- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.921
Canin cekmis afiyet olsun sifa olsun :) insanin cani ne cekiyosa o yarar ona oyle dusun ama tadinda birakaymisin iyimisÇocuk saglikla gelsin diye herseyin en kalitelisini en iyisini aliyorum gel gelelim 1 haftadır canim bisey cekiyor cani ceken olur diye yazmicam ama sagliksiz bir fastfood işte full zarar kotu yağ.Guyaaa korkan dikkat eden kadin gittim aksam 23.30 da kitliktan cikmis gibi yedim ki onu normal bir insan yese kusar o saatte 2 yildir yemiyorum zararli seyler fit ve saglilkli olmak icin detox tarzi yasadim yasadim simdi kahvatlida hamur işleri hadi neyse ama gece yarisi bu kadar kotu bir aşerme Allah affetsin. Tabi eve geldim simdi uyuyamiyorum bu kadar mi nefsine hakim olamaz insan diye cunku biraz yersin birakirsin ben resmen rahatsiz edici kitliktan cikmis gibi yardirarak yedim;( icecegim saglikliydi su.ama midem agzimda arabada eve dönerken kuscaktim kusamadim kaldi icimde sifa olsun dicem ama neresinden tutsam elinde kaliyor insallah canınız brokoli ceviz ispanak mandalina limon falan çeker bunlari aserirsiniz saglikli saglikli .
Canin cekmis afiyet olsun sifa olsun :) insanin cani ne cekiyosa o yarar ona oyle dusun ama tadinda birakaymisin iyimis
Bu sancilarin kramplarin olmasi normalmi bende baslarda oluyordu simdi olmuyo mesela hapsururken kasıklarıma birsey batar gibi oluyordu simdi yok gece yatarken rahatsiz oluyordum artik yatabiliyorum yürürken sag kasigimda dolgunluk hissediyordum oda olmuyor karnim gerginlesiyordu oda yok ben anlamadım bunlar olmasi gerekenlermi yoksa olmadigindada normlami 2 gündürde rüyamda bebisin kalbinin durdugunu goruyorum iyice sitrese girdimBu aralar benimde sancılarım kramplarım oluyo hala gribide atlatamadım geçmiş olsun canım okudum mesajlarını sevindim çok şükür bi terslik yokmuş ben kızlardan pek kendimi dinleyemiyorum bi kramp giriyo 2dk uzanıp geri kalkıyorum tabi ilk hamileliğimde oyle olmamıştı anksiyete çok kötü bişey yaşayan biri olarak anlıyorum seni çok iyi sakin kalabilmek zor cidden gidip görmen çok iyi olmuş için rahat etmeden birgün bile geçmez
Bende kiymadan tavuk kusbasi gibi seylerden uzak duruyorum ama lahmacun vesaire yiyebiliyorum cok tuhaffff…Aynı bende senin gibiyim sürekli aklımda lahmacun, hamburger, pide varYani normalde de hamur işini çok severim ama ayrı bir canım çekiyor. Hergün 4 5 tane meyve yiyorum isteyerek. Kuruyemişe bayılırım hamile kaldığımdan beri tiksinme geldi, bademe,cevize bayılırım 2 3 tane zor yiyorum günde. Mide bulantım yok tiksinmelerim var. Etten tavuktan tiksinmiştim. şimdi az az yiyebiliyorum. Normalde etçilimdir. Gerçekten çok tuhaf bir durum :) İnsan kendini tanıyamıyor.
Ben de haftaya 10 haftalık oluyorum doktorum 10uncu haftada yaptıracağız demişti. İnşallah güzel haberler alırızbenim bu testler icin vaktim geldi, pazartesi doktora gidicem. Bakalim ne diyecek haberdar ederim. Bir arkadasima doktoru hic riske atma direkt fetal dna yaptir demisti ve bebek down sendromlu cikmisti maalesef. O ninalia testi yaptirmisti.
Fast foodun dibini gördüm şu son 1 haftada yapacak bişi yokÇocuk saglikla gelsin diye herseyin en kalitelisini en iyisini aliyorum gel gelelim 1 haftadır canim bisey cekiyor cani ceken olur diye yazmicam ama sagliksiz bir fastfood işte full zarar kotu yağ.Guyaaa korkan dikkat eden kadin gittim aksam 23.30 da kitliktan cikmis gibi yedim ki onu normal bir insan yese kusar o saatte 2 yildir yemiyorum zararli seyler fit ve saglilkli olmak icin detox tarzi yasadim yasadim simdi kahvatlida hamur işleri hadi neyse ama gece yarisi bu kadar kotu bir aşerme Allah affetsin. Tabi eve geldim simdi uyuyamiyorum bu kadar mi nefsine hakim olamaz insan diye cunku biraz yersin birakirsin ben resmen rahatsiz edici kitliktan cikmis gibi yardirarak yedim;( icecegim saglikliydi su.ama midem agzimda arabada eve dönerken kuscaktim kusamadim kaldi icimde sifa olsun dicem ama neresinden tutsam elinde kaliyor insallah canınız brokoli ceviz ispanak mandalina limon falan çeker bunlari aserirsiniz saglikli saglikli .
