2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Herkesin gebeliği farklı olduğu için sizi takip eden doktor daha iyi bilir doktorunuza danışmanız daha doğru olue

7-8 hafta arası aynı durumdaydım doktor pozidox önerdi. Doğal içerikli zencefil özlü bir ilaç. Onu aldığım gün kesildi. Kesilmesinin zamanı mı gelmişti yoksa ilaç mı yardımcı oldu bilemedim. Başta günde 2 alıyordum sonra günde 1 almaya başladım. Akşama doğru yorulunca hafif rahatsız oluyorum o zamana yakın almaya çalışıyorum.

Bende 7. Haftaya giricem ama neredeyse 2 haftadır her gün istifra ediyorum ve hatta bugün günde 2 kere olmaya başladı. Zaten iştahım da kapandı yemek görmeye bile tahammül edemiyorum ne olucak böyle hiç bilmiyorum

Benim günde 5-6 yı buluyor geçiyor bazen karın kaslarım ağrıyor artık (

Bir yerde b vitamini eksikliğinin de bulantıyı tetiklediğini okumuştum bahsettiğiniz ilaçta b vitamini takviyesi de var. Hemen bakayım eczaneden teşekkür ediyorum

Arkadaşlar son birkaç gündür ben de gerçekten bitik durumdayım. Yataktan kalkamıyorum. Kalktığım anda midem dönüyor sanki. Yemek işinde ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum. Kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. Psikolojim de müthiş derecede etkilendi artık. O kadar hastalıklar geçirdim, hiç böyle kötü olduğum bir zaman olmamıştı. Umuyorum hepimizinki bir an önce geçer.

Aynı durumdayım 2 hamileliğimide çok rahat geçirmiştim bu hamilelik hiçbirine benzemiyo ama kızlarımlada ilgilenmek zorundayım sürekli ayakta olduğum için 2kat dahada zorlaşıyo psikolojimde çok etkilendi dün gece ya 9ay böyle geçerse diye düşünüp bi korkmadım değil yani ama Rabbim sağlıkla hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin de gerisine katlanılır kaybetme korkusu içimi kemiriyo daha çok benim neden bilmiyorum sanırım yaşadığım rahatsızlıklardan dolayı böyle düşünüyorum hissediyorum bilemiyorum umarım çabuk toparlarız

Canım çocuk da varsa Allah nin kat kolaylık versin gerçekten. Biz sadece eşimle ben varız evde. Sağ olsun evin her şeyini eşim yapıyor akşam işten geldiğinde. Normalde ben de çalışıyorum ama son 20 gündür işe de gidemiyorum, uzaktan çalışıyorum. Ona da çalışmak denirse.

2 kızım var eşim geç saatlere kadar çalışan biri mecburen hersey bana kalıyo amin canım rabbim sanada hepimize de yardımcı olsun kimimiz çalışıyoruz kimimiz evimizde çocuk bakıyoruz hepsi yerine göre zor Allah yardımcımız olsun

Sizi o kadar iyi aiyorum ki kaybetme korkusu bende de var ama yenemiyorum sanirim daha önce kaybi olanlar da ekstra fazla oluyor bu durum.Bugun uyandim Allahim isyan etmek istemiyorum ama ne olur beni evlatla ve onun sagligi sınama ve anne olabileyim bende nolur diye dua ettim yola cikcaktim yemek yapamıyorum dogru duzgun annemi almaya gidicektim riske atmamaya karar verdim evet doktorlarimiza danisiyoruz tabiki ama buradaki tecrubeler o kadar iyi geliyor ki bana.Allah herkesden razi olsun mayis anneleri olarak hep iyi haberler yazilsin insallah buraya

Amin canım inşallah belli bi süre yenemeyiz evet ben 2. Kızım doğduktan sonra lohusalığında etkisiyle sanırım hep onu kaybedicem gibi hisseder ağlardım hep ansızın ayrılıcak aramızdan gibi geliyodu bana bi kaç ay sonra yavaş yavaş geçti annelik gerçekten çok güzel birşey Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın tattırsın nasip etsin

Maden suyu ve zeytini keşfettim, onun dışında çubuk kraker, leblebi gibi tuzlu şeyler iyi geliyor. Devamlı bunlardan bir iki atıştırmak gerekiyor bulantı geldikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…