2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

Valla bir kere kayip yaşayınca tabiki endişe kaygilarimiz olcak ben de biraz tedirgin olsam hemen aman cocugun icin iyiyi dusun aman hem kendine hem çocuğa zarar yaaa tamam anladim benim elimde olsa niye durduk yere kaygilanayim oncekinde hersey 4 4lukdu kalbi durdu 6 ay agladim bu normal bir insanda tabiki travma yaratir zaten iş di kariyerdi yüksekti derken 33 34 lere kadar cocugu erteledim e uzerine bir de ilk gebelik gozyasi ile bitince dogal olarak kucuk seylerde bile tedirginlik yasiyoruz ki zaten hamilelik hormonlari kaygiyi körüklüyor. Boyle durumlarda kendimi telkin etmek icin ben kendimi odalara kapatsam ayaga kalkmasam da olcagi varsa olur diyorum yasayacak nefes alacaksa da takla atsam bisey olmaz sakin ol diyorum .Ama durust olayim 1 ay daha evdeyim dinlenicem cunku ayakta yarim saat kalsam sancim oluyor aslinda sizin durumunuzda daha once ki kayiptanda yola cikarak rapor verilebilir bence baska doktora gidin benim cok cok az kahve ye yakin bir akintim oldu doktor surekliyat dedi sizin doktorunuzu anlayamadim pihti gelmis kan gelmis dinlen demesi gerekirdi bence baska doktorla gorusun

Bende elma sirkesi atıcam salatalara artık enfeksiyonla uğraşmak istemiyorum zaten zor kurtulmuştum

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey soracagim aklima takildi. Su an Afyon’a termal otele gidiyoruz. 10.hafta icindeyiz. Hicbir sekilde termal havuza girmemem mi gerekiyor yasak mi su ilik olsa dahi?
Ben gebelikte normal havuzun bile önerilmediğini biliyorum, termal de yasaktır bence. Doktoruna sor kesinlikle çünkü ilk aylar enfeksiyona zaten açığız fazlasıyla

Çok geçmiş olsun, bende kürtaj yaşamış biri olarak o hastane ortamını ordaki gözyaşlarını çok iyi biliyorum inşallah rabbim tekrar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin en hayırlı zamanda

Bnde bilmiyorum keşke bilsem de yardımcı olabilsem sana.Sadece ilişkinin rahmi kastığını biliyorum belki ona dikkat edebilirsin
Canım sırf senden sebep girdim yazıyorm doktorum kesinlikle yasakladı imternetten araştırmayıplesenta oluştıgı zaman bazı kadınlarfa kanama yaprmş ondan dolayı olmuş bilgn oldun

Ben zaten doktor gerekli görürse verir dedim . Bende hemşireyim bende sürekli ayaktayım 24 saat aralıksız nöbet tuttuğumda oluyor.stres zaten tavan. 2 düşük bir kimyasalım var. 5 gündür lekelenmem oluyor düşük riskim var kesede kanama olmadığı için doktor uygun görmedi rapora gerek duymadı vermedi . Doktor uygun görürse verir diyorum zaten yoksa rapor vs bizim bileceğimiz iş değil. Niye alıyorsun yada istiyorsun diye bir şey demedim. Sadece gebelik hastalık değil dedim. Çalışıyorum vs diye stres yapmayın başka çalışanlarda var dedim yoksa doktorun uygun göreceği şeyler beni kimseyi bağlamaz art niyetli bir şey değil. İyi akşamlar

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun 2 kere işlem geçirdim psikolojik olarak zor durum umarım hemen toparlanırsın. Hazır hissettiğin zamanda inş tekrar bu heyecanları yaşarsın. Kendine dikkat et sana iyi gelecek şeyler yap geçmiş olsun.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Size bir sey soracagim aklima takildi. Su an Afyon’a termal otele gidiyoruz. 10.hafta icindeyiz. Hicbir sekilde termal havuza girmemem mi gerekiyor yasak mi su ilik olsa dahi?
İlk olarak havuzda enfeksiyon riski var gebelikte havuz önermiyorlar temiz denizlerde sakınca yok. Diğer husus termal otel suları çok sıcak. Sauna, kaplıca ilk 3 ay önerilmiyor Amerika’da önerilmediğine bilimsel araştırmalarda yapılmış

Son düzenleme:
Havuzu cok temiz dogru durust insan da yok yine de havuzdan bir sey olur mu ki acaba? Sag olasin canim cevabin icin aksine mutlu oluyorum boyle gercek cevaplar gelince İyiyim cok sukur ya agrilarim su aralar azaldi arada bir adet sancisi gibi rahim agrisi yasiyorum sadece. Akinti da devam ediyor ama boyle suyla birlikte akinti goruyorum camasirda cok az ama. Ne bu anlamadim. Bazen oluyor. Normal mi acaba

Havuzu ter temiz ama. Dogru durust giren de yok acaba yine de sorun olur mu

Havuzu ter temiz ama. Dogru durust giren de yok acaba yine de sorun olur mu
Riskli olanlarda 3 ay kısıtlama olabilir. Doktorlar genelde temiz denizleri öneriyorlar. Temizliğinden eminseniz bazı doktorlar havuza girilebilir diyor ancak yüzdükten sonra hemen duş almayı ve bol su içmeyi öneriyorlar ve ıslak mayoyla oturmayı, üzerinizde kurumasını enfeksiyon açısından önermiyorlar. Kendi doktorunuz daha net bir şey söyleyebilir.

Allahım en kısa zamanda hayırlı saglıklı bi bebek nasip etsin sana cnm

Kendi dr umun agzindan cimbizla laf aliyorum maalesef. Kendi arastirmalarimla zaten girilmeyecegini ogrendim. Kendisi sicak bebege iyi gelmez dedi o kadar. Tamam o zaman o sekilde dikkat edeyim cok sag olun

Kendi dr umun agzindan cimbizla laf aliyorum maalesef. Kendi arastirmalarimla zaten girilmeyecegini ogrendim. Kendisi sicak bebege iyi gelmez dedi o kadar. Tamam o zaman o sekilde dikkat edeyim cok sag olun
Sıcak suysa kesinlikle girme araştırmalarda var bebeklerde anomali de olabiliyormuş. Sauna hamam kaplıca sıcak su hatta çok sıcak duş bile önermiyorlar. Zararlı. Güpgüzel sağlıklı gebelikler diliyorum

Benim olmadi canim boyle bir belirtim en buyuk belirtim bel ve tek tarafli kasik agrisiydi. Ama gecikme varsa ve silik cikiyorsa vardir zaten insallahh testini buraya atar misin

Yaa sen gebe misin seni hatirliyorum ağustos gebelik planlayanlardan galiba maşallah bat bugun veya yarin canim silik çıkıyor ara ara kasık ağrım var bulantim var ve üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…