2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba.
12 haftalıkken ense kalınlığımız 0,48 çıkmıştı. İkili test sonucumuzda 23.000 de bir. Fakat 14+3 te ense kalınlığımız 2.99 çıktı. Doktorumuz fenal dna testi önerdi. Böyle sonradan kalınlaşma yaşayan var mı?

Merhaba.
12 haftalıkken ense kalınlığımız 0,48 çıkmıştı. İkili test sonucumuzda 23.000 de bir. Fakat 14+3 te ense kalınlığımız 2.99 çıktı. Doktorumuz fenal dna testi önerdi. Böyle sonradan kalınlaşma yaşayan var mı?
Canım neden 2 haftada bir test yaptılar? Ben bugün ilk kez ikili tarama yaptıracağım.

Merhaba sizi kız isteyenler grubundan tanıyorum o zamanlar 3. Bebeğinize hamileydiniz makas rüyama yorum yapmıştınız ☺️4. Bebeğiniz hayırlı olsun 😍ben de sürpriz oldu 3. Bebeğe hamileyim herkesin gönlüne göre olsun … sizi görünce merhaba demek istedim 🥰
Evet cnm arada girip bakardim o gruba:) merhaba😍😍😍😍 saglikla alin sizde insallah kucaginiza🥰

12. 13. Haftalarda olanlar mide bulantınız geçtimi ne zaman geçecek bu bulantılar ya
geçmedi canım hatta son 1 haftadır yediğimi çıkartıyorum komple. su bile zor içiyorum. 3 kilo verdim. bir an evvel geçsin istiyorum artık. oğlumda 18. haftada geçmişti.

Benim baş agrim 3 tam gun sürdü artik eşime acile gidelim dedim o derece dayanilmaz durumdaydi ve migren gibiydi zonkluyordu hatta aglatti beni agridan
Ve biraz arastirdim yine susuzluk cikti. Su içince kusuyorum o kadar tiksiniyorum ama zorladım gecti bir daha başağrısı kalmadi bide bu haftalarda normalmis
Benimde 4 gün sürdü hergün 2bucuk litre su içen biriyim sanırım bi gün 1 bucuk litre içtim çok yoğundum o gün bana 4 günlük baş ağrısına mâl olmuş olabilir diğerlerinde de baş ağrısı yaşadım hamilelikte olan bişey zaten benim baş ağrılarım gözlerimden dolayı çok şiddetli oluyo çok şükür geçti ama ben de ağladım acile gidicektim kaç kere de gitmedim dayanabildiğim kadar dayanmak istedim ilaca karşıyım hamileyken parol bile olsa normalde bile çok mecbur kalmadıkça içmem zaten geçti çok şükür

Doktor 12 hafta mutlaka dedi ama kendisine siz hamileyken kac hafta kullandiniz dedim.o da ben 17 haftaya kadar kullandim ama (7 yil öncesi ) bizim zamanimizda ki bilgiler farkliydi simdi 12 hafta yeterli buluyoruz dedi.beslenmen iyiyse daha sonrasında ek vitaminlere gerek yok dedi ama ben omega3 un ilk 6 ayda cok fayda gordugunu okudum o yuzden 12nci haftadan sonra doktora danisicam.bu arada bana hem ozeldeki hem devletteki doktor ne yap ne et folik asit 400mg ilk 3 ay mutlaka iciceksin cok cok onemli dedi.ama yakin arkadaslarimdan biri istanbulda taninmis bir doktora gidiyor demir hapini zorunlu tutmus belli aydan sonra doktoru ama folik asit icin acve hurmasi yeterli demis.Diger arkadasim alman ona da doktoru gebelik oncesi ictiklerin varsa kardir şimdi icmesende olur demiş o hic kullanmadi ama kusmasi midesi bulanmadigi için cok iyi beslendi sagliklada doğurdu. 2 hafta daha kesin kullanıcam ama sonra doktorla bi konusucam .
Benim doktorum vifolic'i doğuma kadar kullan dedi o sadece folik asit değil içeriğinde çok daha fazla etken var muhakkak doğuma kadar kullan dedi

Ben geçenlerde rüyamda bıçak gördüm kayınvalidem bana veriyodu bıçağı 2 gündür de hep aynı bebeği görüyorum rüyamda siyah saçlı hafif esmer erkek bi bebekti kokusu bile burnuma gelmişti sarılıp kokladığımda kızlarımdada hep kız görmüştüm kızım olmuştu hayırlısı rabbimden gerçekten hamilelerin içine doğuyo bence ama yanılırsam kızım olursada yine dünyalar benim olur hiç takıntılarım yok çok şükür kız çocuğuna daha bi yakınım hatta

Merhaba ben bugün bebegimin cinsiyetini gördüm rüyamda. Erkekti ultrasonda çok netti. Ama ben kız hissediyorum bütün belirtilerim kız. Bu u nerden biliyorum derseniz iki gebelik geçirdim biri kız biri erkek. Bu sefer ki belirtilerim kız hamileligime benziyor. En belirgin tarafı bende aşırı ödem yapıyor. Rüyaların da tersi olur derlermiş bakalım sonuç ne olacak. Sağlıklı olsun da. Haftaya öğreneceğim insallah

Teyzoşlar biz geldikkk, bugün kontrolümüz vardı. 😊 Normalde bu zamana kadar 1 hafta geriden geliyorduk SAT'a göre. Bugün tam uyumlu 12+1 çıktık, doktor gelişimi çok güzel dedi, maşallah diyelim. 🤭 Bir yandan da kistim var benim, o da takip ediliyor. Şimdilik her şey yolunda o konuda. Ama bulantılarım berbat, gerçekten çok zor geçiyor. 5 kilo vermişim, uğraşsam veremezdim bu kadar.😁 Doktorumuz cinsiyete dair hiçbir şey söylemedi, bekleyelim dedi. Sizin tahminleriniz nedir?😚
Maşallah bana erkek gibi geldi hayırlısıyla alın kucağınıza. Benimde sağda kistim var solda bebişim bebek büyüdükçe küçülecek dedi bebek ondan besleniyor dedi hatta şaşırdım. Biz bugün 13+4 olduk 11 kasımda cinsiyet öğrencez inş :))

Maşallah bana erkek gibi geldi hayırlısıyla alın kucağınıza. Benimde sağda kistim var solda bebişim bebek büyüdükçe küçülecek dedi bebek ondan besleniyor dedi hatta şaşırdım. Biz bugün 13+4 olduk 11 kasımda cinsiyet öğrencez inş :))
Sizin kistiniz kaç cm? Benimki gebelikten bu yana büyüdü maalesef ve büyümeye de devam edecekmiş.

Bende daha cinsiyet öğrenmedim ama kızım hep kız kardeş istiyor bende aksine erkek hissediyorum nasibimizde ne varsa artık süpriz bebeğim bize hayırlı süprizlerle gelsin :)
Alttaki erkek :))

Bebislerin ne tarafta oldugunu hosseden varmi acaba benim 2 gebeligim olmasina ragmen hic hissetmiyorum 😁

Back