- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.061
Aynen canım filtreli böyle görünmüyorsa filtresiz hic görünmez boşver kendimi kandırmayayımCanim filtreli mi bu ?
Birşey görünmüyor bir de filtresiz paylas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım filtreli böyle görünmüyorsa filtresiz hic görünmez boşver kendimi kandırmayayımCanim filtreli mi bu ?
Birşey görünmüyor bir de filtresiz paylas
Yok kuzu bu sabah ateşim çok düşük çıktı bende elenmek üzereyimEvet canım bende elendim inşallah sen hamilesindir
Günaydın canım beğenmediğin yumosa bak ne güzel tablo yapmış sana sonu yesillensin ins. güzel gidiyorGünaydın kızlarrrr ana benim tablo yerinden oynamıyor. Bu kadar düzenli gitmesi normal mi birden pat diye düşecek herhal. Son 7 gün kaldı :) @Deepblues pozitifbiri Papatyamaviss
Bence bu tablo dehset seyler anlatıyor oldu bu iş hayrıye hanımGünaydın kızlarrrr ana benim tablo yerinden oynamıyor. Bu kadar düzenli gitmesi normal mi birden pat diye düşecek herhal. Son 7 gün kaldı :) @Deepblues pozitifbiri Papatyamaviss
Günaydın kızlarrrr ana benim tablo yerinden oynamıyor. Bu kadar düzenli gitmesi normal mi birden pat diye düşecek herhal. Son 7 gün kaldı :) @Deepblues pozitifbiri Papatyamaviss
Canım varsa bugün çıkması gerekiyor asıl dün çok erken eğer tablonun çizgi çektiği günden eminsen yumurtlama konusunda bugün daha 10. GününGünaydın bebeklerrr benim adet eli kulağında perşembe ya da cuma el sallar bana artıkk. Dün predictor yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık
Evet eminim kuşum yumurtlamam konusunda. Ama zaten belirtim de yok. Bir kere yaptım çıkmadı. Adetimi beklerim sonra zaten randevu aldım klomen ya da femara başlamayı düşünüyorumCanım varsa bugün çıkması gerekiyor asıl dün çok erken eğer tablonun çizgi çektiği günden eminsen yumurtlama konusunda bugün daha 10. Günün
Baktım bende tablonaGünaydın kızlarrrr ana benim tablo yerinden oynamıyor. Bu kadar düzenli gitmesi normal mi birden pat diye düşecek herhal. Son 7 gün kaldı :) @Deepblues pozitifbiri Papatyamaviss
predıctorun kullanma klavuzunu okuduysan gun sayısında cok yanıltıcı , 6 gun once dıyor ama adet gunude sayıyor . 14 ocakta reglı olacaksan - 6 gün oncesını 9 ocak bugun sayıyor yanı .. 9 ocakta yaptıgın teste ıse %76 verıyor. bi sonrakı gune %80 lerde bişeydi.Yanı dun yaptıysan bıle predıctırun klavuzuna gore yıne erken yapmıs oluyorsun kuzum benımEvet eminim kuşum yumurtlamam konusunda. Ama zaten belirtim de yok. Bir kere yaptım çıkmadı. Adetimi beklerim sonra zaten randevu aldım klomen ya da femara başlamayı düşünüyorum
Günaydın bu sabah kirmizilarla uyandımTest yaptinizmi bende de göğüs ağrısı ve alt karin batması var ins cikar sabaha kan vereceğim heyecandan uyuyamadim
Günaydın kızlarrrr ana benim tablo yerinden oynamıyor. Bu kadar düzenli gitmesi normal mi birden pat diye düşecek herhal. Son 7 gün kaldı :) @Deepblues pozitifbiri Papatyamaviss
O predictorlara hiç inanmadım bence siz de inanmayın ayrıca daha günün var acele etme yavruuuGünaydın bebeklerrr benim adet eli kulağında perşembe ya da cuma el sallar bana artıkk. Dün predictor yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık
artık adet gelsede inanmıcam tüm tabuları yıktın mucize böyle bişey galiba rabbim ol dedi mi oluyorHatta bana siz bir yanlışlık var falan demiştiniz 9 gün sonra regl oldum demiştim
Malesef kuzucum uzgunumKızlar Bu testte silik yok demı kendımı kandırıyorum artık. 4 gün bat olmadı bu ay
Aaa bilmiyordum bebeğim. Valla en iyisi gecikmeyi beklemek galiba ya. Herşey stratejiye bağlıpredıctorun kullanma klavuzunu okuduysan gun sayısında cok yanıltıcı , 6 gun once dıyor ama adet gunude sayıyor . 14 ocakta reglı olacaksan - 6 gün oncesını 9 ocak bugun sayıyor yanı .. 9 ocakta yaptıgın teste ıse %76 verıyor. bi sonrakı gune %80 lerde bişeydi.Yanı dun yaptıysan bıle predıctırun klavuzuna gore yıne erken yapmıs oluyorsun kuzum benım
4 gün geçti mi 4 gün var mı?Kızlar Bu testte silik yok demı kendımı kandırıyorum artık. 4 gün bat olmadı bu ay