- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.981
Darısı bana inşallahİlk gebelikte benim de öyleydi. Ne kasılma ne ağrı hiçbir şeyim yokken bir gece ansızın geldi oğlum. Direkt 4 cm açılmayla gitmiştim hastaneye ki açılma olduğunu bilmiyordum. Gece tuvaletimin rengi pembemsi olunca korkup doktora gittim, senin doğum başlamış dedi gram belirti olmadan. İlla belirti olacak diye bir şey yok yani.
Bana ilk gebeliğimde hamileyken doğumdan 2 gün önce giydiğim pijamam doğumdan sonra olmamıştı şişliktenDoğum yapan arkadaşlar ödeminiz vardıydı, iniyor mu. Bende çok ödem oldu ve hala inmedi hatta biraz daha şişti gibi ayak ve bacaklarım sizde durumlar nasıl ne yapmak lazım
Benim de özellikle ayaklarım hala aynı inmedi, dogumdan sonra bir süre daha devam etmesi normal diye biliyorum rezene cayi içiyorum odem içinDoğum yapan arkadaşlar ödeminiz vardıydı, iniyor mu. Bende çok ödem oldu ve hala inmedi hatta biraz daha şişti gibi ayak ve bacaklarım sizde durumlar nasıl ne yapmak lazım
Doğumdan 10 gün sonra ödemin bitti , en son ayaklarıma vurdu çok şişti sonra kendiliğinden geçtiDoğum yapan arkadaşlar ödeminiz vardıydı, iniyor mu. Bende çok ödem oldu ve hala inmedi hatta biraz daha şişti gibi ayak ve bacaklarım sizde durumlar nasıl ne yapmak lazım
Valla bende ödem kalmadı gibi kendimi hafiflemiş hissediyorum 13 kilo almıştım 8 kilo gitmiş bile bır haftada. Kaldı 5Doğum yapan arkadaşlar ödeminiz vardıydı, iniyor mu. Bende çok ödem oldu ve hala inmedi hatta biraz daha şişti gibi ayak ve bacaklarım sizde durumlar nasıl ne yapmak lazım
Bende doğumdan önceki kiloma döndüm zaten çok almamıştım bı 3 4 kilo daha gider diye tahmin ediyorum. Kendim açısından zor günler bitti kuş gibiyim ama 2 çocukla günler zor açıkçası çok şükür ama 2 yaş sendromu bitirdi beniValla bende ödem kalmadı gibi kendimi hafiflemiş hissediyorum 13 kilo almıştım 8 kilo gitmiş bile bır haftada. Kaldı 5
Doğum yapan arkadaşlar ödeminiz vardıydı, iniyor mu. Bende çok ödem oldu ve hala inmedi hatta biraz daha şişti gibi ayak ve bacaklarım sizde durumlar nasıl ne yapmak lazım
Evet bende bunu merak ediyorum 40 hafta olan ve hala bekleyen varmı benim Dr um 40.2 güne kadar bekleyecek sonra ben onu bı şekilde dogurtururum dedi. Normal doğumu bekleyenler sizde durumlar neKızlar 38+5 im bugün randevum vardı bebeğin başı çatıya yerleşmemiş daha dedi normalde 36 37 gibi yerleşmesi gerekir dedi benim gibi olup doğumunun başlaması 40 haftayı geçen var mı ? Yani 41 i bulan yada dolduran?
Kızlar benim gogsum son zamanlarda çok acıtıyordu iki gün öncede yine süt geldi göğsümden ama damla kadar bile değil sızıntı şeklinde gümüş kapakları kullanmaya başladım iki günden beri ağrı kalmadı o kahverengi yer soyuluyor acıtıyordu o geçmiş.ayrica rahatsız da etmiyor çünkü çok hafif doğurduktan sonrada hep kullanicam övuldugu kadar varmış meme başı yarası çatlaması olanlar şans verebilir. Ben krem suruyordum ona rağmen çatlıyor gibi acıtıyordu daha emzirmeden başlamışti sorun.
Maaşallah ben bugün çıktım hastaneden 4 kg eksiğim çok şaşırdım bebek 3 kg zaten neden bu kadar az diye. Ödem gidince o kadar olur mu ki benim deValla bende ödem kalmadı gibi kendimi hafiflemiş hissediyorum 13 kilo almıştım 8 kilo gitmiş bile bır haftada. Kaldı 5
ben de emziriyorum yeni yeni gelmeye başladı ama az olduğu için çok ağlıyor memede bende mama veriyorum sarılık olmasın diye. Kaç cc mamayı kaç saatte bir yiyor ?Bugün 5.gün doğum yapalı ödem çok ama çok oturdum ve yürüdüm yatamadım.
Bugün yenidoğan kontrolüm üz vardı sarılığımız yok çok şükür az mama bol bol emzirme ile devam ediyoruz 2 günde 140 gr almış iyi dedi dr. Çocuk kardiyoloji muayemizi olduk çok şükür sıkıntı yok. Kalça ultrasonu ve göz muayenesi için randevu aldık.
Kesinlikle katılıyorum benıde çok rahatlattıEmzirirken gümüş kapak almadıysanız alın , şiddetle tavsiye ederim herkese.İlk kızımda o göğüs yarası ve kuruluk her şey oldu .Bunda 3.gundeyiz daha ama çok şükür diyeyim baya rahat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?