- 24 Ağustos 2022
- 4.516
- 16.644
- 138
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.081
Tamam bebeğim zaten gecikmeyi bekleyeceğim eğer olursa bakalım hayırlısı kuşumO predictorlara hiç inanmadım bence siz de inanmayınayrıca daha günün var acele etme yavruuu
7.gün sanırım canım tam emin değilim.adet gününe kadar yapmayacağım artık :)Ya hayatım bugün daha 9.gün igne etkisi geçmiş artık bekle sabret 14.güne kadar ikimiz aynı gidiyoruz benimde hu sabah çıkmadı normal olarak
Yani umut var diyorsunGünaydın canım beğenmediğin yumosa bak ne güzel tablo yapmış sanasonu yesillensin ins. güzel gidiyor
Ya hahahhaha ama ne bilim ilk kez bu ay böyle dümdüz gidiyor çok şaşırdımNe güzel işte arkadaş inip çıksa bi dert sabit gitse bi dert tablo da sana yaranamadıbence gayet iyi böyle devaö etsin sonu yeşillensin innnnşşşşaaalllah
Bıktım her ay heves olmaktan yalancı belirtiler yasamaktan bundan sonra test takıp yok üzüldümMalesef kuzucum uzgunum
4 gün var daha olsa az da olsun cıkardı4 gün geçti mi 4 gün var mı?
Cuma 11. Gün oluyor kuzum bugün 7. Gün. Cuma yapmayı düşünüyorumBaktım bende tablona
Çok istikrarlı bir ateş
Cuma günü 10. Gün oluyor. Test yapacak misin
4 gün kala erken gebelik testi yaptığımda çıkmamıştı 2 gün kala yaptığımda silik çıkmıştı. O yüzden umudunu kaybetme. Hcg sonradan yükseliş gösterebilir kuzumKızlar Bu testte silik yok demı kendımı kandırıyorum artık. 4 gün bat olmadı bu ay
günaydın.ben şubat ayında geçirdim battan 7 gün sonra kanamam başladı.Günaydın kızlar daha önce kimyasal yaşayanlar battan kaç gün sonra kanamanız başladı? Benim bat 3 ocaktı ama hala başlamadı canım sıkılıyor belirsizliğe
Ohhhh yarasınnnn kankamaaaaaaBugun dolaptan vurgun yaptım12 tane ovu testi, 2 kaset test ve 1 adet predıctor early 50 tl ye aldım fnd_50
İkinci yükseliş falan diyordun daha o olmadı
Daha çok erken ya 7 günüm varBence bu tablo dehset seyler anlatıyoroldu bu iş hayrıye hanım
öncelikle geçmil olsun.benim değerim 481 ken başladı kanamam.1 ayda sıfırlandı5 gün sonra başladı canım benim doktor değerin sifirlaninca kanaman başlar demişti. Değer takibi yaparken 5.50 yi gördükten 2 gün sonra kanamam başlamıştı
Son 3 gün kala silik çıkmıştı benim kadar sabırlısı yoktur bence :) 15 aydır deniyordum son ay bırakmıştım artık olursa olur diye. Rastgele aman nasılsa negatiftir diye yaptığım test silik çıkınca şoka girip kan vermiştimKız ne sabirsizmisin
Kaçıncı gün 22 ydi ?
geçmiş olsun.bende şubat ayında kimyasalla düşük yaptım.benimde 45 gün ara ara kanamam sürdü ve adet olamadım.en son doktor kist olmuş dedi ilaç verdi mayıs ayında düzene girdi.Kızlar bir sorum olacak geçmişten bugüne tecrübelerin yorumuna ihtiyacım var.
7. aya girdim düşük sonrası adet düzene girmiyor. Ya çok uzun günler geliyor mesela 8 gün oldu ilk günkü gibi çok geliyor.
Geçen haftada bir hafta boyunca sadece lekelendim.
Yada sadece leke ile bitiyor adet o ay içinde, doktorlar hiçbirşey yapmıyor bu duruma.
Bunu yaşayan ve düzene giren beni motive edecek birileri varmı.
Arkadaşım hastanede ebeSon 3 gün kala silik çıkmıştı benim kadar sabırlısı yoktur bence :) 15 aydır deniyordum son ay bırakmıştım artık olursa olur diye. Rastgele aman nasılsa negatiftir diye yaptığım test silik çıkınca şoka girip kan vermiştim
İnşallah ya hayırlısı artık4 gün kala erken gebelik testi yaptığımda çıkmamıştı 2 gün kala yaptığımda silik çıkmıştı. O yüzden umudunu kaybetme. Hcg sonradan yükseliş gösterebilir kuzum
umudum kalmadıOhhhh yarasınnnn kankamaaaaaainşallah bu ay pozitifleri gösterir bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?