- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.661
Anladım kuzum sağolÇoğu insan yaşamıyor genelde canım. Geçen ay da benim olmuştu böyle kimyasal oldu sonra. İlla olcak diye bir şey yok yani kişiden kişiye degisiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzum sağolÇoğu insan yaşamıyor genelde canım. Geçen ay da benim olmuştu böyle kimyasal oldu sonra. İlla olcak diye bir şey yok yani kişiden kişiye degisiyor
Adetim düzenli olur benim bazen bir kaç gün gecikmeler oluyor. Hormon değerlerim de bence biraz olması gereken sınırlar dışındaydı ama doktorum normal sıkıntı yok dedi.tabi bunlar geçen sene olan şeylerYaa anladım tesekkür ederim bilgiler için.peki hormonlar normal mi çıkmıştı adet düzensizliği falan var mıydı
İnşallah sağlıklı bi gebeliğimiz olur en kısa zamandaAdetim düzenli olur benim bazen bir kaç gün gecikmeler oluyor. Hormon değerlerim de bence biraz olması gereken sınırlar dışındaydı ama doktorum normal sıkıntı yok dedi.tabi bunlar geçen sene olan şeyler
Çok haklısınız teşekkür ederimBelirti aramak seni yorar bir süre sonra canım rahat bırak kendini. Bir çoğumuz kesin hamileyim dediğimiz ayda bile regl olduk. Artık belirti olacak bir şey yaşasam bile normal bunlar diyorum geçiyorum. Olursa sürpriz olur olmazsa da en azından kendimi çok umutlandırmış olmam
Anlamadım benim de çok dikkatimi çekti çok Farklı gidiyor bu ay ya iyi ya kötü bilemedim daha 8 gün var çok değişir hayırlısı olsun inşallahSenin tablo da güzel sabitlenmis canim
Amin canım Yok vermedim canım, perşembe kanamam olunca gittim. Kese görmedi. 6+0 dım bence. Kana bakalım dedi. 453 çıktı, 2 gün sonra yani 540 küsür çıktı. Aktif kanamamda kan verdikten sonra başladı. Düşer bundan sonra değerim. Pazartesi doktor bakar bakalım ne diyecek.Daha önce hiç kan vermemiştin beklemiştin diye hatırlıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
O kadar moralim bozuldu ki hakkınızda hayırlısı olsun İnşAllahAmin canım Yok vermedim canım, perşembe kanamam olunca gittim. Kese görmedi. 6+0 dım bence. Kana bakalım dedi. 453 çıktı, 2 gün sonra yani 540 küsür çıktı. Aktif kanamamda kan verdikten sonra başladı. Düşer bundan sonra değerim. Pazartesi doktor bakar bakalım ne diyecek.
Bende bir düşüş yaşadım. Bugün tekrar yükseldi.Anlamadım benim de çok dikkatimi çekti çok Farklı gidiyor bu ay ya iyi ya kötü bilemedim daha 8 gün var çok değişir hayırlısı olsun inşallah
YouTube be adet sökücü masaj yaz canim. O masajları uygula karnına bir süre.Kızlar bi konu da yardimınızi isticem. Adetim den 10 gun gectim halen olamadim. Gecen ayda 10 gun gecikmeyle adet olmustum. Gecen ay zaten bi antidepresan baslamistim oyuzden gecikti ama bu ay bi ilac kullanmadim. Yani gecen ay da 40. Gun adet oldum. yine oyle oldu bekliyorum hani 2 3 gundür bakıyorum 1 2 damla kanama oluyo sonra ertesi gune kadar bisey yok. Bi hamilelik şüphem de yok aslinda esimle ikimizde korunuyoruz ama neden adet olamiyorum anlamadim çildırıcam en sonun bildiginiz adet soktürücü bi yontem var mı. 2 aydir böyle 40 günü buluyo gecikmem
Ben yaşamadım yaşamakta ıstemıyorum. Ekımde kımyasalımda lekelenmem hıc durmadı. Ve kaybettım. O yuzden kahverengı bır damla akıntı bıle gormek ıstemıyorumCanlar bende bişeyi merak ediyorum gebe kalan arkadaşlar herkes lekelenme yaşadımı mı yerleşme kanaması
Adetin sokulemiyordur canım sokturmek için masaj yap YouTube da var videoları canım yaptıktan bir iki gün sonra hemen geliyor kanama bende de öyle olmuştuKızlar bi konu da yardimınızi isticem. Adetim den 10 gun gectim halen olamadim. Gecen ayda 10 gun gecikmeyle adet olmustum. Gecen ay zaten bi antidepresan baslamistim oyuzden gecikti ama bu ay bi ilac kullanmadim. Yani gecen ay da 40. Gun adet oldum. yine oyle oldu bekliyorum hani 2 3 gundür bakıyorum 1 2 damla kanama oluyo sonra ertesi gune kadar bisey yok. Bi hamilelik şüphem de yok aslinda esimle ikimizde korunuyoruz ama neden adet olamiyorum anlamadim çildırıcam en sonun bildiginiz adet soktürücü bi yontem var mı. 2 aydir böyle 40 günü buluyo gecikmem
O heraketleri yapiyorum zatem ama ondan so ra bi iki damla kahverengi damla geliyo kanama olucak gibi oluyo dahası yok anlamadimYouTube be adet sökücü masaj yaz canim. O masajları uygula karnına bir süre.
Bir de soğan suyu da adet sokturuyor
Cnm benim şuan kimyasalın 7. GünüGünaydın kızlar daha önce kimyasal yaşayanlar battan kaç gün sonra kanamanız başladı? Benim bat 3 ocaktı ama hala başlamadı canım sıkılıyor belirsizliğe
Allah yaşatmasın canım aminBen yaşamadım yaşamakta ıstemıyorum. Ekımde kımyasalımda lekelenmem hıc durmadı. Ve kaybettım. O yuzden kahverengı bır damla akıntı bıle gormek ıstemıyorum
Canim kimyasal gebelik olarak adlandırılmıyor.Ben yaşamadım yaşamakta ıstemıyorum. Ekımde kımyasalımda lekelenmem hıc durmadı. Ve kaybettım. O yuzden kahverengı bır damla akıntı bıle gormek ıstemıyorum
Bemde öyle canım benimde luteal fazım hiç 14 günü bulmaz bulmaması çok normal lütfen kendinizi buna şartlandırmayın yumrtlamadan 14 gün önce adet gelmesi bir sorun oldugunu teşkil etmiyor yani her ay yumurta çatlaması tutmayabiliyor çünkü neden gördügümüz o foliküllerin içinde yumurta olmayabiliyormuş boşda çıktıgı oluyor yani kuzularCanim ben her zaman yumurtlamanın 10-11. Günü adet olurum. Hiç 14 u bulmadı. Doktor 10-14 arası nirmal dedi.
Bebiş varsa olmazsın inşallah vardırPazartesiye kalmadan adet olmam inşallah
Hayırlısı olsun kuzum. Rabbim bizim için en hayırlısını bilir.Kızlarım dun yatmadan once adet oldum dongumun 23. Günüydü neden bu kadar erken oldum bılmıyorum yanı bu ayda tırt cıktı Mervenur277 kırmızı kart canım benım melisaa93 @pozitifbiri
@maman en cok sana guzel haber vermek ısterdım bıtanem dualarının gozyaslarının adına ama cok uzgunum olmadı
Durmak yok yola devam canlarım