- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.401
Seninki yine iyiymiş benimkiler simsiyah oluyor. Bugün doktora sordum yanlış vuruyorsunuz dedi. Vurduktan sonra iğneyi hemen cikarmamak lazımmış içinizden 5e kadar sayin öyle çıkarın dedi. Sıvı deri altinda kaliormus o yuzdenmis. Ben göbekten başladım orasi da oluyorOksapar igne vutulan arkadaslar benim kollarim vurduktan sonrq buzekilde oluyo nedenini bilemedim sizde durumlar nasil birde göbekten vurulabiloyormu acaba
Cok tesekkur ederim canimSeninki yine iyiymiş benimkiler simsiyah oluyor. Bugün doktora sordum yanlış vuruyorsunuz dedi. Vurduktan sonra iğneyi hemen cikarmamak lazımmış içinizden 5e kadar sayin öyle çıkarın dedi. Sıvı deri altinda kaliormus o yuzdenmis. Ben göbekten başladım orasi da oluyor
Merhabalar sağlıklı evlat olsun inşallahMerhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 22 Ağustos. Ve suan tam 6 haftalık gebeyim. Poliklinik randevusu bulamadığım için henüz doktora gidemedim. 7+2de gitmiş olacam. Sizce çok mu geç kalmış olurum. Bu arada 3 kere beta baktirmistim. 598, 1120, 7330 sırayla. Bu arada doğumda mayısın sonu gösteriyor.
Ocean mumy mi kullanıyorsunuzBende ceviz alacağım evet çok faydalı her iki kızıma hamileykende tüketmiştim ama şuanki kullandığım folikasitin içinde balık yağı da dahil gerekli bi çok vitamin mineral mevcut aslında bi sonraki kontrolüm 20 ekimde 2haftada bir çağırıyo doktorum bende bu doktorla devam edeceğim ultrason cihazı yeni gelmiş bu cihaz yeni alınmış belki onunla alakalıdır diyede düşündüm kalp atışını bulamayınca adamda panik oldu ultrason kağıdındaki pozda hiçbişey göremiyorum o yüzden
Göbekten deneyin bence ben göbekten yapıyorum bazen morarıyor ama çok değil.Oksapar igne vutulan arkadaslar benim kollarim vurduktan sonrq buzekilde oluyo nedenini bilemedim sizde durumlar nasil birde göbekten vurulabiloyormu acaba
Vifolic kullanıyorum canımOcean mumy mi kullanıyorsunuz
Amin ınsallah hepimizin ki teşekkür ederim canım. Vitamin ne vitamini verdi pekıMerhabalar sağlıklı evlat olsun inşallah
Bende şuan 6+3 geçen hafta gittim vitamın verdi kese var mı diye baktı. Pazartesi gıdıcem 7 haftalık olucak kalp atışını görürüz belki
Ben ilk hamileliğimde 1 saatlik yola giderken bile doktoruma soruyordum bence sende sor en iyi bilgiyi doktorun verirArkadaşlar 8 9 haftalikken yola cikan oldu mu 4 saatlik bir yol annemi almaya gitmeyi düşünüyorum ama ilk 12 hafta genelde dinlenmeye calisin diyorlar ya icime kurt dustu. Yolun sarsintisi mi zarar verebilcegi dusunuluyor yoksa hareketsiz oturmak mi onu tam anlayamiyorum yolda bi sekilde sarsinti oluyor ama evde is yaparkende hareketli degilmiyiz bilemedim;(
canım benim de öyle 5 gün geri. sordum doktora biz adet tarihini baz alırız. ilerleyen zamanda onun tam düzeltmesini yaparız dedi.. Zaten benim ilişki tarihine göre mümkün değildi ileride olmasıKızlar pazartesi günü doktora gittiğimde adet tarihine göre 6+1 di
Ultrasonda 5+4 çıktı
Ultrasondakine göre mi sayacağım artk
