- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.661
21 temmuzEstağfrullahson adet tarihiniz nedir
Rabbim Sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah , genelde hamilelerin rüyası gerçek çıkıyorSelam kızlar... rüyamda sabaha kadar bir kız çocuğuna sarilmistim hem de sari saçlı. Eşim de ben de esmeriz ama benim anne tarafim hep sari. İlk gebeligimde de erkek çocuk görürdüm erkekti de şimdi de içimden kız geciyor ama çin takvimine göre erkek. Tabi tek dileğim sağlıkla kucağıma almak ama anneler hissedere inaniorm.
Rüyada görülen genelde çıkıyorSelam kızlar... rüyamda sabaha kadar bir kız çocuğuna sarilmistim hem de sari saçlı. Eşim de ben de esmeriz ama benim anne tarafim hep sari. İlk gebeligimde de erkek çocuk görürdüm erkekti de şimdi de içimden kız geciyor ama çin takvimine göre erkek. Tabi tek dileğim sağlıkla kucağıma almak ama anneler hissedere inaniorm.
Lekelenme ya da kan gördünüz mü acaba ?Lekelenme yasadigimda acile gittim keseye bakıldı Sıkıntı yok demişti eğer düşük olacaksa kesenin şekli de bozuk olurmus .İnsallah düzelir doktorunuz ne dedi peki düzelme oluyor muymuşSlm herkese adet tarihine göre 8 haftalik olmam lazımdı ama 6.3 günlük çıktı doktor doktor bir kese daha gördü ama bozulmuş dedi diğer bebeğin kalp atışları vardı bozuk olan kese sonradan düzelir mi bu konuda bi fikriniz var mi
Evet kanamam oldu doktor net bisey soylemedi 1 hafta sonra gel dediLekelenme ya da kan gördünüz mü acaba ?Lekelenme yasadigimda acile gittim keseye bakıldı Sıkıntı yok demişti eğer düşük olacaksa kesenin şekli de bozuk olurmus .İnsallah düzelir doktorunuz ne dedi peki düzelme oluyor muymuş
İnşallah sıkıntı olmaz bol bol dinlenmene bakEvet kanamam oldu doktor net bisey soylemedi 1 hafta sonra gel dedi
Hayırlısı canım teşekkür ederimİnşallah sıkıntı olmaz bol bol dinlenmene bak
Geç dollenme olmus olabilir demedi miSlm herkese adet tarihine göre 8 haftalik olmam lazımdı ama 6.3 günlük çıktı doktor doktor bir kese daha gördü ama bozulmuş dedi diğer bebeğin kalp atışları vardı bozuk olan kese sonradan düzelir mi bu konuda bi fikriniz var mi
Insallah bizde 2024 mayis annelerine yazariz saglikla dogurduk darisi size diye2022 mayıs annelerinden geliyoruuuumayyyy hanımlar anılarım depreşti yazdıklarınızı okurken bende ilk zamanlar hiç kolay bir süreç geçirmedim yaklaşık 12.haftaya kadar kanamalarım oldu hop oturduk hop kalktık aciller progestanlardan çürüyen arkam ağrıdan oturamamak kaburga ağrıları sürekli üşütmem falan offf neler neler ananem söylemiştide inanmamıştım ama kesinlikle doğruluk payı var şöyle ki erkek anneleri çok çok daha çabuk üşütüp hasta oluyormuş aman dikkat Kiloları hiç kafanıza takmayın bence ben 80 kiloyla hamile kaldım 98le doğurdum doğumdan 15 gün sonra 83e düştüm direk hepsi ödem ve bebek plasenta su vs ağırlıymış ben bide doğru dürüst bulantı yaşamadım homini gırtlak hep yedim durdum Rabbim hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler ve su gibi doğumlar nasip etsin inşallah kendinize bebişlerinize çooook iyi bakın stres yapmayın keyfini çıkarın hamilelik gerçekten özleniyor
Sizin akintilariniz bitti mi rahimde sancilar azaldimiEvet canim heralde ondan. Git gide daha cok hissediyorum baskiyi agriyi. Dun resmen adet olacakmis gibi bir agri vardi. Bugun de rahim ve vajina civarinda gaz sikismasi sancisi hissediyorum, heralde rahimin buyumesinden kaynakli bunlar
Benimde öyle dökülüyor sürekliArkadaşlar saçlar hamilelikte daha parlar gürleşir dediler ama benim sacim dokulmeye başladı sonbahardan mi anlamadim genelde emzirirken dokuluyormus diye duymustum ama son zamanlarda elimi atsam bi suru sac dokuluyor
Acaba gidasiz mi kaliyoruz yoksa mevsimsel mi bilemedim bu aralar meyve yemegi arttirayim;(Benimde öyle dökülüyor sürekli
Ayni dertten muzdaripim gercekten. Saclarim mahfoldu kırıldı, matlastı yani. Uclari kırılmaya basladi surekli. Koparak dokuluyor ve ben saclarima inanilmaz deger veririm severim yani. Gebelikten sonra oldu bunlarArkadaşlar saçlar hamilelikte daha parlar gürleşir dediler ama benim sacim dokulmeye başladı sonbahardan mi anlamadim genelde emzirirken dokuluyormus diye duymustum ama son zamanlarda elimi atsam bi suru sac dokuluyor
Valla benimde dokuluyor sulfatsiz kopurmeyen yuzde 98 dogal içerikli sampuan aldim 2 haftadir kullaniyorum ama hala dokuluyor agirlik var bi kotu olduAyni dertten muzdaripim gercekten. Saclarim mahfoldu kırıldı, matlastı yani. Uclari kırılmaya basladi surekli. Koparak dokuluyor ve ben saclarima inanilmaz deger veririm severim yani. Gebelikten sonra oldu bunlar
Merhaba o bende de olmuştu ilk bebeğimde iki kese vardı sonra eridi iki yumurtam vardı yumurtalığımda sonradan kaybolma olayı çok kişiden duydum. sorun olmuyor bebeğin dkalp atışı varsa moralini bozma. benim kızım şuan 4 yaşında. Şimdi ikinci gebeliğim ve adetlerim düzensizdir normalde temmuz 15 son adet tarihim ama doktorum 27 temmuza çekti düzensizlikten dolayı 13 haftalık olmam gerekirken 12 haftalık şuan miniğim dert etme yani rabbime sığın :)Slm herkese adet tarihine göre 8 haftalik olmam lazımdı ama 6.3 günlük çıktı doktor doktor bir kese daha gördü ama bozulmuş dedi diğer bebeğin kalp atışları vardı bozuk olan kese sonradan düzelir mi bu konuda bi fikriniz var mi
Saçlarımıda boyamam lazım dip boyası geldi. Nasıl ne zaman boyatmak uygundur bilgisi olan var mı?Valla benimde dokuluyor sulfatsiz kopurmeyen yuzde 98 dogal içerikli sampuan aldim 2 haftadir kullaniyorum ama hala dokuluyor agirlik var bi kotu oldu
Saçlarımıda boyamam lazım dip boyası geldi. Nasıl ne zaman boyatmak uygundur bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?