- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.021
Iki gündur bendede oluyo ama hafif merak etme ilk kizimda vurmustu beni hemde agri kesicide icmemistim 2 gun yataklik olmustum oluyir normal demisti doktorum ama sonralarda parol icebilirsin dedi migren tuttugindaKasik bel vajina agrilari yuzde 90 gecti akinti yuzde 99 kalmadi ama 2 gündür bas ağrısı musallati basladi ilk trimesterda normal dediler oyuzden uzerine dusmuyorum ama dun sagdaydi bugun sol sakaklar kulagimin arkasin basim önü zonkluyor bas agrisi yasayan varmi
Dowm sendromu yada ona benzer sendromlarin anne karninda tedavisi olmuyor birde benim gorumcemin down sendromlu oglu var ve tüm testleri normal cikmasina ragmen dogumda dowmlu oldugu ortaya cikti doktor bile sasirmisti verecek olan rabbim herneolursa olsun veriyoSadece sonlandirip devam etmek icin mi bu testler yapiliyor peki? Ben de bebegimden vazgecmem Allah in izniyle. Bu durumda hicbir teste gerek yok mu yani?
Valla bu sabah hala agriyor bazen gun icinde geçiyor musallat olmus gibi bir agri ama hamilelikte normalse sorun yok tsk ederim insallah ilaca gerek kalmadan geçer ❤Iki gündur bendede oluyo ama hafif merak etme ilk kizimda vurmustu beni hemde agri kesicide icmemistim 2 gun yataklik olmustum oluyir normal demisti doktorum ama sonralarda parol icebilirsin dedi migren tuttuginda
Senin gordugun ruyandan oglun olcak sanmistim ben :) nasip cnmAşerme yok hatta iştahım kapalı diyebilirim. 2 kızım daha var ve onlarda kusma halsizlik yaşamamıştım son derece rahattım bu gebeliğim daha zorlu geçiyor bulantı kusma baş dönmesi halsizlik hepsi var ama muhtemelen yine kız yani hiç alakası yok diye düşünüyorum.
Fetal dna ile 99% dogru sonuc veriyor cnm bu dedigin ikili testtirDowm sendromu yada ona benzer sendromlarin anne karninda tedavisi olmuyor birde benim gorumcemin down sendromlu oglu var ve tüm testleri normal cikmasina ragmen dogumda dowmlu oldugu ortaya cikti doktor bile sasirmisti verecek olan rabbim herneolursa olsun veriyo
Nasip kısmet hayırlısı olsun canım rüyalar bazen bilinç altıdır neyi düşünüp sorguluyorsak onu görürüz bazen. Allah yeter ki sağlıklı evlat versin gerisi boş.Senin gordugun ruyandan oglun olcak sanmistim ben :) nasip cnm
Aynen oyle cnm benim 3 kizim var cok guzel inankiNasip kısmet hayırlısı olsun canım rüyalar bazen bilinç altıdır neyi düşünüp sorguluyorsak onu görürüz bazen. Allah yeter ki sağlıklı evlat versin gerisi boş.
Allah bir daha yaşattırmasın canım evlatlarına güzel ömürler versin. 3 kız benim de hep hoşuma giderdi onun büyüsü bi başka gibime geliyor. Benim de bir tane düşüğüm var kalbi durmuştu bebeğimin o günden sonra ne olursa olsun sağlıklısı olsun diye dua ettim hep. Allah senin de gönlüne göre versin canım.Aynen oyle cnm benim 3 kizim var cok guzel inanki2 erkek 1 kiz kaybettim acisi ayni o nedenle bende takmiyorum cinsiyeti bakalim 4. Kizim yoldadir belkide
Amin canim hepimiz sagsaglim bebeklerimize kavusalim insallah en önemlisi buAllah bir daha yaşattırmasın canım evlatlarına güzel ömürler versin. 3 kız benim de hep hoşuma giderdi onun büyüsü bi başka gibime geliyor. Benim de bir tane düşüğüm var kalbi durmuştu bebeğimin o günden sonra ne olursa olsun sağlıklısı olsun diye dua ettim hep. Allah senin de gönlüne göre versin canım.
benim ilk hamileliğimde karın kısmımda tüylenme olmuştu ama doğumdan sonra tamamen döküldü. ağda vs yapmadım. genelde de tüy problemi olan biri değilim ama.Arkadaşlar tüylenmeye çözümünüz nedir acaba? Ağda falan yaptırıyor musunuz veya yaptırmayı düşünüyor musunuz?
tam olarak böyle değil aslında. çocuğunuzda bir problem varsa bunun önceden tespit edilmesi çok çok önemli. tedavi ve takip için. tedavisi olmasa bile doğum sonrası psikolojinizi hazırlamak için. mevzu sadece aldırmak değil. mesela benim ilk oğlumda böbrek büyümesi görüldü detaylıda ve sürekli takip ettiler. doğumdan sonra büyüme devam etseydi anında tedaviye başlayacaklardı ve hamileliğim boyunca da böbreklere sürekli baktılar. siz gerekli tüm testleri yaptırın. hem bebeğiniz hem de kendiniz için.Sadece sonlandirip devam etmek icin mi bu testler yapiliyor peki? Ben de bebegimden vazgecmem Allah in izniyle. Bu durumda hicbir teste gerek yok mu yani?
Ben cuma gunu ogrenicem 12+3 oluyorum :)Arkadaslar grupta bebeginin cinsiyetini ogrenen yok mu henuz?
Ben lazer yaptırmıştım gebelikle biraz çıkmaya başladı tüylerim. Kadınlar için olan permatik kullanıyorum çok artarsa ağda yaptırmayı düşünüyorumArkadaşlar tüylenmeye çözümünüz nedir acaba? Ağda falan yaptırıyor musunuz veya yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Degisiyor demek ki hamilelik sirasina gore de. Benim su an ilk ama cok zorlu geciyor. Diger hamileligimde insallah daha kolay gecer diye umuyorumAşerme yok hatta iştahım kapalı diyebilirim. 2 kızım daha var ve onlarda kusma halsizlik yaşamamıştım son derece rahattım bu gebeliğim daha zorlu geçiyor bulantı kusma baş dönmesi halsizlik hepsi var ama muhtemelen yine kız yani hiç alakası yok diye düşünüyorum.
Selamun aleykum bende oraya gidiyorum. Henüz kalp atışı için randevu bulamadım . bu hafta için Dr gel demişti ama. Sanırım haftaya giderim . Dr unuz kimdi ve memnunmusunuz acabaAnkara etlik şehir hastanesine gidiyorum. İlk kez muayene olduğum için bişey demedim. Dr da teklif etmedi. Bu seferki gidişimde söyleyim diyorum bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?