• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Eşimde diyor yok çocugunu düşunmuyorsunda falan filan bir sürü vicdan azabı çektim ama folbiol bildiğim çok cok fazla yani beni aşırı etkiliyor ayaga kalkamiyorum midemi bulandiriyor. 4 5 gun falan icmedim suan yeni aldim folicus i da onun icindeki folik asit folbiolun 12 de biri yaklaşık bilemiyorum yani
Ben ilk gebeligimde folbiol kullankistim 5000 miligramdi busafer az verdi doktorum

2 tane folicus 400 mg dam 800 mg yapiyor. La vitamin zehirlnemesi yaşamayım sonra 😀
Bende kan pihtilamasi oldugu icin anca oluyormus canim doktorum acibademde prof ve ilk kiziminda domtoruydu sonsuz güveniyorum fuzuli ilac vermiyor hicbir zaman migde bulantilaim var fedim ona bile dayanacaksin 3 aydan ince ilac vermem.dedi

20221011_171252.jpg

Simdi bu karindan ulturason sagfami soldami kese yuvarlakmi ovalmi domtora soruyorum inatla soylemiyo rahmin ortasinda diyo 7+2de cekilmisti bu ulturaskn banada bir tahmin yaparmisiniz saddce meraktan soruyorum

Yaaa kızlar bende merak ettim şimdi bi tahmin de ben alabilir miyimm? 6 haftalık karından ultrason😇

Eklentiler

• 7AADBB74-A1B1-4302-A7F4-84084063F09D.jpeg
    7AADBB74-A1B1-4302-A7F4-84084063F09D.jpeg
    161,4 KB · Görüntüleme: 80
Buda benimki 6+4 du burda, vajinal ultrason ile😁

Eklentiler

• EB7CCCAB-34F9-4CBE-992B-FB7C1DEDF366.jpeg
    EB7CCCAB-34F9-4CBE-992B-FB7C1DEDF366.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 75
Cok az kaldi dedigim migde bulantim bu aksamdan itibaren tekrar hortladi ve ögürmekten kan geldi resmen ama bir damla bile kusamadim bu migdr bulantisi cok zor
Ben de mide ilacını bırakmıştım dün iyiyim artık diye. Herhalde ilaçtan iyiymişim kötü bir akşam oldu, dişlerimi fırçalamak bile o kadar dokundu ki mideme:( hemen başladım tekrar.

Folik asit kullanmayan var mı? Ben folicus plus kullaniyorum suan. Siz ne kullaniyorsunuz? Folbiolu çok fazla mide bulantısı yaptiğı icin ve 5mg oldugu icin biraktim sanki cok fazla gibi
Ben folidays kullaniyorum. Bu takviyelerin mide bulantisi yapma gibi bir etkisi de mi var ki. Acaba benim bulantilarim bu yuzden mii😞

Back