- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.741
İnş gebesinizdir benim öyle belirtim olmadı.Sevgili anneler buraya sizdimreglim 1gun gecikti testlerim silik çıkıyor inşallah bende gebeyimdir 3 gündür vücudum cok soğuk ve üşüyorum sizinde böyle bir belirtiniz oldu mu
Yok canim havuzun suyu ilik. Termalin zaten asiri sicak ona zaten giremezmisim ben ilik termal havuz olsa girerim diyordum da. Havuz da normal yani sicak degil. Cok tesekkur ederim Allah razi olsun size deSıcak suysa kesinlikle girme araştırmalarda var bebeklerde anomali de olabiliyormuş. Sauna hamam kaplıca sıcak su hatta çok sıcak duş bile önermiyorlar. Zararlı. Güpgüzel sağlıklı gebelikler diliyorum
Evett ben de seni hatirliyorumEki Görüntüle 3144612
Yaa sen gebe misin seni hatirliyorum ağustos gebelik planlayanlardan galiba maşallahbat bugun veya yarin canim silik çıkıyor ara ara kasık ağrım var bulantim var ve üşüyorum
Peki teşekkürler inşallah gebeyimdir. Bu usumeler regli getirmezİnş gebesinizdir benim öyle belirtim olmadı.
İnşallah canim yaaEvett ben de seni hatirliyorumcanim bu erken gebelik testi mi kaset mi? Ben de goruyorum cizgin var insallahh gebesindir saglikli bir sekilde
Kilo verebilecek miyiz sizceee??Bende 82 kilo pcoslu 25 yaşında ilk hamilelikrabbim bize bu şansı zorda olsa nasip etti sağlıklı şekilde yavrularımıza kavuşalım inşallah
Teşekkür ederim yazdığın içinCanım sırf senden sebep girdim yazıyorm doktorum kesinlikle yasakladı imternetten araştırmayıplesenta oluştıgı zaman bazı kadınlarfa kanama yaprmş ondan dolayı olmuş bilgn oldun
Merhaba benimEtlik şehir hastanesine giden arkadaş kimdi acaba
Ben ilk hamileligimde 30 kilo aldim ama kizimin 1 yas dogum gününde eski kiloma ulasmistim. Düsünüyorum o 30 kiloyu nasil aldimKilo verebilecek miyiz sizceee??
Sağol canım teşekkür edrim toparlanmaya çalışıyorum ama çok zor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın birde ailemde hiç ikiz yok tedeviyle de değil normal yolla ikiz olduğunu ogrendigim gün bu olayı yaşadım umarım tez vakitte atlatiirim bunudaÖncelikle çok geçmiş olsun 2 kere işlem geçirdim psikolojik olarak zor durum umarım hemen toparlanırsın. Hazır hissettiğin zamanda inş tekrar bu heyecanları yaşarsın. Kendine dikkat et sana iyi gelecek şeyler yap geçmiş olsun.
Amin canım çok sağol rabbim beterinden korusun insaalh kimseye yaşatmasınÇok üzüldüm canım Allah sizlere sabır ve güç versin
Rabbim dayanma gücü versin insAllah canim en kisa zamanda saglikli bi sekilde tekrar nasip etsin insAllahKizlar merhabalar hepinize..artik bir Mayıs annesi olamayacağım ne yazikki bebeklerimi kaybettimbebeklerim diyorum çünkü ikiz gebeymisim pazartesi şehir merkezinde bir prof.gittim ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 8haftaliktik ama ne yazikki ikisinin de kalp atışı yoktu yolk keseleri belli bir mlmetreyi geçmiş kalp atışı olması lazım ikisini de kaybetmişsin dedi ayrıntılı kan akım ultrasonuyla da baktı ama malesef kalplerinde hiçbir hareket yoktu kürtaj yaparsak ikiz olduğu için yapışıklık yaşama riskin olur yatış verelim ilaçla dusurmeye calisicaz dedi pazatesi yağışın yapildi akşam şiddetli bir sancı çektim o sırada düşmüş ve ardından küçük bir temizleme işlemiyle alindi bebeklerim çok kötü psikolojik olarak çökmüş durumdayım kalbim içim öyle açıyor ki Allah hiçbir anneye yaşatmasın dilerim sizlerin hamileliği çok güzel geçer ve sağlıkla guzel doğumlarıniz olur benim için dua edin lütfen rabbim daha beterinden korusun diyorum çünkü o hastanede görmediğim kalmadı diğerlerini gördükçe Rabbime şükrettim elbet vardır bir bildiği Allahimin ama iki kuzumu orada koydum geldim bunun acısını asla tarif edemem rabbim kimseye yaşatmasın
