- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #42.241
Var canım herşeyi hazır beşik kuruldu, doğum yaklaşıyor onun biraz endişesi var ilkini normal yapmış olsam da tekrar tekrar yaşamak isteyecek kadar sevmemişim doğumuNeyse akrabaya minnet etmeden halletmen süper Rabb'im sağlık versin ya herşey hallediliyor şükür.
Doğumuna da baya az kalmış heyecan var mı
Ayy hayırlısı daha minnakmış ya , bize de haber et, senin de sıralı gelsin sağlıkla inşallah erkeği de tatSagol canim ilk gebeligimle sadece 10 gun var arasinda ben de cok sasirdim resmen ayni doneme denk geldi yine diger gebeligim donem olarak guzeldi bu da oyle olur insallah henuz 8 haftalik, ilk bebegim kiz bu sanki erkek gibi hissediyorum ama bakalim hayirlisi olsun insallah ne guzel iki nimeti de tatmissin kiz cocuk esyalari tokalari bi baska
Canım yanlış anlama sakın illa sende araştırmışsındır ama sen hala niye mama veriyorsun ya , tabi ondandır kes artık mamayı, ne maması herşey yiyorlar artık ek vitamine ihtiyaç yok ki , yemez tabi doyuruyordur oBakildi cnm bakildi kan degerleri vitaminleri gayet iyi ben sebebini formul mama icmesine bagliyorum acikcasi. Yemiyor ama mamayi iciyor onda da gerekli vitaminler var zaten.
Şimdi eminim demesi kolay diyecen bırakmıyor mu biberona mı alıştı sorun ne