- 15 Mayıs 2022
- 3.478
- 2.863
- 63
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.941
Aaa böyle bişey olabilir mi. Benimde nasıl oldu biliyomusun 21 aralıkta pik gördüm bide 3 ocakta pik gördüm. 21 aralıktaki pikten 14 gün sonra 4 ocakta adet oldum. Ama dediğim gibi adetim çok az geliyor normalde pıhtılı ve yoğun olur. Bide tesadüfün şöylesi 2019da aynı bu ayda hamile kalmıştım. O zamanda adet olmuştum adetten 1 hafta sonra falanda hamile olduğumu öğrenmiştimCanim 2 yunurtan gelişmiş bence, dollenmeyen biri atmış kendini. İkiz bile olabilirmiş dollense
İacı kullanırken de kullanabilirsin canım sıkıntı olmax dogal yollar en güzeli benim fsh 19 du aldım kullandım 2 ay şuan bir ay 9 çıktı bu ayda 12 çıktı etkisi güzel yani ama bana doktorum fsh her ay farklı çıkar dedi zaten sen birdahki aya tekrar yaptır canımBunu ben de çok duydumm. Şuan prolaktin düşsün diye bi ilaç kullanıyorum ilerleyen süreçte doktor da derse kullanmayı düşünüyorum
Bugün mü haberler çok güzeldi tebrikler kızlar bu da demek oluyordu imkansız yok Allah dilerse isterse o var hepimize sağlıklı bebekler diliyorum en kısa zamandaAaa böyle bişey olabilir mi. Benimde nasıl oldu biliyomusun 21 aralıkta pik gördüm bide 3 ocakta pik gördüm. 21 aralıktaki pikten 14 gün sonra 4 ocakta adet oldum. Ama dediğim gibi adetim çok az geliyor normalde pıhtılı ve yoğun olur. Bide tesadüfün şöylesi 2019da aynı bu ayda hamile kalmıştım. O zamanda adet olmuştum adetten 1 hafta sonra falanda hamile olduğumu öğrenmiştim
herşey olabiliiiiiiiiiiiiir :)) benle deneyimledik bunuAaa böyle bişey olabilir mi. Benimde nasıl oldu biliyomusun 21 aralıkta pik gördüm bide 3 ocakta pik gördüm. 21 aralıktaki pikten 14 gün sonra 4 ocakta adet oldum. Ama dediğim gibi adetim çok az geliyor normalde pıhtılı ve yoğun olur. Bide tesadüfün şöylesi 2019da aynı bu ayda hamile kalmıştım. O zamanda adet olmuştum adetten 1 hafta sonra falanda hamile olduğumu öğrenmiştim
Canım benim amh 4 çıkmıştı ama yaşım senden küçük bence yaşına göre gayet normal çıkmış amh senede 0.1 düşermiş doğal gebelik oluşması için ideal geldi bana açıkcası. Süt hormonunda abartı bi yükselikte değil zaten ilaç aşırı etkili direk düşürüyor korkmaBenim de ultrasonda yumurtalıklar iyi çıktı. Fsh 14 çıkınca doktor amh testi istedi amh 1.410 çıktı. Yaşına göre biraz düşük bir değer dedi yaşım 28. Ama başka bi doktor da normal bi değer dedi. Kafam karıştı benimdee. 1.410 amh için düşük mü normal mi anlayamadım
Ben 4. Günü gittimBen doktora hormon testi istiyorum dedim kac gunde bi regli oluyosun dedi 28 gunde bir düzenli dedim ee daha niye hormon testi yapalım demekki sıkıntı yok dedineyse zor bela verdi kağıdı sen kaçıncı günü gittin ben 5 günü gitsem olurmu kağıtta 2,4,5 günü yaziyor
Ay ben adet bitsin 1-2 gün sonra bir test patlatırımherşey olabiliiiiiiiiiiiiir :)) benle deneyimledik bunu
Normal gayet güzel amh yüksek olan değerlerin de ilaçla ya da takviye bişeylerle düşürülcek cinstenBenim de ultrasonda yumurtalıklar iyi çıktı. Fsh 14 çıkınca doktor amh testi istedi amh 1.410 çıktı. Yaşına göre biraz düşük bir değer dedi yaşım 28. Ama başka bi doktor da normal bi değer dedi. Kafam karıştı benimdee. 1.410 amh için düşük mü normal mi anlayamadım
Canım aspirin kanı sulandırıyor zaten sezeryanın daha çok yeni rabbim şifa versin biz çabalıyoruz rabbim yardım etsin eminim nasip olunca bizimdi bebişler gelicekBende pıhtılaşma var mı bilmiyorum canım dekolman geçirdiğim için gebelik boyunca çocuk aspirini kullanmalıymışım. Dekolman sebebi bilinmiyor bir tek önlem olarak bunu uygulayabiliyorlar. Bir de sezaryen olalı 6 ay oldu doktorum daha erken dedi ama ben rabbim nasip eder belki umuduyla çabalıyorum
Mesajı şuan görüyorum ben 4-5 hafta arası canımKizlar kan değerim. Nasıl okunuyor bu kaçıncı hafta nerden anlayacağım yaaa
Canım ben yumurtlayalı 14 gün olduğunda yapmıştım regle 8 gün kala erken yumutlamıştım 10cu gün yapacağı için belki çıkar riskli oldugu için takip etmesi lazım bende öyle yapıyorumki bidaha olursa önlem alim dieCanim yumurtlamanın 6. Günü diyor arkadaş.
Çıkacağına emin misin ?
Evet bencede sendemde böyle bir sonuç alabilirizAy ben adet bitsin 1-2 gün sonra bir test patlatırım
Ay kız öyle deme valla şimdi nöbetçi eczane bulur test yaparımEvet bencede sendemde böyle bir sonuç alabiliriz
Yaa heyecana bak yerim vallahi olur mu olurAy kız öyle deme valla şimdi nöbetçi eczane bulur test yaparım
Öyle canım gerçekten nasibimizin peşinde koşuyoruz :) hayırla sağlıkla gelsinler İnşAllahCanım aspirin kanı sulandırıyor zaten sezeryanın daha çok yeni rabbim şifa versin biz çabalıyoruz rabbim yardım etsin eminim nasip olunca bizimdi bebişler gelicekumudun hep olsun bir anda sürpriz yapacak bizim keratalar
Ay inşallah yapıcam bakalım bugün daha 5-6 gün olduKız ben sana ne dedim sen adet olsanda yumurta çatladıktan 11 gün sonra test yap diye. Üstüne görme yaşayacaksın bebiş tutarsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?