- 10 Ekim 2022
- 367
- 759
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.721
Canım gölgeyi bende gördüm inşallah devam eder kayulaşarakArtimed yanlış sonuç mu veriyor mu veriyor bende artimedle yaptım sabah gölge çizgi çıktı fotoya yansitanildimmi bilmiyorum ama ben görüyorum bugün 10.gun yumurtlayali
Bir hayale yolculuk Papatyamaviss
Yaptığım test sahteymis öyle diyor kızlar ( artimed)Canım gölgeyi bende gördüm inşallah devam eder kayulaşarak
bende gordum kuzu msen baska bır markayla teyıt et lavaboya gıtme 2-3 saat sıvıda ıcme.tekrarla.haydı ınsallah bebısın senınledır.Gerçekten miii ay elim ayağım titredipeki çizgiyi görebildin mi sen ben hayal görmüyorum değil mi buda efektli halii
Öyle yapjcam kuzum aklıma takıldı çünkü bakalım inşallahh vardırbende gordum kuzu msen baska bır markayla teyıt et lavaboya gıtme 2-3 saat sıvıda ıcme.tekrarla.haydı ınsallah bebısın senınledır.
Ben de bu ay bu kürü kullandım yumurtlamamı hissetmezdim bu ay yumurtlamam sancılı oldu ve ovulasyon testinde gördüm aynı an yumutlamayı.Sizin ağrı var mıydı?Merhaba
Merhaba ay inofolic combi ile beraber corek otu bal tarcin kuru kullandim ve 15.gunde yumurtlama gördüm degerlendirdik bakalım tutacak mı
Demir ben hala kullanıyorum..B12 bendede düşük çıkmışti 1 sene iğne vurdurdum düzeldi..ama adetimde değişiklik olmadı vitamin onlar.Adetin ne zaman biterse o zaman başlaKızlar geçen hafta lekelenmeli adet oldum doktora gittim demir ve b12 ilacı verdi.
Bu haftada bir söküldüm af edersiniz ama 2 aydır adet göremedim leke dışında.
İlaçlar ile alakası varmı bilemedim ama şikayet etmicem.
Leke leke gelmektense bugün 7. gün adetin sanki 2 3. günü gibi asla kesilmeden hunharca geliyor. Yani 2 haftadır lekelenmeyle birlikte adet görüyorum.
Peki ben çocuk çalışmasına ne zaman başlıcam bu bitecek 2 haftaya da diğer adet geldiğini var sayarsak.
canım 3-5 tane ates verısı ıle yorum yapmak cok zor malesef ama atesın dusmus regl gelebılır , yumurtlama olmus olsa ıkıncıye tekrar bı artıs gozlemlemen gerekebılırdıKızlar ateş nasıl değerlendiriliyor ben ayda iki kez yumurtluyor olabilir miyim? Tam regl sonrası yumurtlama testleri iki gün çift çıktı sonradan silindi şimdi devam ediyorum
Regline ne kadar kaldı kuzum bak idararda daha zor görünüyor çünkü beta hormonu önce kana sonra idrara geçiyor istersen bi kanda gebelik bakmanı tavsiye ederimÖyle yapjcam kuzum aklıma takıldı çünkü bakalım inşallahh vardır
gel yarın test yapalımPapatyamaviss
Hayır hayır ağrımıyor batmıyor dedikçe kasığımda batma varyürüyüşe çıktım daha da batmaya başlıyor benim hiç bir yerim ağrımaz ne regl iken ne de regl öncesi.
Düşünmek istemiyorum düşünmek istemiyorum
baska test al sabah erkenden yap canım bızıde etıketleGerçekten miii ay elim ayağım titredipeki çizgiyi görebildin mi sen ben hayal görmüyorum değil mi buda efektli halii
4 5 gün falan var adeteRegline ne kadar kaldı kuzum bak idararda daha zor görünüyor çünkü beta hormonu önce kana sonra idrara geçiyor istersen bi kanda gebelik bakmanı tavsiye ederim
Tamam canimbaska test al sabah erkenden yap canım bızıde etıketle
Çok iyi istersen iki gün kala bi kan ver4 5 gün falan var adete
Biraz daha netlik görmek istiyorum testte testler yanıltıyor gerçi sahte kuruma çizgisi vs faktörleri var adetim geçsin öyle kan veriyim üzülmek istemiyorumÇok iyi istersen iki gün kala bi kan ver
Bat 10 ocak bebeğim yapalım mı diyorsungel yarın test yapalım
Hadi ya neyse umut her zaman var önceki günler olduysa olmuştur insallah bebisyapmadım daha dogursu oncekı aydan kalmıstı yaptım yetmedı ben doktora gıdıyordum o ara gıttıgım gun yumurtan 19mm bugun yarın catlar dedı , o gun catladı ertesı gun atesım yukseldı fakat ben aynı gun ıdrar yolu enfeksıyonu gecırerek hastanelık oldum degerlendıremedım
benımde 11 ben yapacagımBat 10 ocak bebeğim yapalım mı diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?