2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba kızlar nasılsınız ben de bugün kontrole gittim ultrasonda 12+2 çıktı 56 mm olmuş dimdik ayakta duruyordu malesef bacak arasını hiç göremedik ikili test için kan verdim cinsiyet öğrenmeyi bekliyordum olmadı kasıma kaldık

Doktora gittiginde hemen yapmiyorlar mi cnm ikili testi seninle sat ayni galiba 10 Ağustos benim daha gitmedim doktora 7. Haftadan beridir.
Ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum burda yapılmıyor özelden randevu aldım .Hatta Dr ilk muayenede şimdiden randevu al 12.hafta için bulunmaz demişti .Randevu aldığım hastane bir hafta öncesinden alabilirsiniz dedi.benim de 11 Ağustos .diğer kontrolde 1 ay sonra .İkili test yapılıyorsa gittigin hastanede randevu alman lazım her hastane şartına göre de değişiyor .İlk kızımda özele gidiyordum hiç ayrı randevu almamıştım

Merhaba.beni de alin araniza))

Geçmiş olsun doğal yöntemlerle geçirmeye çalışın .Test yaptirsaniz da ilaç verilmiyor bildiğim kadarıyla.Ateş yoksa endişe etmeyin ıhlamur bal limon ,ağrı olunca da parol atilabiliyor

Kizlar benim aksam saatleri basliyo siskinlik ve gaz malesef sabah karnim dumduz uyaniyorum aksama dogru sisiyo hep.Bu son aylara kadar boyleymis bide hep gazli kalacaz
Evet ben de sabah nereye gitti bebis diyorum cünkü gece yatarken gören olsa 5 aylik hamile der. Ama bikac ay sonra ara kapaniyor. Ilk hamileligimden tecrübe 4-5 aydan sonra gece gündüz hep kocamam göbüs

Geçmiş olsun doğal yöntemlerle geçirmeye çalışın .Test yaptirsaniz da ilaç verilmiyor bildiğim kadarıyla.Ateş yoksa endişe etmeyin ıhlamur bal limon ,ağrı olunca da parol atilabiliyor
Ben de covid testi yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası, ilaç alerjim sebebiyle parol dahi kullanamıyorum çünkü Doktoru aradım, ikili testi ertelemememiz gerektiğini söyledi, yine de gitmem gerekiyormuş. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler:) İlaç alamayınca zaten tek çözüm bitkisel çaylar vs oluyor…

Doktordan ciktim hersey iyiymis bebis 10+1cikti kesede gayet iyi yerde desi akinti icinse kesede ve rahimde bisey yok belki rahim ahzinda enfeksiyon yada mantar olabilir dedi krem verdi simdi bir cinsiyet tahmini alamgim sadece merak ediyorum

Merhaba biz ilk doktora gittik ikili tarama testine 2 hafta vardı o zaman çağırdı diğer kontrole 1 ay sonra çağırdı özeldeyim ben bu arada doktor 12 haftamda ufak bi tahminde bulundu kız dedi cinsiyetine bakalım 16 haftada görüşürüz dedi cinsiyet için

Doktordan ciktim hersey iyiymis bebis 10+1cikti kesede gayet iyi yerde desi akinti icinse kesede ve rahimde bisey yok belki rahim ahzinda enfeksiyon yada mantar olabilir dedi krem verdi simdi bir cinsiyet tahmini alamgim sadece merak ediyorumkac
Cok şükür cok sevindim dun 9+3um yazmistiniz bugun 10+1 cikmis farkli cihazmiydi daha once gec dollenme mi demişlerdi gerci arada bir kacgun sorun yaratmiyormus cihazlarda farkli cikabiliyormus

Merhaba, nereye ekliyorsunuz? Beni de ekleyin madem :)
Ben 11+4 oldum ama geçen hafta doktor kontrolümde cinsiyet belli oldu, erkek olacak gibi, kesin değil tabi ama büyük ihtimal :)
Bu arada bende de kanama oldu, sanki regli başlangıcı gibi, ertesi gün doktor baktı, kese ve bebek iyi dedi. Arasıra olabilir, devam ederse haberim olsun dedi. Dün yine oldu, devam ederse fitil verecekti ama dinlenmeye aldım kendimi, yine durdu gibi. Ayakta çok durma, fazla yürüme dedi, ilk 14 hafta önemliymiş. İlk çocuğum, ben de acemiyim ama pek araştırmadan, kafa karıştırmadan, doktoruma güvenerek gidiyorum.

Merhaba bisey danışmak istiyorum aksamları ve sabahları peçeteyle sildiğimde minnacık pembe kanama görüyorum progestan kullanıyırum ama 4 gündür devam ediyor bu şekilde

Cok şükür cok sevindim dun 9+3um yazmistiniz bugun 10+1 cikmis farkli cihazmiydi daha once gec dollenme mi demişlerdi gerci arada bir kacgun sorun yaratmiyormus cihazlarda farkli cikabiliyormus
Ayni cihaz canım doktorada sordum aradaki birkac gun oynar dedi suanda bebek 10+1gozükuyo dedi 3 cantim olmus geç döllenme degil tesekkur ederim canim

Benimde akıntıyla gelen kıl gibi pembe leke gibi geldi dün aksam bugun doktor bakti kesede ve bebekte rahimde birsey yok dedi bazı lekelenmeler ve kanama rahim agzindaki yaralardanda olabiliyor dedi bana akintin varmi diye sordu bende biraz var dedim sarı akinti oldugu icin krem verdi onu kullanacagim

Merhaba bisey danışmak istiyorum aksamları ve sabahları peçeteyle sildiğimde minnacık pembe kanama görüyorum progestan kullanıyırum ama 4 gündür devam ediyor bu şekilde
4 gündür süruyorsa bir doktorunuza sorsanız en azindan kontrole cagirir kontrol amacli dun bahsettigim gibi bendede akintiyla birlikte kil gibi cok az geldi bugun hic bisey goremedi doktor hersey yolunda dedi ama tabiki dikkatli olacagim yinede

Merhabalar Sevgili Mayıs Anneleri,

Bende kısmetse Mayıs annesi olacağım grubu görünce bende aramıza katılmak istedim. Herkesin bu tatlı yolcuğunun sağlıkla, kolaylıkla, keyfle geçmesini temenni ederim

-Son regl:10 Ağustos
-Kilo:57
-İlk çocuk

Benide kaydederseniz sevinirim

Gunaydin kızlar nasılsıniz uykunuzu alabiliyor musunuz benimki aşırı dengesiz hala. Karnım buyuyunce nasil olur hiç bilmiyorum.
Gunaydin evet bu siralar bende de bir dengesizlik var. Normalde her an uyuyordum su an uykum oluyor ama az uyuyorum ve gun icinde surekli sersem gibiyim uykusuzluk yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…