2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Demir kasikta erkek cocuga delaletmis

Benim de 8 ağustostan 22 ağustosa çekti doktor, az da olsa kalp atışını da duyduk. Doktorun sorun yok dediyse boşa stres yapma bence bu grupta da geç döllenme olan çok kişi var önemli olan bebişlerin sağlıkla büyümesi

Hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm bende, genelde öyle görülen rüyalar doğru çıkıyormuş bakalım bende de tutacak mı

Bende hissiyata inanıyorum. Gönlümden geçen kız ama hissiyatım erkek diyor bakalım

Daha nasıl anlamlı olsun rüyan paşa geliyor işte

Evet:) çok ilgisiz konularda garip detaylarda rüyalar görüyorum bir de çok lazımmış gibi tüm detayları hatırlıyorum.

Başınız sağ olsun canım yavruların sana yoldaş olacak başka dünyada demek, Allah kızlarına da uzun güzel ömürler versin. Ben de aynısını düşünüyorum kayıptan sonra insanın pek de umurunda olmuyor kız erkek. Değişik olursa da güzel olur kız olursa da başka bir güzelliği olur eminim yeter ki sağlıklı uzun ömürlü olsunlar.

İnşallah saglıkla alırız kucagımıza hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…