2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canin cekmis afiyet olsun sifa olsun :) insanin cani ne cekiyosa o yarar ona oyle dusun ama tadinda birakaymisin iyimis

Kızlar buda benim minik fasulye cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz karından ultrasonla cekildi

Eklentiler

• 20221015_110036.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 45
Tiksinmeler aşermeler ihtiyaç duyulan ya da zararı olabilecek yiyecekleri vücudun seçme yöntemiymiş ben de onu okumuştum. Hani büyüme çağında çocuklar makarnaya ekmeğe patatese çok düşkün olurya demekki büyürken karbonhidrat lazım diye düşünüyorum çok vicdan azabı çekmiyorum şimdi ev yapımı olduğu sürece o tarz şeyler yerken. Tabi rahatsız etmeyecek miktarda. Ama hayatımdan soğan çok hızlı çıktı ona anlam veremedim elimde olsa yemeklere kimse soğan koymasın yasası çıkaracağım..

Canin cekmis afiyet olsun sifa olsun :) insanin cani ne cekiyosa o yarar ona oyle dusun ama tadinda birakaymisin iyimis

Bu sancilarin kramplarin olmasi normalmi bende baslarda oluyordu simdi olmuyo mesela hapsururken kasıklarıma birsey batar gibi oluyordu simdi yok gece yatarken rahatsiz oluyordum artik yatabiliyorum yürürken sag kasigimda dolgunluk hissediyordum oda olmuyor karnim gerginlesiyordu oda yok ben anlamadım bunlar olmasi gerekenlermi yoksa olmadigindada normlami 2 gündürde rüyamda bebisin kalbinin durdugunu goruyorum iyice sitrese girdim

Bende kiymadan tavuk kusbasi gibi seylerden uzak duruyorum ama lahmacun vesaire yiyebiliyorum cok tuhaffff…

benim bu testler icin vaktim geldi, pazartesi doktora gidicem. Bakalim ne diyecek haberdar ederim. Bir arkadasima doktoru hic riske atma direkt fetal dna yaptir demisti ve bebek down sendromlu cikmisti maalesef. O ninalia testi yaptirmisti.
Ben de haftaya 10 haftalık oluyorum doktorum 10uncu haftada yaptıracağız demişti. İnşallah güzel haberler alırız

Fast foodun dibini gördüm şu son 1 haftada yapacak bişi yok

Aynı belirtiler bendede vardı geçti gibi bişiy çok nadir yoruluyorsam ağrıyor ama kötü olarak düşünmedim 9 ay kasık ağrısı olacak değil ya tutundu artık diyorum şimdi içeride büyüyecek yavaş yavaş

Benimde başlarda oldu geçmişti dünden beri gene başladı gaz sancıları da başladı kendini lütfen strese sokma canım bende korkuyorum ama iyi düşünelim iyi olsun inan kalp durma mevzusunu bu sene bir çok kişide hep duyuyorum gerçekten bende korkuyorum ama rabbim ne derse o biz elimizden geleni yapıyoruz dikkat ediyoruz bunlara rağmen yaşayamazsa vardır rabbimin bir bildiği ben hep kendime şunu diyorum kötü şeyler düşünürsem hissedersem bebekte hisseder gerçekten stres çok insana zarar veren birşey o yüzden bu duygu düşünceleri aklımdan hemen atıyorum her zaman pozitif düşünmek için uğraşır iyi düşün iyi olsun derim anksiyete rahatsızlığımda olduğu için bununla ekstradan savaşmak zorunda kalıyorum

Çok sağol canım bütün gece kasık ağrıları sağ taraftan ayağıma vurdu hep doğru düzgün uyuyamadım gaz sancısıda eklendi üzerine bide burnum sızlıyordu zaten hiç hoş bi gece değildi kramplar ağrılar gaz sancıları bir haftadır yoktu geçmişti nasıl rahattım hepsi birden ce eee dediler dün bana

