- 2 Aralık 2022
- 209
- 308
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.581
Adet gecikmesi var test negatif .@Esma324506 @demdamla @yelif10Munzevi93 @bademmgoz @Sonbahardagel @1sunshine1 @menekselimm21 @serenayal @Yagmur45thr @babypink00 @DilekHanim @Hayat sevince guzel27 @mutluanne2779 @Aden2023 @babylovev @trkn0709 @ceydap @BirMucizeOlsunb kizlar son durumunuz nedir tabloyu guncelleyeyim
Bes gün gecıktı battan besgun sonra adet oldum reglı gıbı yoğun bıttıkten uc gün sonra tekrar ıkı üç gün lekelenmeli gectı. Yumurtlama normalde 13. Gün cıvarı görürüm 23.gün yumurtlama oldu döngüm 36 gün ıle bıttıSen kimyasalı gecen ay yasadin dimi kac gun gecikti kac gun sonra regli oldun bide yumurtlama değiştimi
Bu artimed beni çok korkutuyor yaa bende hep gölge çıkarmıştı
Benim bazı yumurtlama dönemlerinde akıntım kanlı geliyordu öyle birşey olabilir belki.Yumurtlama döneminde ilişkiden sonra afedersiniz ama özür dileyerek soruyorum peçeteye hafif az pembe akıntı gelmesi normalmi
bitti zaten kuzum labaquıck var bundan sonra yapacaklarım labaquıckten devamBu artimed beni çok korkutuyor yaa bende hep gölge çıkarmıştı
Günaydın canım hamileliğimi öğrendikten sonra bıraktım ölçüm yapmayı.maman rica etsem bu ay ki ateş takibini paylaşabilir misin hamile birinin tablosunu merak ediyorum
Kız gunaydın bebısm benım atesım 35.30 cıkıyo ya sabahları allah allah delı oldum bence ben yumurtlamadım ya bu ay gıt gıt gıdaak
Döngünün kaçıncı gunundesin canim ?Kız gunaydın bebısm benım atesım 35.30 cıkıyo ya sabahları allah allah delı oldum bence ben yumurtlamadım ya bu ay gıt gıt gıdaak
Valla canım hcg artsın da doktora gideyim diye bekliyorum ben :) Doktora attım hcg sonuçlarını haftaya gel dedi. bende 11 Ocağa randevu aldım. Yarın tekrar vercem hcg bakalım.
kimse başına gelmeyinceye kadar bilmiyor malesef bu konuda cok duyarsız insanlar var tepki verincede şakaydı esprıydı derlerKızlar bu akşam dört arkadaş (kız) okey oynamaya gittik arkadaşlar dan birisi birisi kırık kafadan regl gecikmiş bir oğlu var amaaan istemiyom bana dönüp doğurup sana verem bakarsın dedi.öyle zoruma gitti ki şuan bunu yazarken bile ağlıyorum.rabbimin gücüne gitmesin şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine bizlere de can emanet etsin inşallah.ne acı insanların alay konusu olmak
İnşallah güzel haberler verirsin canım ateşinde yüksek seyrediyor maşallahbitti zaten kuzum labaquıck var bundan sonra yapacaklarım labaquıckten devam
16. gundeyım kuzucum.lh pıkını gormustum ayın 2 sınde. ama atesım asırı dusuk bence yumurtlamaa olmadı malesefDöngünün kaçıncı gunundesin canim ?
Bu ayfnd_50 de bende geç yumurtladim.
Havadan mıdır sudan mıdır hastalıktan mıdır artik
Bu testi sevmiyorum
Canım ateş ölçerin yenimi acaba pilimi bitlek üzere yanlış ölçüyor16. gundeyım kuzucum.lh pıkını gormustum ayın 2 sınde. ama atesım asırı dusuk bence yumurtlamaa olmadı malesefnormal atesım 36, 36.20 aralıgındaydı her zaman sımdı onu bıle bulamıyorum 35.30 -35.50 cıkıyor şaşkınım kuzucum o yuzden.
Yok ıs yerındekı ates ölçerle sımdı bıda ölçtüm hala 35.30Canım ateş ölçerin yenimi acaba pilimi bitlek üzere yanlış ölçüyor
daha koskoca 4 gunun var atesınde guzel sımdılık benceKızlar sabah tuvalete gittim akıntım krem gibi benim ama yoğun değil sildikçe krem gibi görüyorum arada krem gibi çok açık kahve rengi krem gördüm, reglim geliyor sanırım benim bata 4 gün kaldıPapatyamaviss pozitifbiri fnd_50
Eki Görüntüle 3187318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?