İlk hamileligimde 15.haftamda öğrendim kız:) bunda da heyecanla bekliyoruzkızlar cınsıyet kacıncı haftada belli oluyor
Rabbim sabır versinKizlar merhabalar hepinize..artik bir Mayıs annesi olamayacağım ne yazikki bebeklerimi kaybettimbebeklerim diyorum çünkü ikiz gebeymisim pazartesi şehir merkezinde bir prof.gittim ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 8haftaliktik ama ne yazikki ikisinin de kalp atışı yoktu yolk keseleri belli bir mlmetreyi geçmiş kalp atışı olması lazım ikisini de kaybetmişsin dedi ayrıntılı kan akım ultrasonuyla da baktı ama malesef kalplerinde hiçbir hareket yoktu kürtaj yaparsak ikiz olduğu için yapışıklık yaşama riskin olur yatış verelim ilaçla dusurmeye calisicaz dedi pazatesi yağışın yapildi akşam şiddetli bir sancı çektim o sırada düşmüş ve ardından küçük bir temizleme işlemiyle alindi bebeklerim çok kötü psikolojik olarak çökmüş durumdayım kalbim içim öyle açıyor ki Allah hiçbir anneye yaşatmasın dilerim sizlerin hamileliği çok güzel geçer ve sağlıkla guzel doğumlarıniz olur benim için dua edin lütfen rabbim daha beterinden korusun diyorum çünkü o hastanede görmediğim kalmadı diğerlerini gördükçe Rabbime şükrettim elbet vardır bir bildiği Allahimin ama iki kuzumu orada koydum geldim bunun acısını asla tarif edemem rabbim kimseye yaşatmasın
Bir kan versen iyi olur aslinda insallahh vardir hamilelikİnşallah canim yaakaset test yaptim onda ikimci gün çizgi oldu o da kurumadir ilk gün yoktu erken gebelik bu bunda çıktı ama erken gebelikler de genelde çıkıyor gebelik olmasa da diyorlar
Bir gün folidays bir gün decavit kullanıyorumAmin ınsallah hepimizin ki teşekkür ederim canım. Vitamin ne vitamini verdi pekı
Cok gecmis olsun canim rabbim sabirlar versinKizlar merhabalar hepinize..artik bir Mayıs annesi olamayacağım ne yazikki bebeklerimi kaybettimbebeklerim diyorum çünkü ikiz gebeymisim pazartesi şehir merkezinde bir prof.gittim ve bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim 8haftaliktik ama ne yazikki ikisinin de kalp atışı yoktu yolk keseleri belli bir mlmetreyi geçmiş kalp atışı olması lazım ikisini de kaybetmişsin dedi ayrıntılı kan akım ultrasonuyla da baktı ama malesef kalplerinde hiçbir hareket yoktu kürtaj yaparsak ikiz olduğu için yapışıklık yaşama riskin olur yatış verelim ilaçla dusurmeye calisicaz dedi pazatesi yağışın yapildi akşam şiddetli bir sancı çektim o sırada düşmüş ve ardından küçük bir temizleme işlemiyle alindi bebeklerim çok kötü psikolojik olarak çökmüş durumdayım kalbim içim öyle açıyor ki Allah hiçbir anneye yaşatmasın dilerim sizlerin hamileliği çok güzel geçer ve sağlıkla guzel doğumlarıniz olur benim için dua edin lütfen rabbim daha beterinden korusun diyorum çünkü o hastanede görmediğim kalmadı diğerlerini gördükçe Rabbime şükrettim elbet vardır bir bildiği Allahimin ama iki kuzumu orada koydum geldim bunun acısını asla tarif edemem rabbim kimseye yaşatmasın
Ben sürekli üşüdüğüm için onu belirti olarak görmedim ama aşırı göğüs hassasiyeti oldu iki hamileliğimi de öyle anladım.Vardir inşallah senin de biraz daha gecikmesini bekle kan verKizzzllar neden cevaplamiyorsunhzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?