- 25 Mayıs 2015
- 211
- 304
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.761
Ben zaten 106 kiloydum gebe kalmak için zayıflamalısın dediler . Zayıflayınca normal bi şekilde oldu valla .gebelikte çok almayız inşallah . Arkadaşımda 1 yaşında bebeği var emzirirken 110dan 80 e düştü oda cevremde emzirirken kilo veren çok kişi var. Kendine güvenince idarede de sağlam olunca verilir bence . ☺Kilo verebilecek miyiz sizceee??
Vardır rabbimizin bir bildiği .yeniden nasip olur inşallah diecek söz yok yasadiklariniza rabbim bütün bebekleri anneleri korusun güzel ömür Nasip etsin .Kizlar merhabalar hepinize..artik bir Mayıs annesi olamayacağım ne yazikki bebeklerimi kaybettimbebeklerim diyorum çünkü ikiz gebeymisim pazartesi şehir merkezinde bir prof.gittim ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 8haftaliktik ama ne yazikki ikisinin de kalp atışı yoktu yolk keseleri belli bir mlmetreyi geçmiş kalp atışı olması lazım ikisini de kaybetmişsin dedi ayrıntılı kan akım ultrasonuyla da baktı ama malesef kalplerinde hiçbir hareket yoktu kürtaj yaparsak ikiz olduğu için yapışıklık yaşama riskin olur yatış verelim ilaçla dusurmeye calisicaz dedi pazatesi yağışın yapildi akşam şiddetli bir sancı çektim o sırada düşmüş ve ardından küçük bir temizleme işlemiyle alindi bebeklerim çok kötü psikolojik olarak çökmüş durumdayım kalbim içim öyle açıyor ki Allah hiçbir anneye yaşatmasın dilerim sizlerin hamileliği çok güzel geçer ve sağlıkla guzel doğumlarıniz olur benim için dua edin lütfen rabbim daha beterinden korusun diyorum çünkü o hastanede görmediğim kalmadı diğerlerini gördükçe Rabbime şükrettim elbet vardır bir bildiği Allahimin ama iki kuzumu orada koydum geldim bunun acısını asla tarif edemem rabbim kimseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsun. Allah sağlık, mutluluk versin yeterki en kısa zaman da yine olur inşallah.Kizlar merhabalar hepinize..artik bir Mayıs annesi olamayacağım ne yazikki bebeklerimi kaybettimbebeklerim diyorum çünkü ikiz gebeymisim pazartesi şehir merkezinde bir prof.gittim ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 8haftaliktik ama ne yazikki ikisinin de kalp atışı yoktu yolk keseleri belli bir mlmetreyi geçmiş kalp atışı olması lazım ikisini de kaybetmişsin dedi ayrıntılı kan akım ultrasonuyla da baktı ama malesef kalplerinde hiçbir hareket yoktu kürtaj yaparsak ikiz olduğu için yapışıklık yaşama riskin olur yatış verelim ilaçla dusurmeye calisicaz dedi pazatesi yağışın yapildi akşam şiddetli bir sancı çektim o sırada düşmüş ve ardından küçük bir temizleme işlemiyle alindi bebeklerim çok kötü psikolojik olarak çökmüş durumdayım kalbim içim öyle açıyor ki Allah hiçbir anneye yaşatmasın dilerim sizlerin hamileliği çok güzel geçer ve sağlıkla guzel doğumlarıniz olur benim için dua edin lütfen rabbim daha beterinden korusun diyorum çünkü o hastanede görmediğim kalmadı diğerlerini gördükçe Rabbime şükrettim elbet vardır bir bildiği Allahimin ama iki kuzumu orada koydum geldim bunun acısını asla tarif edemem rabbim kimseye yaşatmasın
Bende öyle3 gün önce geçirdim eşimden bulaşmıştı. Parol içmeyi öneriyorlar sadece . Onum dışında çorba meyve nane limon ağırlık yedim ictim 2 gecede hafifledim Ablam da kış hamilesiydi nane limon içti her akşam hiç hastalanmadan doğurdu . Bende akşamları çay kahve yerine nane limon içiyorum artik . ✌Kızlar merhababen 8+2 haftalık gebeyim ancak çok fena grip oldum. Burun akıntısı boğaz ağrısı hapşurma ne ararsanız var anlıyacağınız. Böyle olup atlatan varmı ilaçsız nasıl atlattınız. Açıkcası baya kötüyüm
