- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.081
Kendi tabloma baktım 11.gün ateşim 36.6 ateşin bence iyi moral bozma hayırlısı ben hala hissediyorum senin geç döllenme olmuş olabilirmaman @fnd_50 @pozitifbiri savascii @melisaa93 @dra21 @lavinya- ve herkese fıltrelere aldanmamayı ogrendım atesımde 36.7
Bence yok
Canım ben öyle olmuştum o kadar kötüydüm ki doktora gitmedim eczaneden kendim ilaç aldım iki tablet vardı içinde birini şimdi iç diğerini bit hafta sonra demişti benim galiba mantardı hem kaşınıyordu hem yanıyordu bide öyle kötü kokuyordu ki utanıyordum. Allah yardımcın olsun canımKızlar çok ciddi bir sorunum var bilenler yorum yapsın lütfen vajinada ciddi bir yanma ve acı yaşıyorum dün eşimle beraberlik yaşadık bu yanma bildiğiniz level atladı saatlerce ağrım oldu şuandada hala devam ediyor 1-2 saate doktora gidicem ama neyden olur sizce? Adetim bitmeden önce yine böyle yanma vardı idrardan sonra çok az enfeksiyon var demişti doktor fitil ve hap vermişti 3 tane kullanmıştım üstünede adet olunca geçti diye düşünmüştüm şimdi olay dahada büyüdü hiç bişey yapmadan duruyorum ve oram yanıyor ve ağrıyor
Enfeksiyonda olabilir mantarda benm mantrda hem tahriş hemde kaşınma vardıKızlar çok ciddi bir sorunum var bilenler yorum yapsın lütfen vajinada ciddi bir yanma ve acı yaşıyorum dün eşimle beraberlik yaşadık bu yanma bildiğiniz level atladı saatlerce ağrım oldu şuandada hala devam ediyor 1-2 saate doktora gidicem ama neyden olur sizce? Adetim bitmeden önce yine böyle yanma vardı idrardan sonra çok az enfeksiyon var demişti doktor fitil ve hap vermişti 3 tane kullanmıştım üstünede adet olunca geçti diye düşünmüştüm şimdi olay dahada büyüdü hiç bişey yapmadan duruyorum ve oram yanıyor ve ağrıyor
Canım kaşınma yok işte akıntım artmış durumda ve çok ciddi bir yanma ağrı var böyle mantar oluyormu acabaCanım ben öyle olmuştum o kadar kötüydüm ki doktora gitmedim eczaneden kendim ilaç aldım iki tablet vardı içinde birini şimdi iç diğerini bit hafta sonra demişti benim galiba mantardı hem kaşınıyordu hem yanıyordu bide öyle kötü kokuyordu ki utanıyordum. Allah yardımcın olsun canım
Enfeksiyon var sanırım yaEnfeksiyonda olabilir mantarda benm mantrda hem tahriş hemde kaşınma vardı
Cnm aklıma tahriş ya da yırtılma gibi bısey geldiKızlar çok ciddi bir sorunum var bilenler yorum yapsın lütfen vajinada ciddi bir yanma ve acı yaşıyorum dün eşimle beraberlik yaşadık bu yanma bildiğiniz level atladı saatlerce ağrım oldu şuandada hala devam ediyor 1-2 saate doktora gidicem ama neyden olur sizce? Adetim bitmeden önce yine böyle yanma vardı idrardan sonra çok az enfeksiyon var demişti doktor fitil ve hap vermişti 3 tane kullanmıştım üstünede adet olunca geçti diye düşünmüştüm şimdi olay dahada büyüdü hiç bişey yapmadan duruyorum ve oram yanıyor ve ağrıyor
Bu sabah 37 cikti atesCanim kizlar benim ates grafigime de bakar misiniz? 30 aralik ve 1 ocakta cok yuksek ates gordum ama o hafta kendimi cok iyi de hissetmiyordum, azicik hasta gibiydim. Fertility Friend
Sat 18 aralik ama oncesinde de lekelenmistim. Onu sat a saymadim, ama bugun yazilanlardan gordum ki saymak lazimmis. LH pikini 2 ocakta gordum. Ates grafigine gore yukselise daha yeni bu sabah gectim. Yarin takip etmeye devam edicem tabii. Buna ek olarak sag ust bacagimin kalcamla baglandigi yerde aairi agri hissettim bugun, ustune basmakta bile zorlandim. Sanki boyle popomdan arka ust bacaklarima kadar karincalaniyor gibi oluyorum. Cok enteresan seyler oluyor, anlamadim gitti. Boyle seyler yasayan var mi bu surecte?
