- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.501
Gızlı dınleyıcı deseneAz önce eltilerin savaşını izliyoruz.ilişkinin sabahında gebelik testi yapıyorlar .eşim diyorki böyle olmaz yanlış yapıyorlar.bunun yumurtlama günü var, ayakları havaya dikmeli yatması var, ateş ölçmesi var, 8 9 gün sonra test yapmaları gerekiyor dimi dedi kahkahayı patlattım bu kadar farkında olduğunu bilmiyordum14 gün sonra yapılması gerekiyor doğrusu bu sen bana bakma dedim
Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan hatta mümkünse hiç konuşmadan Femometer ile ölçüyorumBunu uyandığınızda yataktayken ölmüyorsunuz değil mi
Nasılda takip ediyormuş beniGızlı dınleyıcı desene
teşekkür ederiimUyanır uyanmaz yataktan kalkmadan hatta mümkünse hiç konuşmadan Femometer ile ölçüyorum
Bende artık gitmiyorum canım mantıklı degil devletDevlete ben hiç gitmiyorum canım.
Çok mantıklı hamile kalıp kiloları gizmelekYa dur bi vitamin olur bu yumurtanın kalitesini arttırır diye diye hiç bişeyden kısamaz oldum kız3 kilo versem benim için yeter ama veremiyorum dahada almazsam bana yeter kız hamile kalalım arada kilolarımız kayboysun gitsin
Yani iyi biseydr bnde korkuyordum kötü biseydr diyeAy kız ne güzel çocuk döşek gibi yatar
Tüp bebekdi bide hevesim kursağımda kaldı resmenmuhtemelen kımyasal olabılır canım gecmıs olsun
Bnde pcosluyum adet duzensizliklerim var bn ondan şüphelendimAy kız ne güzel çocuk döşek gibi yatar
O an gelen utanma hissi biz anlamıyorlar sanıyoruz ama herseyin farkındalar cok fenalarAz önce eltilerin savaşını izliyoruz.ilişkinin sabahında gebelik testi yapıyorlar .eşim diyorki böyle olmaz yanlış yapıyorlar.bunun yumurtlama günü var, ayakları havaya dikmeli yatması var, ateş ölçmesi var, 8 9 gün sonra test yapmaları gerekiyor dimi dedi kahkahayı patlattım bu kadar farkında olduğunu bilmiyordum14 gün sonra yapılması gerekiyor doğrusu bu sen bana bakma dedim
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı olabiliyor o yüzden çok belirti aramamak lazım ilk gebeliğimde sıfır belirtim vardı sadece su gibi gelen akıntım olmuştu umudunu kesme herkes bir değil canım kaç günün varKızlar gögüslerim şiş hafif ama bu her adet döngümde oluyor acı yok. Bata bir hafta var hiç belirti de yok sizce ümidimi keseyim mi belirtisiz gebelik haberi hiç duydunuz mufnd_50 Papatyamaviss Niqu @savascii @marilyn95
Kıskandım napimahahahah sana kalma mı dedım askom ne dedım son dongumuz olacak ınsallah dedım x3
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunİnşallah kuzum senin içinde dua ederim
Kötüyü düşünmeyelim de yinede için rahat etmiyorsa başka bir doktora daha danış istersen. Belki bu doktorun ölçümü biraz farklıdırYani iyi biseydr bnde korkuyordum kötü biseydr diye
aynen bende sanıyorum ki dünya umrunda değilO an gelen utanma hissi biz anlamıyorlar sanıyoruz ama herseyin farkındalar cok fenalar
İnternette araştırdım bazı şeylerde iyi bişey dgldrKötüyü düşünmeyelim de yinede için rahat etmiyorsa başka bir doktora daha danış istersen. Belki bu doktorun ölçümü biraz farklıdır
İnternete bakma canım seninki ile internette bahsedilenin birebir aynı olması mümkün değil. Zaten hep felaket senaryoları çıkıyor internete bakarsak.İnternette araştırdım bazı şeylerde iyi bişey dgldr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?