- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.441
Artışı önemli canım 2 gün sonra aynı yerde aynı saatlerde yine kan verKızlar ben gidip kan verdim adetime 2 gün var beta değeri 23,52 çıktı. Sizce düşük mübugün silik çizgi görmüştüm testlerde
Kapaklıdan geliyorum çerkeze..ordamisin sen?Cnm çerkezkoydemi oturuyorsun yoksaburada 2 özel hastane var deyınce...
Kız değerin 27 mi çıktıAmin Allah.Hamile kalayım isimlerinizi alıcam bir bir hepinize dua edicem namazda kendime söz verdim..
Bence değil zaten bat çok geçmedi diye hatırlıyorum yükselişi önemli bence yükselicek güzelceeeKızlar ben gidip kan verdim adetime 2 gün var beta değeri 23,52 çıktı. Sizce düşük mübugün silik çizgi görmüştüm testlerde
Bende beylikdüzündeyim çok uzak değilizKapaklıdan geliyorum çerkeze..ordamisin sen?
Teşekkürler canımBitesiye kadar sayiyorlarmis canım 7 gün gibi yani
Evet yakınızBende beylikdüzündeyim çok uzak değiliz
Kız bn 15 ile öğrendim oğlumu doktor nasıl sağlam gözlerin var maşallah dedi bi gün önce teste silik çizgiyi görmüştümKızlar ben gidip kan verdim adetime 2 gün var beta değeri 23,52 çıktı. Sizce düşük mübugün silik çizgi görmüştüm testlerde
Keşke dediğin gibi olaydı..hamiş diğilimKız değerin 27 mi çıktı
Ya çok özür dilerim aklımda öyle kalmış dilerim Allah 27 ve katlarını gösterir sanaKeşke dediğin gibi olaydı..hamiş diğilim
Yaa kuzum boş ver..belkide hamişimYa çok özür dilerim aklımda öyle kalmış dilerim Allah 27 ve katlarını gösterir sana
Regl kanaması sayıyorsun kuzucum. Doktor bana korunma demişti ama bi kaç gün korkup girememiştim ilişkiye tamamen psikolojikBnde merak edıyorum cnm
Kimyasal kanaması bıtınce napıcaz?
Bu kanamayı regl kanaması mı sayacagız?
İlişkilere devam mı edecegız, yoksa reglımı beklıcez?
Kafam allak bullak
Anladım cnm irmete yada güven hastanesine gidiyorsun sanırımKapaklıdan geliyorum çerkeze..ordamisin sen?
Hahahaaa sen yazılımcısınnn sana yok der gibiDeneme
Yok valla bende disabled şekilde tüm alanlar
E tamam yeter canım bu laf , gereksiz yere erken çağırıp seni de doğru düzgün bilgilendirmemişİnşallah canım pazartesi içtim en son ilacı biteli bugün iki gün oldu canım galiba gelişme var mı diye çagırdı ilaç etkisini göstermeye başlamış dedi sadece ilaç felan vermiyorum sadece folik asit iç dedi
Canım inşallah işe yararValla ben ilk defa bu ay kullanıyorum canım ne zaman işe yarıyor yarıcak mı hiç bilmiyorum yumurta büyüyene kadar adet gelir zaten
Benim kız kardeşim hiç belirtisi yoktu regli 15 gün geçti düzensiz geç gelir diye düşündü ama sonra hamile olduğunu öğrendik ve devamında da belirti yaşamadı.
Bence tutmuştur kuzum çünkü bu ay topumuz hamile kalacağızNe dıyosn beybiiii son anda yakaladıgım yumoş tutmusmudur kiiiyıne ufaktan meraklanmaya basladımm .ya ben bu ıkı uc ayda 5 kılo aldım.(1.70 boy 70 kılo oldum )resmen yaglandım ne yapsam ne etsem varmı tavsıyeler
Kodla kendin yap diyorHahahaaa sen yazılımcısınnn sana yok der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?