Aynı belirtiler bendede vardı geçti gibi bişiy çok nadir yoruluyorsam ağrıyor ama kötü olarak düşünmedim 9 ay kasık ağrısı olacak değil ya tutundu artık diyorum şimdi içeride büyüyecek yavaş yavaşBu sancilarin kramplarin olmasi normalmi bende baslarda oluyordu simdi olmuyo mesela hapsururken kasıklarıma birsey batar gibi oluyordu simdi yok gece yatarken rahatsiz oluyordum artik yatabiliyorum yürürken sag kasigimda dolgunluk hissediyordum oda olmuyor karnim gerginlesiyordu oda yok ben anlamadım bunlar olmasi gerekenlermi yoksa olmadigindada normlami 2 gündürde rüyamda bebisin kalbinin durdugunu goruyorum iyice sitrese girdim
Benimde başlarda oldu geçmişti dünden beri gene başladı gaz sancıları da başladı kendini lütfen strese sokma canım bende korkuyorum ama iyi düşünelim iyi olsun inan kalp durma mevzusunu bu sene bir çok kişide hep duyuyorum gerçekten bende korkuyorum ama rabbim ne derse o biz elimizden geleni yapıyoruz dikkat ediyoruz bunlara rağmen yaşayamazsa vardır rabbimin bir bildiği ben hep kendime şunu diyorum kötü şeyler düşünürsem hissedersem bebekte hisseder gerçekten stres çok insana zarar veren birşey o yüzden bu duygu düşünceleri aklımdan hemen atıyorum her zaman pozitif düşünmek için uğraşır iyi düşün iyi olsun derim anksiyete rahatsızlığımda olduğu için bununla ekstradan savaşmak zorunda kalıyorumBu sancilarin kramplarin olmasi normalmi bende baslarda oluyordu simdi olmuyo mesela hapsururken kasıklarıma birsey batar gibi oluyordu simdi yok gece yatarken rahatsiz oluyordum artik yatabiliyorum yürürken sag kasigimda dolgunluk hissediyordum oda olmuyor karnim gerginlesiyordu oda yok ben anlamadım bunlar olmasi gerekenlermi yoksa olmadigindada normlami 2 gündürde rüyamda bebisin kalbinin durdugunu goruyorum iyice sitrese girdim
Çok sağol canım bütün gece kasık ağrıları sağ taraftan ayağıma vurdu hep doğru düzgün uyuyamadım gaz sancısıda eklendi üzerine bide burnum sızlıyordu zaten hiç hoş bi gece değildi kramplar ağrılar gaz sancıları bir haftadır yoktu geçmişti nasıl rahattım hepsi birden ce eee dediler dün banaÇok tsk ederim valla icim cok rahat etti herseye hazirlikli gittim o yuzden esimide cagirdim ama sukurhersey yolunda demek kramplar sizilae agrilar normalde olabiliyorsize de cok gecmis olsun zencefil bal limon 3lusunu eksik etmeyin ayaklarinizin altina sicak su koyun ben valla sicak su torbasi ile yasiyorum hep ayaklarimin altında
Eşim çok tuhaf yedin dedi ;( ne gibii dedim cevap vermedi. Uzun zamandir burnuma kokusu geliyordu evde gece yatarken bile gerçekten çok yedim;( gece cok uzuldum ama insan vicdan yapiyor sifa olucak bi tarafi olsa pide kebap gibi neyse fastfood yani guya homemade bir restoranmis ama alakasi yok fabrikasyon gibi hepsi neyse ki asiri yediğim icin midem bulandi sonra o fenalik hissi bi daha yedirmez diye düşünüyorum suan aklima geldikçe midem bulaniyor şükürCanin cekmis afiyet olsun sifa olsun :) insanin cani ne cekiyosa o yarar ona oyle dusun ama tadinda birakaymisin iyimis
Ben de boyle biliyordum ama arkadaşim uzun yıllar once sigarayı birakmisti ve hic cani istemiyormuş hamilelikte hep sigara icmek istemiş ve icmis de;( hemde 9 ay boyunca ara ara icmis ona kizanlarada icmeyince aklim kaliyor stres yapıyorum bebege daha cok zarari olur diye terslemis hic anlama veremedim ve biraz kizmistim içimden.insanlar sigarayi birakir bu resmen yeniden baslamis az az da olsa aman kinamayim da Allah korusunTiksinmeler aşermeler ihtiyaç duyulan ya da zararı olabilecek yiyecekleri vücudun seçme yöntemiymiş ben de onu okumuştum. Hani büyüme çağında çocuklar makarnaya ekmeğe patatese çok düşkün olurya demekki büyürken karbonhidrat lazım diye düşünüyorum çok vicdan azabı çekmiyorum şimdi ev yapımı olduğu sürece o tarz şeyler yerken. Tabi rahatsız etmeyecek miktarda. Ama hayatımdan soğan çok hızlı çıktı ona anlam veremedim elimde olsa yemeklere kimse soğan koymasın yasası çıkaracağım..
