- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.421
Bence erken değilDoktorum tekrar gitmem için tarih vermedi. 1 sonraki ay için aşılama planladık. Ben umutsuz oldupum için âdet olunca gelirim dedim. Yarın kan vermek istiyorum acaba erken mi olur?
Çok teşekkür ederim canım ınsallahh rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsinOy kuzum bende burdan duyduğum kadar. Hergün düzenli ölç bide burda gerçekten ateş konusunda çok iyi olanlar var sor herkes seve seve cevaplar inşallah hamiş haberinide alırız
Bana da 14 gün sonra test yap demişti tam adet günüme denk geliyorduBence erken değilBeni doktorum 12.günde çağırmıştı demek ki iğne etkisi o zamana kalmıyor
Valla ben ilk defa bu ay kullanıyorum canım ne zaman işe yarıyor yarıcak mı hiç bilmiyorum yumurta büyüyene kadar adet gelir zatenCanım ben adetin 3.günü başlamıştım günde iki tane 5 gün kullandım
Yaa inşallahBence erken değilBeni doktorum 12.günde çağırmıştı demek ki iğne etkisi o zamana kalmıyor
Yok canım umutsuzluğa kapılma hemen dur bakalım salı günü gidince anlarsın madem yeni bitmiş klomen tam tersine erken çağırmış o zaman seni beni ilk çağırması adetin 14.gününe denk gelmişti direkt o gün çatlatma iğnesini yaptırdı.ben seninde o kadar gün oldu sandım da garipsedim büyümemesini o zaman normal yani hiç tedirgin olma bekle bakalımValla ben ilk defa bu ay kullanıyorum canım ne zaman işe yarıyor yarıcak mı hiç bilmiyorum yumurta büyüyene kadar adet gelir zaten
Allah bilir kaç oldu artık hıxla yükseliyor gerçekten zorlanır insan artıkHakkaten doymuşlar artık paraya ödüyorsun hiç bakmıyor bile tüp bebek ben geçen ay bilgi almıştım ilaç hariç 24 bindi zam gelecek diye söylüyorlar kimbilğr kaç oldu
Bunu bende merak ediyorım aynısını yaşıyorumKızlar benim adetim 4-5 gün sürüyor ama 6. Gün 7. Günde falan günlük pede geçiyorum bir iki damla falan geliyor gelmiyor sadece lekelenme seklinde şimdi ben regl donemini 4-5 gün olarak mı saymam gerekiyor 6-7 mi?
Ben istanbuldsyım bursyı düşünemiyorumYok küçük yer..iki tane özel hastane var..ikisinde de bütün doktorları denedim yani ama beğendiğim olmadı..erkek doktoruna aşılama için gitmek istemiyorum..kadında yok beğendiğim yok yani..fiyatlar en düşük hep burda olurdu..burda öylese başka yerde uçmuş
İnşallah canım pazartesi içtim en son ilacı biteli bugün iki gün oldu canım galiba gelişme var mı diye çagırdı ilaç etkisini göstermeye başlamış dedi sadece ilaç felan vermiyorum sadece folik asit iç dediYok canım umutsuzluğa kapılma hemen dur bakalım salı günü gidince anlarsın madem yeni bitmiş klomen tam tersine erken çağırmış o zaman seni beni ilk çağırması adetin 14.gününe denk gelmişti direkt o gün çatlatma iğnesini yaptırdı.ben seninde o kadar gün oldu sandım da garipsedim büyümemesini o zaman normal yani hiç tedirgin olma bekle bakalım
Bi yandan ov testi de yap için rahatlasın çatlama gibi görecek olursan değerlendir ben gittiğimde ne zaman yaptınız demişti sabah demiştim mesela iyi o zaman demişti. Belki büyüyüp iğneye bile gerek kalmadan salıya kadar çatlar hatta
Bnde merak edıyorum cnmKimyasal gebelik yaşayan arkadaşlarım regli döngünüz normal mi sürdü yumurtlama vs değişiklik olurmu suan kanamam başladı cok ağrım var
Tekirdaği aradım..orda süper doktor var..bir tek işlem için 7000 dediler..Ben istanbuldsyım bursyı düşünemiyorum
Beta düşük öğrenınce böyle umutsuzluğa kapılıyoruz işteKızlar ben gidip kan verdim adetime 2 gün var beta değeri 23,52 çıktı. Sizce düşük mübugün silik çizgi görmüştüm testlerde
Benim drumda alanında çok iyi Allah bilir kaçtır ondadaTekirdaği aradım..orda süper doktor var..bir tek işlem için 7000 dediler..
Malesef öyleBenim drumda alanında çok iyi Allah bilir kaçtır ondada(
Bitesiye kadar sayiyorlarmis canım 7 gün gibi yaniBunu bende merak ediyorım aynısını yaşıyorum
Cnm çerkezkoydemi oturuyorsun yoksaTekirdaği aradım..orda süper doktor var..bir tek işlem için 7000 dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?