• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Cildiniz ne kadar güzeldir sizin:KK66: su icinlerin cildi parliyor cunku😍 doktor bana en az 2 litre dedi yani 2lt benim asagi sinirim olcakmis bin kere soyledi bi de su su su diye. Sekerli gidalar cok tuketiyormusunuz
aslında pek değildi biliyor musun :) sivilce, izler lekeler vardı. Şimdi görenler sen güzelleştin falan diyor :) Sigara cilde çok zarar veriyor onu bıraktım ondan da olabilir sudan da :) Su iç mutlaka yanında genelde bir bardak dolu su olsun bittikçe doldur şişeyle içince anlaşılmıyor bardakla daha çok içiliyor su. Ben iş yerinde onu farkettim bardağa geçince. Normalde tatlıyı aşırı severim kan şekerim mi düşüyordu bilmiyorum yemekten sonra hep tatlı isteği olur. 2 aydır tatlı çekmiyor canım tuzlu, ekşi. Kimse yiyemiyor bazı mandalinaları ekşi diye ben bayılıyorum :D

aslında pek değildi biliyor musun :) sivilce, izler lekeler vardı. Şimdi görenler sen güzelleştin falan diyor :) Sigara cilde çok zarar veriyor onu bıraktım ondan da olabilir sudan da :) Su iç mutlaka yanında genelde bir bardak dolu su olsun bittikçe doldur şişeyle içince anlaşılmıyor bardakla daha çok içiliyor su. Ben iş yerinde onu farkettim bardağa geçince. Normalde tatlıyı aşırı severim kan şekerim mi düşüyordu bilmiyorum yemekten sonra hep tatlı isteği olur. 2 aydır tatlı çekmiyor canım tuzlu, ekşi. Kimse yiyemiyor bazı mandalinaları ekşi diye ben bayılıyorum :KK70:
Sizde bendensiniz tatli canavari pastaci ben gitti şimdi eksici tuzlucu acili seyleri istiyor canim;) evin 2 yaninda madame coco var ordan sirf istahlanayim diye bardakli surahi alayim;) belki biraz daha heves olur .demek insan su dan bile tiksinebiliyormus hamilelikte bunu anladim :(

Kizlar ben 56.50 kiloyum kilo almadim hatta 1.5 2 kilo arasi verdim boyle kilom suan ama resmen gobegim var ya 9 10 haftalikkende gobek cikarmi hani tmm 6 7 haaftalikken siskinlik dedik ama benim sonum nolcak ilerleyen zamanlarda yani 4 5 aylik hamile gibi göbek. Sizin durumlar nasil kuzenim geldi beni gordu agladi duygusala bagladi ablam ne guzel cikmis gobegin bebis diye ama arkadaşlarımdan hatirliyorum az cok 4 5 aylik olana kadar resmen şiş falan degillerdi .Çığ gibi giderek buyucek mi bu sekilde yoksa siskinlikmidir zamanla ideal sekilde gidermi iki lokma bisey yiyorum 4 5 aylik hamile gibi geziyorum ya

Bende aşırı su tüketimi var gibi geliyor. 3- 3,5 litre en az içiyorum. İş yerinde 6 ya kadar 2 litre içiyorum şişem 2 ltrelik oradan biliyorum :) fazlası da zarar değildir inşallah. İçim yanıyor sanki su rahatlatıyor beni
Ben ilk kizima hamileyken domtorum en fazla 3 3.bucuk litre demisti cok fazla su icimide su zehirlenmesi yapiyirmus canim diye duynustum

Sizde bendensiniz tatli canavari pastaci ben gitti şimdi eksici tuzlucu acili seyleri istiyor canim:KK66: evin 2 yaninda madame coco var ordan sirf istahlanayim diye bardakli surahi alayim:KK66: belki biraz daha heves olur .demek insan su dan bile tiksinebiliyormus hamilelikte bunu anladim :KK43:
Mide bulantın vardı dimi ondan tiksinmiş olabilirsin. Ama su benim mideme iyi geliyor. Bence de al, inşallah alışırsın arkadaşım :)

Kizlar ben 56.50 kiloyum kilo almadim hatta 1.5 2 kilo arasi verdim boyle kilom suan ama resmen gobegim var ya 9 10 haftalikkende gobek cikarmi hani tmm 6 7 haaftalikken siskinlik dedik ama benim sonum nolcak ilerleyen zamanlarda yani 4 5 aylik hamile gibi göbek. Sizin durumlar nasil kuzenim geldi beni gordu agladi duygusala bagladi ablam ne guzel cikmis gobegin bebis diye ama arkadaşlarımdan hatirliyorum az cok 4 5 aylik olana kadar resmen şiş falan degillerdi .Çığ gibi giderek buyucek mi bu sekilde yoksa siskinlikmidir zamanla ideal sekilde gidermi iki lokma bisey yiyorum 4 5 aylik hamile gibi geziyorum ya
Benim de aynı ben 70 kiloyum göbek zaten vardı ama şuan ayrı bir şey oldu yani 4 aylık gibi :D iç karnımız dar ya da ödem falan bilemiyorum.

