- 1 Nisan 2022
- 12.963
- 15.686
- 228
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.481
Genesis hastanesi Esra Gılbaz Akel çoook beğeniyorum o doktoru..hamileyken onun yanına gitdim..aşılama için benim için uzak gidib gelmekTekirdağ'da kim canım bende tekirdapda yaşıyorum
Cnm benim 48 diKızlar 80 beta kimyasalda ne zaman kanama başlar? Adetim geçeli 2 3 gün oldu
Bende onun eşine gidiyorum volkan akelGenesis hastanesi Esra Gılbaz Akel çoook beğeniyorum o doktoru..hamileyken onun yanına gitdim..aşılama için benim için uzak gidib gelmek
Ya dur bi vitamin olur bu yumurtanın kalitesini arttırır diye diye hiç bişeyden kısamaz oldum kızGuzel bı dıyet lıstesı olustursakta yapsak.ben onceden cok guzel dıyet yapardım artık nedense hıc canım ıstemıyor ya.ilk kez boyle kılo aldım senınkı yıne ıyı bebegm ıkı mekık ceksen gıderyarın diyete baslıcam ben iyi bu ay topıgı toptan kapatalım o zaman
Bende 14 ocak....Hayirlisi ile Allah isteyen herkese naaip etsin inseAllahBende 14 Ocak
Bence hiç korunma canım ben kurtajimda da korunmadim 2 ay sonra hamile kaldım aslinda ilk regliden hemen sonra kaldim onda bebek kesem 8+4 dü o yüzden uzun sürdü kanama ve lekenme bundada insallah kısa sürede sağlıklı şekilde olur yine seninde insallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğin olurBenımde 6 gun geçmişti ki zten Normalde de genelde gecikmeli olurum
Bu arada ben bugun hormon testi verdım
Sonuçlar ne cıkıcak acaba?
Doktorada gttım için temizlenmiş dedi
1 ay bekle sonra devam et dedi
İstersen klomen kullanabılırsın dedi
Az derecede pco var dedi
Yok canım inan hiç şartlamıyorum kendimi hakkımızda hayırlıolacaksa olsun allah evlatla imtihan etmesin hiç kimseyi canımSabret canım sabret olacak çok şartlama kendini ama , ki olmazsa çok üzülme olursa zaten her bebek gibi mucizeüstelik klomen sonrasındaki ay da ilaçsız kendiliğinden gebe kalan da çok fazla. Ha bu ay ha 2 ay sonra olsun yeterki sağlıklı hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz bir an önce
Anladım canım İnşAllah hemen ardından sağlıklı bir gebelik yaşarsınCanim ben 29 aralıkta kan testi yaptırmıştır 1 çıkmış negatif sonra 30 da lekelenme başladı 4 gün sürdü 2 ocakta test yaptım anında silik çıktı kan verdim aynı gün 30 çıktı fitil verdi dr lekelenme olmadi 3 ocakta başka hastanede değer 25 geldi anladim ama bi umut bekledim 4 ocak kan verdim sağlık ocağında bugun sonuc geldi 18 yani 4 ocakta 18 düşmüş bugun akşam lekelenmem basladi yarin tamamen regli şeklinde olur bide sabah anladim regli gelecgini çünkü goguslerim yine çok ağrımaya başladı halbuki o lekelenme süre boyunca hiç agri olmadi bide benim en son ilişkim 19 Aralık başka olmadi bu nasıl iş anlamadım 19 aralıktan sonra hamile kalmisim demekki icerde kalan spermlerlebeklenen adet tarihim 3 ocakta 2 gun gecmis oldu aslinda ama cidden erken test yapmamak lazım maddi manevi cok yıprandım
Yaaa iyi o zamanBende onun eşine gidiyorum volkan akel
Benim değil malesef değiştiBende 14 ocak....Hayirlisi ile Allah isteyen herkese naaip etsin inseAllah
7000 bin mi dedi aşılama için esra hanımYaaa iyi o zaman
Evet hastaneyi aradık öyle dediler .bir tek işlem için7000 bin mi dedi aşılama için esra hanım
Ay kız ne güzel çocuk döşek gibi yatarYok incelme ama doktor şaşırmıştı dedi senin rahmin niye bu kadar kalın
Anladım canım muayenesi volkan beyin 500 tlEvet hastaneyi aradık öyle dediler .bir tek işlem için
O da öyle canımAnladım canım muayenesi volkan beyin 500 tl
Amin cnmBence hiç korunma canım ben kurtajimda da korunmadim 2 ay sonra hamile kaldım aslinda ilk regliden hemen sonra kaldim onda bebek kesem 8+4 dü o yüzden uzun sürdü kanama ve lekenme bundada insallah kısa sürede sağlıklı şekilde olur yine seninde insallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğin olur
Mecbur işte canım devlet hastaneleri kesinlikle ilgilenmiyorO da öyle canım
Devlete ben hiç gitmiyorum canım.Mecbur işte canım devlet hastaneleri kesinlikle ilgilenmiyor
Benim gecikmem cok olmadi cok şükür değer cok yükselmeden hemen düştü bence normal regli şeklinde devam edicez fakat belki yumurtlama erken veya geç olabilir bunun için yumurtlama testi almayi düşünüyorum hemde bu kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalinirmis insallah oyle olur ikimiz içinde
Kızlar kasım ayının başlarında bende kımyasal gecırdım bes gün sonra adetim geldi korunmadan devam ettım o ay keske lh testım olsaydı dedım regl gıbı bıttıkten bı sure sonra ıkı üç gün lekelenmem oldu.geç yumurtlama oldu 36 gün kadar sürdü döngüm kımyasal sonrası gebe kalamadımKızlar 80 beta kimyasalda ne zaman kanama başlar? Adetim geçeli 2 3 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?