- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.601
Sağol canım tamamdırGünaydın canım hamileliğimi öğrendikten sonra bıraktım ölçüm yapmayı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım tamamdırGünaydın canım hamileliğimi öğrendikten sonra bıraktım ölçüm yapmayı.
bıttı bıttı kendılerı zaten ben de hoslanmamaya başladım labaquıck var ondan devam ke :) tum gece okadar pozıtıf test gordumkıı bılınc altı ısteBu testi sevmiyorum yarın başka marka yap kuzum ya
Anlamadım ki niye böyleYok ıs yerındekı ates ölçerle sımdı bıda ölçtüm hala 35.30
Kız zaten bu test napıp edip pozitif çıkarıyor benim çok net çıkan çizgilerim bile oldu ama adet geldi sabah yapar yapmaz etiketle yarın 11. Gün demibıttı bıttı kendılerı zaten ben de hoslanmamaya başladım labaquıck var ondan devam ke :) tum gece okadar pozıtıf test gordumkıı bılınc altı ıste
Benim de bu ay ovulasyon ve ateş tutmadı.16. gundeyım kuzucum.lh pıkını gormustum ayın 2 sınde. ama atesım asırı dusuk bence yumurtlamaa olmadı malesef normal atesım 36, 36.20 aralıgındaydı her zaman sımdı onu bıle bulamıyorum 35.30 -35.50 cıkıyor şaşkınım kuzucum o yuzden.
benm öyle birşey olmamıştı önceden ovu testi yapmadm bu ay ama genelde 10.ile 14. günlerde yumurtlama oluyor diye yumurtlamaya bağladm birgün önceside olmadı öyle birşey acaba çatladı faln ondanmı hafif pembe akıntı geldi dedmBenim bazı yumurtlama dönemlerinde akıntım kanlı geliyordu öyle birşey olabilir belki.
sağ ol canım içmedimBende öyle yap canım ya parol zaten etki etmez agrıda bide şimdi tehlikeli boşver en iyisi
yok canım alt tarfa komple ağrıyordu.geçen hafta çatlatma iğnesi olmuştum doktoru aradım bazen olur öyle dedi.şimdilik geçti.teşekkür ederimCanım neren ağrıyor sağ kasığın mı? Allah korusun apandisit olmasın. Geçmezse doktora git mutlaka ve sıcak asla önerilmiyor apandisite
11.gün kuzum evet yarında cıkmazsa artık umıdımı kaybedebilirimKız zaten bu test napıp edip pozitif çıkarıyor benim çok net çıkan çizgilerim bile oldu ama adet geldi sabah yapar yapmaz etiketle yarın 11. Gün
Amiin ne güzel dua ettiniz mübatek cuma günü namazdan önce 1000 tane ya evvel çekeceğim bendeKızlar cumamız mübarek olsun dualarda birbirimize yer verelim şüphesiz rabbim açılan elleri geri çevirmeyen bizi duyandır benim duam kendim ve size olsun rabbim sağlıkla kucağımıza hayırlı evlatlar nasip etsin
Ben de regl geldi diye kosmustum direkt kremsi beyaz bı akıntıydı, ertesi gün regl oldumKızlar akıntısı olanlar akıntı nasıldı acaba az önce regl geldi sandım koşa koşa wc gittim yoğun bir akıntı gelmiş krem-sarı adet belirtisimi acaba geliyor mu gelmekte olan
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin verelim sana bir hamiş amojisiy
5+2’deyim ve doktor kontrolümü bekliyorum pazartesi gideceğim
Maşallah bebeğim sağlıkla gelsin inşallahHamileyim kuzum
Kıyamam yaa lütfen üzme kendini valla gözlerim doldu densizliginden öyle yapmış yerinde olsam arkadaşlığımı keserim nerden biliyorki ikincinin hemen olacağını benim bir kızım var hemen hamile kalmıştım ikincisi bir türlü olmuyor bu bizim elimizde degilki rabbim herkesin nasibini imtihanını farklı veriyor gerçekten bazıları empati vicdan duygusundan yoksun çuval gibi ağızları var üzme tatlı canını gelicek o tatlı bebiş allahın izniyle
Kızlar hepinizin mesajını seçemedim ama hepsini okudum.çok teşekkür ediyorum hiç birinizi tanımadan bana çok güzel moraller verdiniz söyledikleriniz hepsi çok doğru ve mesafemi koyacağımkimse başına gelmeyinceye kadar bilmiyor malesef bu konuda cok duyarsız insanlar var tepki verincede şakaydı esprıydı derler
Bende 2 gündür ayaklarımı ısıtamıyorum bir türlü acaba neler oluyorson 4Kızlar iki gündür yatakta ayaklarımın altı yanıyor soğuk yer aradım bata son 3 kaldı varmı acaba bişeyler
son 4 amma cok varmısBende 2 gündür ayaklarımı ısıtamıyorum bir türlü acaba neler oluyorson 4
Bekle bekle nereye kadar bitmedi gittison 4 amma cok varmıs
Kuzum varsa yarın çıkması gerekiyor inşallah pozitif görürüz duam seninle11.gün kuzum evet yarında cıkmazsa artık umıdımı kaybedebilirim