Ben enfeksıyon oncesı o sekıldeydım kuzumKızlar çok ciddi bir sorunum var bilenler yorum yapsın lütfen vajinada ciddi bir yanma ve acı yaşıyorum dün eşimle beraberlik yaşadık bu yanma bildiğiniz level atladı saatlerce ağrım oldu şuandada hala devam ediyor 1-2 saate doktora gidicem ama neyden olur sizce? Adetim bitmeden önce yine böyle yanma vardı idrardan sonra çok az enfeksiyon var demişti doktor fitil ve hap vermişti 3 tane kullanmıştım üstünede adet olunca geçti diye düşünmüştüm şimdi olay dahada büyüdü hiç bişey yapmadan duruyorum ve oram yanıyor ve ağrıyor
Alttakı hangı marka ikisi aynı anda yaptınız ve bu şekilde mı cıktıKızlar günaydın bu da benim 7. Gün testim. Dün hafıf sarı ama akışkan olmayan akıntım oldu hep bugün kesildi. Hiç ağrımda yok. Yumurtalarım soldaydı, solda bazen farklı hisler oluyor. Batma gibi. Mavi olan artımed marka test
Ovu ıle de takıp ettım balım bata kadar umut var yıneKendi tabloma baktım 11.gün ateşim 36.6 ateşin bence iyi moral bozma hayırlısı ben hala hissediyorum senin geç döllenme olmuş olabilir
Bu artimedler hep mi pozitif gösterir ya ama sizinkini baya kırmızı göstermişKızlar günaydın bu da benim 7. Gün testim. Dün hafıf sarı ama akışkan olmayan akıntım oldu hep bugün kesildi. Hiç ağrımda yok. Yumurtalarım soldaydı, solda bazen farklı hisler oluyor. Batma gibi. Mavi olan artımed marka test
Kuzucum cok gecmıs olsunKızlar çok ciddi bir sorunum var bilenler yorum yapsın lütfen vajinada ciddi bir yanma ve acı yaşıyorum dün eşimle beraberlik yaşadık bu yanma bildiğiniz level atladı saatlerce ağrım oldu şuandada hala devam ediyor 1-2 saate doktora gidicem ama neyden olur sizce? Adetim bitmeden önce yine böyle yanma vardı idrardan sonra çok az enfeksiyon var demişti doktor fitil ve hap vermişti 3 tane kullanmıştım üstünede adet olunca geçti diye düşünmüştüm şimdi olay dahada büyüdü hiç bişey yapmadan duruyorum ve oram yanıyor ve ağrıyor
Canım yırtılma ne oluyorCnm aklıma tahriş ya da yırtılma gibi bısey geldi
İnşallah değildir
Alttaki de clear Pink diye bir testAlttakı hangı marka ikisi aynı anda yaptınız ve bu şekilde mı cıktı
Alttaki de clear Pink diye bir test
Ya evet kafam çok karıştı.Bu artimedler hep mi pozitif gösterir ya ama sizinkini baya kırmızı göstermiş
Alttaki de clear Pink diye bir test
Kuzum taş yada kumda vajinada yanma olabilirmi ki yaKuzucum cok gecmıs olsunBence enfeksıyon yada taş veya kum dokuyor olabılırsın.ıkısınden bırıdır.dr a gıt bıran once ılaclarına basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?