Peki bu gribin bebeğe bir zararı oluyormu biliyomusunuz. Çabucak iyileşmenize çok sevindim bu aradaBende öyle3 gün önce geçirdim eşimden bulaşmıştı. Parol içmeyi öneriyorlar sadece . Onum dışında çorba meyve nane limon ağırlık yedim ictim 2 gecede hafifledim Ablam da kış hamilesiydi nane limon içti her akşam hiç hastalanmadan doğurdu . Bende akşamları çay kahve yerine nane limon içiyorum artik . ✌
Benim de dokuluyodu tiroid ilacina baslayinca gecti baktirdiniz mi siz tsh degerinizeValla benimde dokuluyor sulfatsiz kopurmeyen yuzde 98 dogal içerikli sampuan aldim 2 haftadir kullaniyorum ama hala dokuluyor agirlik var bi kotu oldu
Benimde silik çıkmıştı ilk başta ve akşamları bi üşüme geliyorduKizzzllar neden cevaplamiyorsunhzzzzzz
Amin canım inşallahRabbim dayanma gücü versin insAllah canim en kisa zamanda saglikli bi sekilde tekrar nasip etsin insAllah
Evet allah kimseye yaşatmasın böyle olması daha hayirliymis demek ki diyebiliyor insan sadece Cook zorCok gecmis olsun canim rabbim sabirlar versinTahmin edebiliyorum ne kadar uzucu oldugunu ama iste rabbimin vardir bir bildigi tabi ki.
Sağol canım teşekkür edrim inşallahRabbim sabır versinTekrar hamilelik nasip olsun inşallah vardır bunda da bir hayır
Ben de öyleyim suan. Üstelik bulantilarimdan dolayi bogazimi yumusatacak bisiler de icemiyorum. Dogal bi pastil aldim ama pek ise yaramadi henüz. Eger bulantiniz yoksa zencefil cayini öneriyolarKızlar merhababen 8+2 haftalık gebeyim ancak çok fena grip oldum. Burun akıntısı boğaz ağrısı hapşurma ne ararsanız var anlıyacağınız. Böyle olup atlatan varmı ilaçsız nasıl atlattınız. Açıkcası baya kötüyüm
İnsalllah canım amin Allahim keşke hiçbir anneye yaşatması bu durumu ama var mutlaka bir bildigi o kadar kötü şeyler yaşayanlar varmı hastanelerde insan şükür ediyor inan..6.5aylik doğum yapan bir anne vardı yoğun bakımda 3gun durdu kadın sütünü verdi geldi 1saat sonra bebek öldü diye haber geldi yıktı hastaneyi yani hissediyorsun doğum yapıyorsun ama elin boş onun psikolojisini dusunemiyorum bile rabbim beterinden korusun diyorum sadece allh kimseye yaşatmasın böyle durumlarıVardır rabbimizin bir bildiği .yeniden nasip olur inşallah diecek söz yok yasadiklariniza rabbim bütün bebekleri anneleri korusun güzel ömür Nasip etsin .
Allah razı olsun canım İnşallah tek isteğim zaten hamile kalırsam sorunsuz sağlıkla ilerlesin saglikka doğsun istiyorum güzel düşünmeye çalışıyorum rabbim tekra nasip edecek insllah inanıyorumSeni anliyorum benimde bebegimin kalbi durmuştu cok agladim cok uzuldum ve bana hayirlisi boyleymis diyenlere cok kızıyordum ama zamanla anladim gordum ki gercekten biz hayirlisini istiyoruz hep ve bebekte bir anomali varsa ilk haftalarda ya dusuyor yada kalbi duruyor gelismiyor zaten devam etse sakatlik ya da baska hastaliklar olabilirmis vucud o yuzden kesiyormus gelismeyi ;( ben aylarca agladim seni anliyorum ama tekrar hamile kalicaksin ve bu sefer hersey saglikla hayirla gidicek gor bak
İnşallah canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Allah sağlık, mutluluk versin yeterki en kısa zaman da yine olur inşallah.
