemen doktora gidiyorum..bu son regl olsun
Amin kuzum Amin.Bu ay hamiş haberleri dahada çok olsunHayırla mutlulukla sonuçlansın bu ay İnşAllah canım
Bu ay için pek umudum kalmadı ya ateşim çok düzensiz hiç bir belirtim de yok ne bir kasık bel ağrısı ne göğüs ne akıntıcok güzel bir rüya görmüşsün canım hayırlara vesile olur belki bakarsın bu ayki mucizenin habercisidir inşaallah
AmiiinKırmızılar geldi bu kadar erken beklemiyordum sandım yine gecikmeler olucak..çok heyacanlıyım yarın hemen doktora gidiyorum..bu son regl olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?