2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sıcak suysa kesinlikle girme araştırmalarda var bebeklerde anomali de olabiliyormuş. Sauna hamam kaplıca sıcak su hatta çok sıcak duş bile önermiyorlar. Zararlı. Güpgüzel sağlıklı gebelikler diliyorum
Yok canim havuzun suyu ilik. Termalin zaten asiri sicak ona zaten giremezmisim ben ilik termal havuz olsa girerim diyordum da. Havuz da normal yani sicak degil. Cok tesekkur ederim Allah razi olsun size de

Eki Görüntüle 3144612
Yaa sen gebe misin seni hatirliyorum ağustos gebelik planlayanlardan galiba maşallah bat bugun veya yarin canim silik çıkıyor ara ara kasık ağrım var bulantim var ve üşüyorum
Evett ben de seni hatirliyorum canim bu erken gebelik testi mi kaset mi? Ben de goruyorum cizgin var insallahh gebesindir saglikli bir sekilde

Evett ben de seni hatirliyorum canim bu erken gebelik testi mi kaset mi? Ben de goruyorum cizgin var insallahh gebesindir saglikli bir sekilde
İnşallah canim yaa kaset test yaptim onda ikimci gün çizgi oldu o da kurumadir ilk gün yoktu erken gebelik bu bunda çıktı ama erken gebelikler de genelde çıkıyor gebelik olmasa da diyorlar

Canım sırf senden sebep girdim yazıyorm doktorum kesinlikle yasakladı imternetten araştırmayıplesenta oluştıgı zaman bazı kadınlarfa kanama yaprmş ondan dolayı olmuş bilgn oldun
Teşekkür ederim yazdığın için benmde bugün kesildi lekelenme fln olmadı hiç bişe gelmedi yani bakalım cumartesi kontrolüm var.Her hafta gitmek yoruyo beni dha çok stres oluyorum inşallah sorun yoktur da 1 ay snra fln çağırır doktorum

Sağol canım teşekkür edrim toparlanmaya çalışıyorum ama çok zor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın birde ailemde hiç ikiz yok tedeviyle de değil normal yolla ikiz olduğunu ogrendigim gün bu olayı yaşadım umarım tez vakitte atlatiirim bunuda

Rabbim dayanma gücü versin insAllah canim en kisa zamanda saglikli bi sekilde tekrar nasip etsin insAllah

Rabbim sabır versin Tekrar hamilelik nasip olsun inşallah vardır bunda da bir hayır

İnşallah canim yaa kaset test yaptim onda ikimci gün çizgi oldu o da kurumadir ilk gün yoktu erken gebelik bu bunda çıktı ama erken gebelikler de genelde çıkıyor gebelik olmasa da diyorlar
Bir kan versen iyi olur aslinda insallahh vardir hamilelik

Cok gecmis olsun canim rabbim sabirlar versin Tahmin edebiliyorum ne kadar uzucu oldugunu ama iste rabbimin vardir bir bildigi tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…