Dört saatlik yolun çok sorun olacağını zannetmiyorum eğer riskli bir gebelik sürdürmüyorsanız. Öyle bir durum olsaydı doktorunuz zaten belirtir, yasaklardı yolculukları.Arkadaşlar 8 9 haftalikken yola cikan oldu mu 4 saatlik bir yol annemi almaya gitmeyi düşünüyorum ama ilk 12 hafta genelde dinlenmeye calisin diyorlar ya icime kurt dustu. Yolun sarsintisi mi zarar verebilcegi dusunuluyor yoksa hareketsiz oturmak mi onu tam anlayamiyorum yolda bi sekilde sarsinti oluyor ama evde is yaparkende hareketli degilmiyiz bilemedim;(
Oksapar igne vutulan arkadaslar benim kollarim vurduktan sonrq buzekilde oluyo nedenini bilemedim sizde durumlar nasil birde göbekten vurulabiloyormu acaba
Kendime değil ama anneme vuruyorum. Hastanede koldan vurmuşlar mosmor olmuş. Evde 12 gündür göbekten vuruyorum klavuzunda öyle yazıyor. Aynı klavuzdaki gibi yaparsanız hiç iz yapmıyor. Göbekte yağ dokusunu parmaklarınızın arasına sıkıştırıp o yağ dokusuna enjekte etmek gerekiyormuş. Kas dokusuna vurulunca morartıyor.Seninki yine iyiymiş benimkiler simsiyah oluyor. Bugün doktora sordum yanlış vuruyorsunuz dedi. Vurduktan sonra iğneyi hemen cikarmamak lazımmış içinizden 5e kadar sayin öyle çıkarın dedi. Sıvı deri altinda kaliormus o yuzdenmis. Ben göbekten başladım orasi da oluyor
Ilk ona sordum çıkabilirsin ama ilk 3 ay biraz canli bomba gibi dusun dedi yani yuruyusde yapabilirsin ama ben ilk 12 hafta bol bol dinlenme öneriyorum riske girmemek acısından yoksa agirlik tasiyip hic sorun yasamayanda var en kucuk uzanmada sorun yaşayanda oluyor dedi.yani kisaca cikabilirsin ama 2 saatte bir dur yuru arada ayaklarini uzat dedi biraz tedirgin oldum bende detayli soramadım yani arabayi ben kullancam demeyi de unuttum simdide tekrar aramaya cekindim oyuzden tecrubeliler sorayim dedimDört saatlik yolun çok sorun olacağını zannetmiyorum eğer riskli bir gebelik sürdürmüyorsanız. Öyle bir durum olsaydı doktorunuz zaten belirtir, yasaklardı yolculukları.
Zencefilli çay denediniz mi sanki beni biraz rahatlattiCanım kızlar 11 haftadayım 5 haftadır bulantı kusmalar beni bitirdi. 3 farklı ilaç kullandım hiç biri bana mısın demiyor 3 gün işe gidiyorum 2 gün gidemiyorum oğlumla ilgilenemiyorum hiç bir şeyden zevk almaz oldum
Bende 5+6 da duydum dk da 110 du kalp hızı, doktor normal dedi önümüzdeki haftalarda güçlenecek dedi. Seninde oldukça normal canım.Kızlar bir şey sormak istiyorum 6+3 deyim çok şükür bugün kalp atışını duydum ama bana biraz yavaş gibi geldi internette izlediklerim de daha güçlüydü doktora o an heyecanla sormayı unuttum aynısını yaşayan var mı ? Daha önce bir boş gebeliğim var biraz tedirginim görüntüsü de bu şekildeEki Görüntüle 3141482
Bana doktorum henüz çok küçük bence gitmeyin dedi 1,5 saatlik yolaIlk ona sordum çıkabilirsin ama ilk 3 ay biraz canli bomba gibi dusun dedi yani yuruyusde yapabilirsin ama ben ilk 12 hafta bol bol dinlenme öneriyorum riske girmemek acısından yoksa agirlik tasiyip hic sorun yasamayanda var en kucuk uzanmada sorun yaşayanda oluyor dedi.yani kisaca cikabilirsin ama 2 saatte bir dur yuru arada ayaklarini uzat dedi biraz tedirgin oldum bende detayli soramadım yani arabayi ben kullancam demeyi de unuttum simdide tekrar aramaya cekindim oyuzden tecrubeliler sorayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?