2 3 gündür rüyamda kucağıma hep erkek bebek alıyorum hayır olsun kızlar ilk hamileliğimde pembe kundakta bebek veriyorlardı kucağıma hep kundak pembe oluyordu bide çin takvimine bakmıştım kız çıkıyordu kızım oldu 2. Hamileliğimde ayrıntılı ultrasona kadar cinsiyeti belli değildi bi erkek bi kız dediler bide göstermiyodu zaten rüyamda önümde iki kundak duruyodu mavi pembe ben hep maviyi istesemde pembeyi alıyordum sonra maviyi biri alıp gidiyordu yada ameliyathanede kucağıma pembe kundağa sarılı veriyolardı en son gördüğüm rüyada altını açıyodum erkek diye biliyordum altını açınca kız çıkmıştı çin takviminde de kız çıkıyordu ama karnımı gören illa senin oğlun olcak diyolardı top gibiydi arkadan bakınca hiç hamile olduğum belli olmuyodu belim bile incecikti hiç kızımdaki gibi değildim ama herşeye rağmen rüyalarımla çin takvimi doğru çıktı kızım oldu bugünde ve geçen günde böyle bi rüya görünce çin takvimine baktım erkek bakalım çin takvimi bu sefer bilecek mi yoksa yanılacakmı rüyamdada daha hiç kız bebek görmedim ama 2.de çok erkek istiyordum o yüzden hep 2 bebek görüp istemesemde kızı alıyordum rüyalarımda sonradan böyle düşünceme tabiki pişman oldum rabbim sağlıklısını versin şuan kızda olsa erkekte olsa farketmez ikisine de çok mutlu olacağım

Eşim çok tuhaf yedin dedi ;( ne gibii dedim cevap vermedi. Uzun zamandir burnuma kokusu geliyordu evde gece yatarken bile gerçekten çok yedim;( gece cok uzuldum ama insan vicdan yapiyor sifa olucak bi tarafi olsa pide kebap gibi neyse fastfood yani guya homemade bir restoranmis ama alakasi yok fabrikasyon gibi hepsi neyse ki asiri yediğim icin midem bulandi sonra o fenalik hissi bi daha yedirmez diye düşünüyorum suan aklima geldikçe midem bulaniyor şükür

Ben de boyle biliyordum ama arkadaşim uzun yıllar once sigarayı birakmisti ve hic cani istemiyormuş hamilelikte hep sigara icmek istemiş ve icmis de;( hemde 9 ay boyunca ara ara icmis ona kizanlarada icmeyince aklim kaliyor stres yapıyorum bebege daha cok zarari olur diye terslemis hic anlama veremedim ve biraz kizmistim içimden.insanlar sigarayi birakir bu resmen yeniden baslamis az az da olsa aman kinamayim da Allah korusun

Normalde şerbetli ağır tatlıları hiç sevmem ama 1aydır şerbetli tatlı aşığı oldum sürekli canım çekiyo hep olsa hep yerim tatlının her türlüsüne okeyim inan hiçbişey bulamazsam çikolata kaşıklıyorum sonra midem bulanıyo geçince yine tatlı tatlı allahtan rüyamda görüp yediğim yemekler tatlılar bitti artık görmüyorum o aşamayı geçtik ilk hamileliğimde anlamamıştım 1. Gün bi mevye gördüm rüyamda umursamadım 2. Gün yine synı meyveyi gördüm bu sefer ağaçlarda akan sularda vardı yine umursamadım 3. Gün insanların kafası bile o meyvedendi heryerde o meyveyi görüyordum en sonuna eşime anlattım gidip aldı geldi baya gülmüştük aşerdiğimi anlamamıştım 19 yaşındaydım bide hala gülerim hatırladıkça

Yaa sogansiz nasi yasayabiliyosunuz sogansiz hicbir sey olmuyo gibi geliyo bana bende tiksinme ilk haftalarda 4-5 gun oldu sadece sonra gecti cok sukur

Her serde bi hayir vardir takma kafana bak bidaha yemezsin iste tiksinmissin zaten :) demekki yemen gerekiyoduu o an ruhuna iyi gelmis

Yaaaa ne güzel hatıralar bunlar nasil eşermişsiniz ❤ kuru uzum kuru erik pestil kuru dut hatta direk pekmez koyun mutfakta görüceginiz yerlere tatli niyetine onlari yiyin ❤

Yaaaa ne güzel hatıralar bunlar nasil eşermişsiniz ❤ kuru uzum kuru erik pestil kuru dut hatta direk pekmez koyun mutfakta görüceginiz yerlere tatli niyetine onlari yiyin ❤
Sağlıklı şeyleri yerken tatlıda olsa hiç canım istemiyo ki sorun orda pekmez koyayım hatırlattığın çok iyi oldu kuru üzüm yiyiyordum zaten arada

Gunde 1 pakete yakin iciyordum. Suan sigarayi ve kokusunu alinca direk lavobaya

Kızlar ben sağlık ocağında kan testlerimi yaptırdım ama idrar bakmıyorlardı özele de gidip idrar testi vericek vakti bulamadım. İdrarım çok koyu hamileliğimin başından beri ama onun dışında ağrı yanma koku vs hiçbir şey yok. İdrar testi acil yaptırılması gereken bir şey mi yani bu şekilde bekletiyorum ama eğer mikrop varsa bebeğe zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…