- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.601
Bebeğim peki lekelenme yaşadınmı hiç
canım sen tekrar test yaptın mı takibini muhakkak yapmışsındır benim bat günü gece başlamıştı kanamamGünaydın kızlar daha önce kimyasal yaşayanlar battan kaç gün sonra kanamanız başladı? Benim bat 3 ocaktı ama hala başlamadı canım sıkılıyor belirsizliğe
Çok sağol canım içimi rahatlattım Allah razı olsun Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Gecen gün kan vermeye gittim kadın doğuma ağrım var dedim kadın şaşırdı ağrın olmaması lazım dış gebelik filan mı acaba dedi adet dönemim ondan alabilir mi dedim pek oralı olmadı içime korkuyu düşürdü gönderdi, sonra kendi doktorumu aradım kan sonucumu filan attım bir sorun yok haftaya gel dedi.
En son cuma vermiştim canım 179.5tu. Pazartesi doktordan randevu aldım o zamana kadar atar ama atmazsa giderim diye düşünmüştüm. Ama başlamadıcanım sen tekrar test yaptın mı takibini muhakkak yapmışsındır benim bat günü gece başlamıştı kanamam
Sonu güzel olur pozitifleri görürsün inşallah canım benimKızlar günaydın
Ovitrelleden sonraki 8. Gün
Düne kadar elimde artımed vardı
Bugün başka markayla yaptım çok ınce çizgi var
sanırım ilaç sıfırlandı. Bakalım pozıtıf gorebilecek mıyız @Defnemege @Dgnmasalfnd_50 @marilyn95 1. Foto bugüne ait yani 8. Gün 2. Foto dün @Butimar- @Butimarr
Battan bes gun sonra kuzum basladıEn son cuma vermiştim canım 179.5tu. Pazartesi doktordan randevu aldım o zamana kadar atar ama atmazsa giderim diye düşünmüştüm. Ama başlamadı
Papatyamaviss elimde olsa bir bardak suyla gelip suyun kaldırma kuvvetini ispat edicem Girip çıkıp sana bakıyorum
Kızlarım dun yatmadan once adet oldum dongumun 23. Günüydü neden bu kadar erken oldum bılmıyorum yanı bu ayda tırt cıktıCanım iyi misin nerdesinPapatyamaviss
Gece onıkıde regl oldum bıtanem
26 pık 27 catladı zaten ovu da takıp ettım ya kesın yanı catlamaBuna göre resmen 10. Gün falan çatlamış gibi yumurtan ama nasıl oluyor erken oldu
Evet ya çok ilginç gerçekten. Ağrın sızın normal iyisin değil mi bitanem üzülme zamanını bekleyeceğiz ben de gelirim arkandan zaten26 pık 27 catladı zaten ovu da takıp ettım ya kesın yanı catlama
Bırbırımızin arkasından gele gele kımse hamıle kalamıyor bosver gelmeyıver bu sefer deEvet ya çok ilginç gerçekten. Ağrın sızın normal iyisin değil mi bitanem üzülme zamanını bekleyeceğiz ben de gelirim arkandan zaten
Kız nasıl bu kadar erken adet oldun yaKızlarım dun yatmadan once adet oldum dongumun 23. Günüydü neden bu kadar erken oldum bılmıyorum yanı bu ayda tırt cıktıMervenur277 kırmızı kart canım benım melisaa93 pozitifbiri
maman en cok sana guzel haber vermek ısterdım bıtanem dualarının gozyaslarının adına ama cok uzgunum olmadı
Durmak yok yola devam canlarım
Evet kuzum fosur fosur bıldıgın adetKız nasıl bu kadar erken adet oldun yabildiğin adet demi lekelenme felan değil
Bence Labaquik al canım bnde ondan vericem en çok ondan memnun kaldımOhh MaşAllah geride kalmışım konuşmuşsunuz bayaKendimi azcık toparladım sabahki beyaz testimden sonra..Testler alıp stoklamak istiyorum kızlar hangilerden sipariş edeyim..ben bu konuda iyi diğilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?