Okadar cok sey soyleniyorki hangi birine guvenicez velli degil
Suyun zararından çok yararı konuşulur. Çok detaylı incelemeye gerek yok aslında. Siz yine içebildiğiniz kadar için, bebek içinde çok iyi. Vücudumuzun suya ihtiyacı var. Bebeğin suyunun içtiğimiz su ile bağlantısı var, baş ağrısını azaltır, şu dönemde özellikle azalan bağırsak hareketlerini duzenler. Kusacak kadar değil elbet ama 1-1,5 litre içenler varsa çok az. Su içmeye lütfen özen gösterin anneler. Hem çok güzel bir alışkanlık olur bizim için. Çünkü su süt üretiminde de çok etkili sonrası için kolaylık olabilir :)

sürekli wc ye gidiyorum gidip geldikçe yine içesim geliyor :KK70: normalde asla uyanmam su içmeye ve rahim büyümesine bağlı sanırım gece ya da sabaha karşı 1 kere wcye gidiyorum mutlaka :)
Ay benim uykum çok ağırdır normalde hayatta sevmem gece uyanmayi ama hamile kaldigimdan beri sabaha karşı mutlaka wcye gidiyorum. Uykuya geri dalmam zor oluor. Çocuğu olan arkadaşlarım da sen gece kaçta kalkarsan bebeğin de dogduktan sonra o saatte uyanir uyumaya bak bol bol dediler de bilemiorm 😅

Ay benimde öyle. Doktor takip ediyor hiç kilo almamışım mesela ama değişik bir karnım oldu şimdiden😀 pantalonlar olmuyor lastikli falan giyiyorum yeni aldım bi tane de şimdiden😁

Kızlar doktor küçük de olsa bir tahmin yaptı ama yorumunuz varsa veya nubtan anlıyorsanız tahmin almak isterim.

Eklentiler

• IMG_20221017_170011.jpg
    IMG_20221017_170011.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20221017_165948.jpg
    IMG_20221017_165948.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 61
Ay benimde öyle. Doktor takip ediyor hiç kilo almamışım mesela ama değişik bir karnım oldu şimdiden😀 pantalonlar olmuyor lastikli falan giyiyorum yeni aldım bi tane de şimdiden😁
yalnız değiliz kızlarr buna sevindim valla :D 1-2 pantolonumun beli boldu onları giyiyorum. 2 tane hamile pat. ve 1 hamile taytı aldım henüz giymedim idare ediyorum böyle :)

yalnız değiliz kızlarr buna sevindim valla :KK70: 1-2 pantolonumun beli boldu onları giyiyorum. 2 tane hamile pat. ve 1 hamile taytı aldım henüz giymedim idare ediyorum böyle :)
Benimde vardı Allahtan bol onlarla idare ettim 😃 Aynen yalnız değiliz 😀

Bize de mutlaka haber verin benimde yuzde 90 gecti ara ara var yine ama o eski yogunlukla kiyaslayinca bitti diyorum:)
Aynen benim de oyle. Acaba adet donemindeki gibi mi bu akinti durumu da. Hani yumurtlama donemi cok artar adetten sonra hic olmaz falan. Belki bu dongu yine devam ediyordur. Donemsel olarak bazen cok bazen rengi farkli.

Arkadaslar bu arada. Daha cok erken biliyorum ama karin degil de karnin alt kisminda bende bir sertlik ve siskinlik var hafif. Normalde asla yoktu bu. Karinda yaglanma var zaten yediklerim yuzunden onu biliyorum da ama bahsettigim karin degil zaten. Gercekten de bebegin oldugu yer benim bahsettigim. Sizde de belirginlesmeye basladi mi hic?

Arkadaslar bu arada. Daha cok erken biliyorum ama karin degil de karnin alt kisminda bende bir sertlik ve siskinlik var hafif. Normalde asla yoktu bu. Karinda yaglanma var zaten yediklerim yuzunden onu biliyorum da ama bahsettigim karin degil zaten. Gercekten de bebegin oldugu yer benim bahsettigim. Sizde de belirginlesmeye basladi mi hic?
Canım aynı şekilde bende de sertlik var ama maalesef bende kist var, ben o elime gelen şişliğin kist olduğunu düşünüyorum

yalnız değiliz kızlarr buna sevindim valla :KK70: 1-2 pantolonumun beli boldu onları giyiyorum. 2 tane hamile pat. ve 1 hamile taytı aldım henüz giymedim idare ediyorum böyle :)
Nerden aldiniz acaba bende kisin giyebilecegim bir tayt ve esofman istiyorum benimde zaten göbisim vardi somdi iyice cikti sanki anlamadim

Back