Normalde şerbetli ağır tatlıları hiç sevmem ama 1aydır şerbetli tatlı aşığı oldum sürekli canım çekiyo hep olsa hep yerim tatlının her türlüsüne okeyim inan hiçbişey bulamazsam çikolata kaşıklıyorum sonra midem bulanıyo geçince yine tatlı tatlı allahtan rüyamda görüp yediğim yemekler tatlılar bitti artık görmüyorum o aşamayı geçtik ilk hamileliğimde anlamamıştım 1. Gün bi mevye gördüm rüyamda umursamadım 2. Gün yine synı meyveyi gördüm bu sefer ağaçlarda akan sularda vardı yine umursamadım 3. Gün insanların kafası bile o meyvedendi heryerde o meyveyi görüyordum en sonuna eşime anlattım gidip aldı geldi baya gülmüştük aşerdiğimi anlamamıştım 19 yaşındaydım bide hala gülerim hatırladıkçaEşim çok tuhaf yedin dedi ;( ne gibii dedim cevap vermedi. Uzun zamandir burnuma kokusu geliyordu evde gece yatarken bile gerçekten çok yedim;( gece cok uzuldum ama insan vicdan yapiyor sifa olucak bi tarafi olsa pide kebap gibi neyse fastfood yani guya homemade bir restoranmis ama alakasi yok fabrikasyon gibi hepsi neyse ki asiri yediğim icin midem bulandi sonra o fenalik hissi bi daha yedirmez diye düşünüyorum suan aklima geldikçe midem bulaniyor şükür
Yaa sogansiz nasi yasayabiliyosunuz sogansiz hicbir sey olmuyo gibi geliyo banaTiksinmeler aşermeler ihtiyaç duyulan ya da zararı olabilecek yiyecekleri vücudun seçme yöntemiymiş ben de onu okumuştum. Hani büyüme çağında çocuklar makarnaya ekmeğe patatese çok düşkün olurya demekki büyürken karbonhidrat lazım diye düşünüyorum çok vicdan azabı çekmiyorum şimdi ev yapımı olduğu sürece o tarz şeyler yerken. Tabi rahatsız etmeyecek miktarda. Ama hayatımdan soğan çok hızlı çıktı ona anlam veremedim elimde olsa yemeklere kimse soğan koymasın yasası çıkaracağım..
Her serde bi hayir vardir takma kafana bak bidaha yemezsin iste tiksinmissin zaten :) demekki yemen gerekiyoduu o an ruhuna iyi gelmisEşim çok tuhaf yedin dedi ;( ne gibii dedim cevap vermedi. Uzun zamandir burnuma kokusu geliyordu evde gece yatarken bile gerçekten çok yedim;( gece cok uzuldum ama insan vicdan yapiyor sifa olucak bi tarafi olsa pide kebap gibi neyse fastfood yani guya homemade bir restoranmis ama alakasi yok fabrikasyon gibi hepsi neyse ki asiri yediğim icin midem bulandi sonra o fenalik hissi bi daha yedirmez diye düşünüyorum suan aklima geldikçe midem bulaniyor şükür
Yaaaa ne güzel hatıralar bunlarNormalde şerbetli ağır tatlıları hiç sevmem ama 1aydır şerbetli tatlı aşığı oldum sürekli canım çekiyo hep olsa hep yerim tatlının her türlüsüne okeyim inan hiçbişey bulamazsam çikolata kaşıklıyorum sonra midem bulanıyo geçince yine tatlı tatlı allahtan rüyamda görüp yediğim yemekler tatlılar bitti artık görmüyorum o aşamayı geçtik ilk hamileliğimde anlamamıştım 1. Gün bi mevye gördüm rüyamda umursamadım 2. Gün yine synı meyveyi gördüm bu sefer ağaçlarda akan sularda vardı yine umursamadım 3. Gün insanların kafası bile o meyvedendi heryerde o meyveyi görüyordum en sonuna eşime anlattım gidip aldı geldi baya gülmüştük aşerdiğimi anlamamıştım 19 yaşındaydım bide hala gülerim hatırladıkça
Sağlıklı şeyleri yerken tatlıda olsa hiç canım istemiyo ki sorun orda pekmez koyayım hatırlattığın çok iyi oldu kuru üzüm yiyiyordum zaten aradaYaaaa ne güzel hatıralar bunlarnasil eşermişsiniz ❤ kuru uzum kuru erik pestil kuru dut hatta direk pekmez koyun mutfakta görüceginiz yerlere tatli niyetine onlari yiyin ❤
Gunde 1 pakete yakin iciyordum. Suan sigarayi ve kokusunu alinca direk lavobayaBen de boyle biliyordum ama arkadaşim uzun yıllar once sigarayı birakmisti ve hic cani istemiyormuş hamilelikte hep sigara icmek istemiş ve icmis de;( hemde 9 ay boyunca ara ara icmis ona kizanlarada icmeyince aklim kaliyor stres yapıyorum bebege daha cok zarari olur diye terslemis hic anlama veremedim ve biraz kizmistim içimden.insanlar sigarayi birakir bu resmen yeniden baslamis az az da olsa aman kinamayim da Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?