- 14 Aralık 2015
- 297
- 127
- 103
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.641
İlk cocgunuz mu.Sanki kız bebek geliyor gibi geldi bana10+1 den selamlar
Benim çileğim beni perişan ediyor. Yemek yiyince dünyam kararıyor artık acıkmaktan nefret ediyorum. Göz altlarım mosmor, o kadar uyumama rağmen halsizlik.. midem sürekli bulanıyor canım hiçbir şey istemiyor yiyorum daha çok bulanıyorvallahi bu hamileliğin tadını hiç alamıyorum. Herkes keyfini çıkar diyor ben hala keyfini arıyorum siz neler yapıyorsunuz bulantı için?
Evet ben kullaniyorum 1 hafta 10 gun bulantı kusma yataktan kalkamiyordum kullanmaya basladigimdan beri sadece bulanti oluyor ama kusmuyorum bana baya faydasi olduKızlar artık mide bulantısına ve bir şey yiyememeye dayanamadığım için aile hekimine gittim Prilam Dr diye bir ilaç yazdı zaten hamilelere veriyoruz bunu falan dedi. Kullanan var mı aranızda?
Bu aylarda ayva yı yedikten sonra yanaklarına parmaklarınla bastırırsan gamzeli olurmus diye duymustum kizimda yaptım gamzeleri var ama tesadüf mü bilmem. Bide dolunay a bakarsan bebek beyaz olurmusAyvalar ciksa o da keser elma ayva yiyenin çocuğu guzel olurmuş sifa olsun
Size faydası oluyorsa ne mutlu dünkü halimde beni tutar mıydı emin değilim gerçekten perişan olmuştum Allah kolaylığını versin herkeseBende de istifra olmaya başladı. Ilaç yazdırmaya gitmedim erindim çareyi yeşil elma ve sert mor erikte buldum . Hem vitamin hem bulantı kesiyor. bende ekşi oldukları için seviyorum zaten
Bulantıda pozidox un faydasını gördüm, yazmıştım daha önce de, doğal içerikli. Bir de az az sık sık yemezsem üzülüyorum. Az derken baya az:) sık derken baya sık:) yorgunluk için çözüm bulamadım. Neredeyse 12 saat uyuyorum ama dinlendirmiyor. İşimin koşulları biraz esnek o rahatlattı ama biraz enerji toplar 2 3 saat dışarda geçirmeye cesaret edersem çok iyi geliyor aslında. Hem açılıyorum hem de gece uykusu daha rahat oluyor.10+1 den selamlar
Benim çileğim beni perişan ediyor. Yemek yiyince dünyam kararıyor artık acıkmaktan nefret ediyorum. Göz altlarım mosmor, o kadar uyumama rağmen halsizlik.. midem sürekli bulanıyor canım hiçbir şey istemiyor yiyorum daha çok bulanıyorvallahi bu hamileliğin tadını hiç alamıyorum. Herkes keyfini çıkar diyor ben hala keyfini arıyorum siz neler yapıyorsunuz bulantı için?
Evet ilkkkİlk cocgunuz mu.Sanki kız bebek geliyor gibi geldi bana
Benim doktor bana ilaç yazmadı valla kusmam olmadığı için sanırsam ama kussam rahatlarım yani böyle daha kötü oluyorumBulantıda pozidox un faydasını gördüm, yazmıştım daha önce de, doğal içerikli. Bir de az az sık sık yemezsem üzülüyorum. Az derken baya az:) sık derken baya sık:) yorgunluk için çözüm bulamadım. Neredeyse 12 saat uyuyorum ama dinlendirmiyor. İşimin koşulları biraz esnek o rahatlattı ama biraz enerji toplar 2 3 saat dışarda geçirmeye cesaret edersem çok iyi geliyor aslında. Hem açılıyorum hem de gece uykusu daha rahat oluyor.
