• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 3 gün var kaset test yaptım sizce sonuç ne
image.jpg

Dün akşam olduysa ilişki ayarlayabiliyorsan yarın sabah olsun ilişki bence çünkü içerde vardır zaten onu karşılayacak sperm var bari kalite kazanalım. Ulan şu işte yorduğumuz kafa gösterdiğimiz mücadele resmen takdire şayan Master yapıyoruz alanda
Temın edıyorum vallah oyle yoruldum beee 😂😂

Dün akşam olduysa ilişki ayarlayabiliyorsan yarın sabah olsun ilişki bence çünkü içerde vardır zaten onu karşılayacak sperm var bari kalite kazanalım. Ulan şu işte yorduğumuz kafa gösterdiğimiz mücadele resmen takdire şayan Master yapıyoruz alanda
Sen ne dıyorsun kuzucum dr a tek tek anlattım gosterdım butun herseyı (ovu testlerı .beta testlerı,progestron,ılıskı takvımı vs vs )herseyı yaptım bu ay neden olmadı bır sorunmu var dedım.Tüm vucut fızyololojısını dökümante etmişsin sakin ol bunlar cok normal dedı 🤣🤣 gercekten master yaptık yanıı tobe tobe yaa

Kızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
Yaaaa çok sevindim canım daha bugün konuşmuştuk çok mutlu oldum banada dua et 🥰🥰😍

Bir de yaş diyor Allah’ım 😂 kız benim yengem teyzem 43 44 yaşlarında yeniden bebek sahibi oldular. Aranızda 10 sene var sen o yaşa kadar 5 çocuk bile yapabilirsin
Eskiler yapmış ama canım bşz yapamıyoz işte bende 35 yaşındayım ugraşıyorum 8 aydır bu sefer doktorum klomen verdi bakalım

Kızlar kaç gündür giremedim çok birikmiş hepsini okumaya vakit bulamadım. Rahatsızdım antibiyotik kendime getirdi beni. Yeni hamile haberi alan kızçeler tebrik ederim. İnşallah kucağınıza alacağınız günleride görmek nasip olur. ❤ Bizlerde inşallah en yakın zamanda bu güzel duyguları tadarız. 😇

Kızlar uygulamaya göre 2 ocak bat fakat 18 19 gibi çatlama oldu ben yarın test yapmak istiyorum yeterin gari dayanamiyorum hadi gaz verin cok ihtiyacım var 🤣🤣 saka bir yana çıkar belki yaa 🤧😍
6 gün var sanırım sabredebiliyorsan bence 4 gün kala falan yapsan daha iyi olur en azından daha net bir çizgi görürsün varsada🤗

Kızlar kaç gündür giremedim çok birikmiş hepsini okumaya vakit bulamadım. Rahatsızdım antibiyotik kendime getirdi beni. Yeni hamile haberi alan kızçeler tebrik ederim. İnşallah kucağınıza alacağınız günleride görmek nasip olur. ❤ Bizlerde inşallah en yakın zamanda bu güzel duyguları tadarız. 😇
Geçmiş olsun kuzum hoşgeldin sefalar getirdin bebiş haberleri verdigin günü görmek nasip olsun inşallah 💙💙

Yaaaa çok sevindim canım daha bugün konuşmuştuk çok mutlu oldum banada dua et 🥰🥰😍
Canım benim evet umarım senin de güzel haberlerini alırızzz birkaç güne ❤️❤️❤️ Sen nasılsın var mı belirtiler hisler? Kişiden kişiye çok değişiyor anladığım kadarıyla. Benim bugün gözlerim yandı sürekli, başımda yoğunluk vardı gün boyu öyle olunca dayanamayıp yaptım eve gelince. 🙈 Koyulaşmasını bekleyip yarın kan veririm belki bakalım 🙏🏼

Back