- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- 38
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.241
17.gün Pardon canımYumurtlama çabuk olsun diye yokmu bişeyler acaba canım benimde 27.gün bu ay ne akıntı ne ağrı tık yok.hiç böyle olmamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17.gün Pardon canımYumurtlama çabuk olsun diye yokmu bişeyler acaba canım benimde 27.gün bu ay ne akıntı ne ağrı tık yok.hiç böyle olmamıştı
Bişey görünmüyor canım erken gebelik testi alıp yapKızlar adetime 3 gün var kaset test yaptım sizce sonuç neEki Görüntüle 3183176
Temın edıyorum vallah oyle yoruldum beeeDün akşam olduysa ilişki ayarlayabiliyorsan yarın sabah olsun ilişki bence çünkü içerde vardır zaten onu karşılayacak sperm var bari kalite kazanalım. Ulan şu işte yorduğumuz kafa gösterdiğimiz mücadele resmen takdire şayan Master yapıyoruz alanda
Ovulasyon mu bu?Kızlar adetime 3 gün var kaset test yaptım sizce sonuç neEki Görüntüle 3183176
Gebelik testiOvulasyon mu bu?
Sen ne dıyorsun kuzucum dr a tek tek anlattım gosterdım butun herseyı (ovu testlerı .beta testlerı,progestron,ılıskı takvımı vs vs )herseyı yaptım bu ay neden olmadı bır sorunmu var dedım.Tüm vucut fızyololojısını dökümante etmişsin sakin ol bunlar cok normal dedı gercekten master yaptık yanıı tobe tobe yaaDün akşam olduysa ilişki ayarlayabiliyorsan yarın sabah olsun ilişki bence çünkü içerde vardır zaten onu karşılayacak sperm var bari kalite kazanalım. Ulan şu işte yorduğumuz kafa gösterdiğimiz mücadele resmen takdire şayan Master yapıyoruz alanda
Yaaaa çok sevindim canım daha bugün konuşmuştuk çok mutlu oldum banada dua etKızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
hafif çizgi gördüm benKızlar adetime 3 gün var kaset test yaptım sizce sonuç neEki Görüntüle 3183176
Kız herkesin yöntemi kendine demekkiAma ben 3 2 3 2 yaparak hamile kaldım mesela..hatda kendime dedimki hayatda kalmam bu gidişle
Zaten bebişinizde var kuzum bi sıkıntı yokturAhaha varmı bılmem baktırmadık hıc ama sıgarası alkolü sağlıksız bı alışkanlığı yoktur dıyebılecegım o
Aynen bencede kuzum kesin öyleKız herkesin yöntemi kendine demekki
Zaten bebişinizde var kuzum bi sıkıntı yoktur
Eskiler yapmış ama canım bşz yapamıyoz işte bende 35 yaşındayım ugraşıyorum 8 aydır bu sefer doktorum klomen verdi bakalımBir de yaş diyor Allah’ım kız benim yengem teyzem 43 44 yaşlarında yeniden bebek sahibi oldular. Aranızda 10 sene var sen o yaşa kadar 5 çocuk bile yapabilirsin
6 gün var sanırım sabredebiliyorsan bence 4 gün kala falan yapsan daha iyi olur en azından daha net bir çizgi görürsün varsadaKızlar uygulamaya göre 2 ocak bat fakat 18 19 gibi çatlama oldu ben yarın test yapmak istiyorum yeterin gari dayanamiyorum hadi gaz verin cok ihtiyacım var saka bir yana çıkar belki yaa
Geçmiş olsun kuzum hoşgeldin sefalar getirdin bebiş haberleri verdigin günü görmek nasip olsun inşallahKızlar kaç gündür giremedim çok birikmiş hepsini okumaya vakit bulamadım. Rahatsızdım antibiyotik kendime getirdi beni. Yeni hamile haberi alan kızçeler tebrik ederim. İnşallah kucağınıza alacağınız günleride görmek nasip olur. ❤ Bizlerde inşallah en yakın zamanda bu güzel duyguları tadarız.
Aynen biz yapamıyoruz..cocuğa yazık vallaEskiler yapmış ama canım bşz yapamıyoz işte bende 35 yaşındayım ugraşıyorum 8 aydır bu sefer doktorum klomen verdi bakalım
Canım benim evet umarım senin de güzel haberlerini alırızzz birkaç güne Sen nasılsın var mı belirtiler hisler? Kişiden kişiye çok değişiyor anladığım kadarıyla. Benim bugün gözlerim yandı sürekli, başımda yoğunluk vardı gün boyu öyle olunca dayanamayıp yaptım eve gelince. Koyulaşmasını bekleyip yarın kan veririm belki bakalımYaaaa çok sevindim canım daha bugün konuşmuştuk çok mutlu oldum banada dua et