Hadi hayırlısı olsun inşallah.Kac haftalık oldunuzEvet ilkkkvalla bende kız diye hissediyorum ama hayırlısıyla gelsin bi de artık beni yormasın yeter
Annem bende cok ayva yemis hem gamzem var hemde hayatimda hic cilt sorunu yaşamadım hep beyaz puruzsuz cildim olduBu aylarda ayva yı yedikten sonra yanaklarına parmaklarınla bastırırsan gamzeli olurmus diye duymustum kizimda yaptım gamzeleri var ama tesadüf mü bilmem. Bide dolunay a bakarsan bebek beyaz olurmus
Sari akinti icin bana 2 kere idrar testi yaptirdi enfeksiyon cikmadi cok su icceksin dedi ben ogure ogure su ictim akintim gecti dun 2 bardak ictim baska içemedim sabah hemen akintim gelmis;( bol su içmeye calisiyorum bide ic çamaşırını ütüle dedi sık degistir dediKontrolden geldim 7+6 olmasi gerekirken 8+1 cikti ama normal ilk baslarda dedi doktor. Kanamayla alakali hicbisi kalmadi cok sükür. Haftaya 3 haftalik aradan sonra ise baslicam tekrar. Birde sari akintim oldugu icin vajinal fitil verdi hem ph dengelenmesi icin hem de enfeksiyon varsa gidermesi icin. 16 mm olmus
Idrar testi bende de temiz cikti ama bildigin sari sari koyu kivamli oldugu icin 12 gün fitil kullanicam. Su da baya iciyorum 3 litreye yakin ama oluyor hala. Neyse buna da sükür onca parca parva kanamadan sonra ben sari akintiya raziyimSari akinti icin bana 2 kere idrar testi yaptirdi enfeksiyon cikmadi cok su icceksin dedi ben ogure ogure su ictim akintim gecti dun 2 bardak ictim baska içemedim sabah hemen akintim gelmis;( bol su içmeye calisiyorum bide ic çamaşırını ütüle dedi sık degistir dedi
Bana 8. Haftada doktor önermişti bu ilacı. Artık dayanamayacak gibi olunca muayeneyi bekleyemeyip telefon edip istemiştim. Telefonla ulaşabilirsen sor istersen belki daha etkilisini önerir. Pozidox içinde zencefil özü ve b vitamini var günde 2 tane kullanıyorum. Yorgunluk bende de fena parka gidip bankta oturmayı verimli bir gün sayacağım neredeyse:))Benim doktor bana ilaç yazmadı valla kusmam olmadığı için sanırsam ama kussam rahatlarım yani böyle daha kötü oluyorumacaba doktordan izinsiz içilebilir bi ilaç mı dediğiniz? Randevuma daha 2 hafta var ben sosyal medya üzerinden çalıştığımdan mesai saatlerim canımın istediği saatler ama o kadar enerjim düşük ki ilgilenemiyorum dışarı çıkmaya gözüm kesmiyo çünkü ansızın tansiyonum düşüyo başım dönüyo midem bulanıyo ilk bulduğum yere oturuyorum öyle dilenci gibi
Suya limon sıkınca çok güzel oluyor özellikle ekşileri seviyorsan. Kokusu da hoş oluyor ama yine çok koklamadan içmek daha iyi. Su çok önemliymiş hamilelikte sadece alıntı için değil kanı sulandırmak için.Sari akinti icin bana 2 kere idrar testi yaptirdi enfeksiyon cikmadi cok su icceksin dedi ben ogure ogure su ictim akintim gecti dun 2 bardak ictim baska içemedim sabah hemen akintim gelmis;( bol su içmeye calisiyorum bide ic çamaşırını ütüle dedi sık degistir dedi
Aynı durum yemesen aclık mahvediyor yesen bbulantı ve mmide yanması. Hiçbi şey yapmıyorum cınkı işe yaramıyor sadce meyve yemek bi nebze azaltıyor bulantıyı 8. Haftada bu durumdayız10+1 den selamlar
Ay çok tatli ya kendine bakmasiAnnem bende cok ayva yemis hem gamzem var hemde hayatimda hic cilt sorunu yaşamadım hep beyaz puruzsuz cildim olduannem bana hamileyken manisadalarmis o zaman orda ki göçmen kadinlar demiş cocugunun guzel olmasini istiyorsan ayva elma bide armut ye diye bide ilk kipirdadiginda guzel birine bak demişler annem elinde ayna ile gezmiş kipirdayinca hep kendine bakmis
Ben de limonlu su iciyorum iki gündür biraz kesiyor ama anlık.Bana 8. Haftada doktor önermişti bu ilacı. Artık dayanamayacak gibi olunca muayeneyi bekleyemeyip telefon edip istemiştim. Telefonla ulaşabilirsen sor istersen belki daha etkilisini önerir. Pozidox içinde zencefil özü ve b vitamini var günde 2 tane kullanıyorum. Yorgunluk bende de fena parka gidip bankta oturmayı verimli bir gün sayacağım neredeyse:))
Suya limon sıkınca çok güzel oluyor özellikle ekşileri seviyorsan. Kokusu da hoş oluyor ama yine çok koklamadan içmek daha iyi. Su çok önemliymiş hamilelikte sadece alıntı için değil kanı sulandırmak için.
Gebelik sonuçta bir hastalık değil gerekli olmadıkça rapor vermezler. Bende çalışıyorum çalıştığım zamanlar neredeyse hep ayaktayım daha uzun zor çalışanlarda var. Çalışıyorum diye stres yapmayınÖğretmenlik yapıyorum. Bugün sağlık ocağına gittim rapor almaya. Doktorum dedi ki eğer yatarsan o da sıkıntı. Biraz kadere inanmak lazım. Sınıfta hep otur ayakta anlatma dersleri dedi. Düşecekse zaten durmaz merak etme dedi. Ne bileyim kafam karıştı. Kadın doğum doktorum da bu hafta rapora gerek yok bi kontrole gel bakalım dedi. Sonra karar veririz dedi. Korktum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?