• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Folik asit kullanmayan var mı? Ben folicus plus kullaniyorum suan. Siz ne kullaniyorsunuz? Folbiolu çok fazla mide bulantısı yaptiğı icin ve 5mg oldugu icin biraktim sanki cok fazla gibi

selam,

Malesef bugün 8+1 de bebeğin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Artık mayıs annesi olamayacağım. Umarım buradaki herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır.

37 yaşındayım ilk gebeliğimdi ve ilk kez düşük yaptım. Hiçbir kanamam şikayetim olmadı. 2 gün sonra sa kürtaj ile alınacak.

Benzer durum yaşayan olduysa özelden de olsa paylaşırdanız sevinirim.

Herkese sağlıklı bir süreç diliyorum🌸
Cok gecmis olsun Rabbim kolayliklar nasip etsin. İlk bebekte cogu kisiden duydum bunu. Benim de cok yakinim bebegini 9 haftalikken kaybetti. İnsallah tez vakitte hamilelik olur ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz💜

selam,

Malesef bugün 8+1 de bebeğin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Artık mayıs annesi olamayacağım. Umarım buradaki herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır.

37 yaşındayım ilk gebeliğimdi ve ilk kez düşük yaptım. Hiçbir kanamam şikayetim olmadı. 2 gün sonra sa kürtaj ile alınacak.

Öncelikle çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda sağlıklı bebeğe hamile kalıp sorunsuz bir gebelik yaşarsınız. Mart sonu 8+6 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım bununla bitse iyi fakat betam 3 ay boyunca sıfırlanmadığı için 3 doktor gezdikten sonra öğrendim ki içerde plasenta parçaları kalmış histeroskopi ameliyatı oldum kalan parçaları temizlediler ve ameliyattan 1 ay sonra tekrar hamile kaldım. Benim de hiç şikayetim olmamıştı her şey mükemmel giderken bu acı olayla karşılaştım. İyi bir doktorla eminim sorunsuz atlatacaksınız benim doktor şanssızlığım oldu maalesef yoksa kürtaj gayet basit bir operasyon 15-20 dk içinde olup bitti. Kürtaj sonrası Allahın izniyle hamile kalmanız daha kolay olacaktır.

selam,

Geçmiş olsun, inşallah bu süreci kolaylıkla atlatıp bir sonraki sefere hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsiniz

Bence kese şekliyle de alakası yok çünkü oğlumda kesem yusyuvarlaktı ağrı hissimin tam nerde olduğunu hatırlamıyorum şimdide kesem yuvarlaktı qğrı hissimde ilk başlarda soldaydı son zamanlar sağda hissediyorum bilmiyorum nisan annelerinde herkesin ilk içine doğan çıktı suana kadar cinsiyette o yüzden bence bizim içimize doğan en büyük teori ona inanmalıyız 🤗😍
Ben 14. Haftamdayim kesen fasulye idi en başından beri. Erkek hissediyorum iki doktor da kız dedi

Tam folicUs i içerken okumam 😅 benim doktorum da onu verdi ona devam ediyorum başından beri
Eşimde diyor yok çocugunu düşunmuyorsunda falan filan bir sürü vicdan azabı çektim ama folbiol bildiğim çok cok fazla yani beni aşırı etkiliyor ayaga kalkamiyorum midemi bulandiriyor. 4 5 gun falan icmedim suan yeni aldim folicus i da onun icindeki folik asit folbiolun 12 de biri yaklaşık bilemiyorum yani

Bir de günde kac tane iciyorsun. Bunlar vitamin olduğu için. İçindeki miktarlarada baktım. Hafiften bilgim var biyoloji ve laboratuvar olarak. Ama yine emin olmak istiyorum acikçası.
Günde bi kere içiyorum. Folbiol bende de inanılmaz yan etki yapmıştı doktorum gerek duymadi ona bunu aldırdı. Benden daha pimpirikli bir doktorum var her gidişimde tiroid şeker tansiyon hepsini soruyor bu yüzden guveniorm açıkçası.

Günde bi kere içiyorum. Folbiol bende de inanılmaz yan etki yapmıştı doktorum gerek duymadi ona bunu aldırdı. Benden daha pimpirikli bir doktorum var her gidişimde tiroid şeker tansiyon hepsini soruyor bu yüzden guveniorm açıkçası.
Evet evet aynen öyle. Dayanılmaz o yan etkiye ya bıraktigim halde bile 4 gun sürdü etkisi.

6.8 ve 13. Hafta

Eklentiler

• 1666037312054123772308555234711.jpg
    1666037312054123772308555234711.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 70
  • 16660373360164000251455998485045.jpg
    16660373360164000251455998485045.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 16660373573238642672841644129977.jpg
    16660373573238642672841644129977.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 66
Folik asit kullanmayan var mı? Ben folicus plus kullaniyorum suan. Siz ne kullaniyorsunuz? Folbiolu çok fazla mide bulantısı yaptiğı icin ve 5mg oldugu icin biraktim sanki cok fazla gibi
3 adet ayri folik asit kullaniyorum 400 mg dan 1200 mg yapiyo

Cok az kaldi dedigim migde bulantim bu aksamdan itibaren tekrar hortladi ve ögürmekten kan geldi resmen ama bir damla bile kusamadim bu migdr bulantisi cok zor

Back