- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.761
Dış gebelikte alçalma ve yukselme olur dıye duymuştumEvet dış gebelik böyle bir şey mi acaba
Tam bilmiyorum ama hamilelik için progesteron az mı acabaBu değerler normal mi kızlar anlayan var mı
Yarın bakalım göreceğiz artıkEvet ertesi günü geliyordu
Ne zaman yaptırdın cnm bunlarıBu değerler normal mi kızlar anlayan var mı
Bende yapayım o zamanbenımde 11 ben yapacagım
regl agrılarım gelmeye basladı ben bu olunca sonunu biliyorum zaten de neyse ayrıca bugun 10.gunum 4 gun sonra adetKız bekleyelim az daha senin 5 gün var az sabret diyorum
Kaçıncı gün başladınız küre.Ben geçen ay çörekotu kürüne adetin 4.günü başladım ve 10.günü yumurtlama gördüm.Pco var bdne normalde 21.günden önce görmem yumurtlama ama çörekotu sayesinde 10.gün gördüm ama tutmadı yine malesef.İnşallah sizin omurMerhaba
Merhaba ay inofolic combi ile beraber corek otu bal tarcin kuru kullandim ve 15.gunde yumurtlama gördüm degerlendirdik bakalım tutacak mı
helalllll cumartesı pazar test gunu ama benım regl agrım geldı bugun gelmeseydı umutlanacaktım ama geldıBende yapayım o zaman
Benim dün gece sol yumurtalıktan ağrı oldu..resmen uzanamadım ama bir anlık..ama bilmiyorum bu adetmihelalllll cumartesı pazar test gunu ama benım regl agrım geldı bugun gelmeseydı umutlanacaktım ama geldıoyuzden zevkıne katılırım aranıza bebısler
Hamileyim şükür canım.. şimdilik hcg takibine devam doktor haftaya inşallah sağlıkla ilerler.Canım senin son durum ne oldu hamile misin adet mi oldun
Hayırlı olsun canım çok sevindim adinaHamileyim şükür canım.. şimdilik hcg takibine devam doktor haftaya inşallah sağlıkla ilerler.
Doktor da erken baktırmışsın dedi. Hormon verirken baktırayım da iyice azaldıysa kanama tahmini yaparım diye düşündüm daha fazla soru işareti oldu kafamdakafanı bunlarla yorma guzelım sakın ıntenetten fln acıp okuma rıca edıyorum bu kadar dusuk degerle dıs gebelık olmaz korkma.sadece saglıksız gebelık daha tam kanaman olmadııgı ıcn dusmedı betan bu kadar basıt.kan vermeseydın keske zaten kanama baslar yakında korkma
En sağlıklısı beklemek tabiBiraz daha netlik görmek istiyorum testte testler yanıltıyor gerçi sahte kuruma çizgisi vs faktörleri var adetim geçsin öyle kan veriyim üzülmek istemiyorum
ben biliyorum kuzum bu agrı o agrı malesefBenim dün gece sol yumurtalıktan ağrı oldu..resmen uzanamadım ama bir anlık..ama bilmiyorum bu adetmi
Sırayla beta değerlerin kaçtıKızlar ben daha da düşmüş mü anlamak için bugün sağlık ocağında kan verdim. Öncekilerin hepsini özelde vermiştim dünkü 80 değeri bugün 179 çıkmış neler oluyor sizce başına gelen var mı
29 aralık 120Kuzu neyi nerde verdin benim kafam karıştı bi tam yazsana tum değerlerini yeniden ve nerde verdiğini de 1 1sunshine1
Bu sabah yaptırdım sağlık ocağındaNe zaman yaptırdın cnm bunları
Canımmmm çok sevindim gözün aydın herşey güzel ilerler inşallahHamileyim şükür canım.. şimdilik hcg takibine devam doktor haftaya inşallah sağlıkla ilerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?