- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.921
Evet canım malesef hatta bir arkadaşımız hepimiz adına aradı görüştü şikayette bulundu beni çok strese soktu geçen ay söz verdim kendime yapmamak içinBu orijinal olanı mıbunlar niye böyle ya sinir oldum en iyisi gecikmeyi beklemek haklısın yoksa kafayı yicem
Şuan da akintim yok kuruyum yaniKepek değil canım bildiğin berrak olmayacak ha bide akıntın ne durumda
Evet canım sarıKız akıntın sarı mı
Ben gördümVar mi yani görüyor musun sen ayy kör oldum şaşı oldum bakmaktan ahahhaah
Hatta sümük gibi bezende beyaz krem kıvamında çabuk cevap yaz heyecan yaptımEvet canım sarı
Bende görüyorum da test sahteymiş bula bula onca marka içinde sahte olanı alıp gelmiş sevgili kocacimBen gördüm
tBunlarda sadece kaset olan pike bi tık yakın gibi diğerlerinde pik yok öyle görünüyor
Bugüne kadar sümük gibi geliyordu tamamen bugün sululaştı hatta regl geldi sandım wc gittim birden geliyor ama sıvı sümüğe göre dur heyecan yapma ben hemen gaza gelirimHatta sümük gibi bezende beyaz krem kıvamında çabuk cevap yaz heyecan yaptım
Ben degılım kuzumAy bunda var hadi hayırlısı heyacanlandım
Sanırım artimedler heo sıkıntılı en iyisi yarın farklı markalar alıp denemek zaten adetime az kaldı az çok belli olur birkaç güne
Bende değilimBen degılım kuzum
Aynen canım artimedden uzak durmak lazım başka marka al inşallah bebeğin seninledirSanırım artimedler heo sıkıntılı en iyisi yarın farklı markalar alıp denemek zaten adetime az kaldı az çok belli olur birkaç güne
Buda bir gebenin günlüğünden aldigim test ama sonucu 2 saat sonra böyle gördümAynen canım artimedden uzak durmak lazım başka marka al inşallah bebeğin seninledir
Elimde sadece artimed var kandirikci olan test sabah yapacağım yine ama guvenmiyorum ona pazar günü başka markayla denicem
Tamam canım gaza gelme benimde öyle oldu test yapma daha beraber bekleyeyim kaçıncı gününBugüne kadar sümük gibi geliyordu tamamen bugün sululaştı hatta regl geldi sandım wc gittim birden geliyor ama sıvı sümüğe göre dur heyecan yapma ben hemen gaza gelirim
Seninkini kıp kırmızı göreceğiz inşallah benim oğlana gelip seni kızı kaçıracağızBen degılım kuzum
Sanırım artimedler heo sıkıntılı en iyisi yarın farklı markalar alıp denemek zaten adetime az kaldı az çok belli olur birkaç güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?