- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.441
Dualarım seninleHıc gulecegım yoktumecbur yarını beklıcez ben yınede bılemıyorum
Bence hiç riske atma 3 günü de değerlendirKizlar
sabah 10.30 testim ultra pik
Akşam 18.30 ultra pik devam. Bugün / pazar ve pazartesi değerlendirip beklemeye mi geçmeli yoksa bugünü yani piki es geçip yarın mı devam
Aynen öyle ancak biz de spermlerde sakat çıktıKız sperm 72 saat canlı kalıyor diyolar belki yetişmiştir valla hiç belli olmuyor bu işler nasip olacağı varsa her koşulda oluyar
Gozukuyor gayet ayrıca kımının bat sonrası goxukur 15.gun gec bı sure degıl yarın sende yap
Bizden kaçar mı
Yok canım daha.Canım sen naptın başladın mı işe?
Ahahshs oglsn kacta bıterse yanıma o saatte artıkDualarım seninlehayırlı güzel haberlerle gel İnşAllah sabah ilk işim sana bakmak olacak erken kalk çok bekletme bizi
Cok afıllıymıs bu banada yapsanaBizden kaçar mıTest yanıltıcı değilse seninkinde de var bence
Testte de artik çıkar canimBugün 11. Gun
Spermlerde sıkıntı varsa yarın yoksa eğer habire devamKizlar
sabah 10.30 testim ultra pik
Akşam 18.30 ultra pik devam. Bugün / pazar ve pazartesi değerlendirip beklemeye mi geçmeli yoksa bugünü yani piki es geçip yarın mı devam
Hadi hayırlısı İnşAllahYok canım daha.
Resmi işlemler var.
2 hafta sonra Ankara'ya gideceğim imzaya.
Sonra güvenlik soruşturması başlayacak.
1.5 ayı bulur sanirim.
Yaa çok şekersinBizden kaçar mıTest yanıltıcı değilse seninkinde de var bence
Aslında testim var ama yapsam mı emin olamıyorum , yaparsam buraya atarım hemen insaAllahGozukuyor gayet ayrıca kımının bat sonrası goxukur 15.gun gec bı sure degıl yarın sende yap
Canim sen uygulamadan takip ediyorsun yumurtlamayı sanırım. Uygulama her zaman tutmuyorBenim 18 i bat canım
Çatlamam 2 ocak
Benim o civardaki ilşki tarihlerim 31 aralık 5 ocak
Bu ne perhiz bu ne lahana yani gebe kalmak istemiyormuşçasına düzenlenen takvimim
Kavgalıydık o günlerde eşimle bu ay da patladı gitti yani geçen ay da kist tedavisi gördüm
Ördek çıkacak kuş çıkacak diye takılıyorum öyle boş boş
Hadi gözün aydın
Amin canım işimiz gerçekten Allah a kaldıHadi hayırlısı İnşAllah
fotosu var mı canım seninkinin atar misinCanım bende artımedle öğrendim. Seninkiyle aynıydı
Sonuncusu görünmüyor fotoda ama ben görüyorum çıplak gözle pembe gölge çizgi varson yaptığımı yansitamadim fotoya
fotosu var mı canım seninkinin atar misin
Bir yaptığımı bir daha yapamıyorum Rastgele oynuyorum filtrelerleCok afıllıymıs bu banada yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?