Malesef öyle canım erken gebelik testlerindeki o çizgilerle çok panik yaşadım doğru çıkmadı ama gebelik oluşunca hcg hızla yükseldiği için 2 günde bir test yapınca çizginin koyulaşması bariz belli oluyo onuda zaten adet dönemin geçtikten sonra yapman gerekir benim ilk belirtilerim adet sancısı gibi sancım geliyodu aha geldi diyordum ama ağrı geçiyordu kanama başlamıyodu 4 5 günüm böyle geçti hatta iki kere dışarıda işim oldupu için o ağrıyla uyanınca ped takarak çıkmıştım o derece yani göğüslerim normalde adet döneminde komple ağrırdı koltukaltlarıma soğru yayılan bi ağrı olurdu ama bu sefer göğüslerimde ağrı olmadı sadece uçlarında aşırı bi acıma oldu ağrısızdı arada bir hafiften midem bulanıyodu iştahım hiç yoktu uykum çok geliyodu erkenden uyuyodum adetlerim düzensiz olduğu için zaten gecikmişti ona bakamazdım sana şöyle diyim bi önceki hamileliğimdede daha ilk başlarda kanda 2 haftalıkken ağır baş dönmesi sersemlik sürekli uyku hali vardı 3gün devam edince testte baktım çıkmadı kan verdim 34.5 çıkmıştı ilk hamileliğimde hiç belirtim olmadı o zamanlar adet düzenim vardı geciktiği için test yapıp öğrenmiştim her hamilelik farklı belirtiler içeriyo farklı oluyo inşallah hamilesindir canım bi kan versen çok iyi olurİnşallah canim yaakaset test yaptim onda ikimci gün çizgi oldu o da kurumadir ilk gün yoktu erken gebelik bu bunda çıktı ama erken gebelikler de genelde çıkıyor gebelik olmasa da diyorlar
Normalde midem bulanmıyordu ama o kadar çok hapşuruyorumki ondan kaynaklı artık midem bulanıyor hapşurarken kusacak duruma geliyorum. Zencefil çayını araştırayım bi hemenBen de öyleyim suan. Üstelik bulantilarimdan dolayi bogazimi yumusatacak bisiler de icemiyorum. Dogal bi pastil aldim ama pek ise yaramadi henüz. Eger bulantiniz yoksa zencefil cayini öneriyolar
Bende öyleyim canım yeni hafifledi gribim şimdide kızlara bulaştı onlarla uğraşıyorum nane limon günde bir fincan tüketirsen iyi olur zemcefil limon bal yapabilirsin zencefilini az koy ama zencefil limon bal 3lüsü boğaz ağrısına öksürüğe gribe çok iyi geliyo gerçekten ben bol bol limon yedim bol su içmen gerek tavuk çorbası tarhana çorbası yap yap iç şifa depoları allahım şifa versin geçmiş olsunKızlar merhababen 8+2 haftalık gebeyim ancak çok fena grip oldum. Burun akıntısı boğaz ağrısı hapşurma ne ararsanız var anlıyacağınız. Böyle olup atlatan varmı ilaçsız nasıl atlattınız. Açıkcası baya kötüyüm
Yok canım bebek gripten etkilenmiyormuş burdan bi arkadaş doktoruna sormuş o söylemişti benimde için rahatlamıştıPeki bu gribin bebeğe bir zararı oluyormu biliyomusunuz. Çabucak iyileşmenize çok sevindim bu arada
Çok sağol canım. Hepsini yapıcam bugün. İnşallah kızlarında bende biran önce atlatıp iyleşiriz. Rabbim şifa versin.Bende öyleyim canım yeni hafifledi gribim şimdide kızlara bulaştı onlarla uğraşıyorum nane limon günde bir fincan tüketirsen iyi olur zemcefil limon bal yapabilirsin zencefilini az koy ama zencefil limon bal 3lüsü boğaz ağrısına öksürüğe gribe çok iyi geliyo gerçekten ben bol bol limon yedim bol su içmen gerek tavuk çorbası tarhana çorbası yap yap iç şifa depoları allahım şifa versin geçmiş olsun
Yok canım bebek gripten etkilenmiyormuş burdan bi arkadaş doktoruna sormuş o söylemişti benimde için rahatlamıştı
Amin cümlemize inşallahÇok sağol canım. Hepsini yapıcam bugün. İnşallah kızlarında bende biran önce atlatıp iyleşiriz. Rabbim şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?