2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hayırlı haberler ile gel inşallah canım bu arada reel ismim senin Nikin yıldız

Hayırlı haberler ile gel inşallah canım bu arada reel ismim senin Nikin yıldız
Bu nicki çok seviyorum şarkı ismi o şarkıyı da seviyorum o yüzden kullanıyim dedim benimde mine ismim memnun oldum

Mide bulantisi var ama kusma yok istahsizlik var canim bisey cekiyor bi lokma yiyorum yetiyor
Bende de mide bulantisi vardi bu hafta istifra da eslik ediyor.
Benim sık idrara cikmam yok. Her zamanki gibi sanki su anda

Merhaba kizlar. Normal beyaz sari renkli akintisi olan var mi? Progestan hapini agizdan aliyorum. Kanamam varken fitil olarak kullanmami önermemisti doktor. Bikac gündür kanamam hic yok ama asiri akintim var. Hep bi islaklik durumu. Merak ettim sizde var mi?

Benim sari akintim 2 hafta devam etti iki kere idrar testi verdim enfeksiyon mu var diye doktor bol su ic dedi en son şimdilerde baya azaldi ve baya acik beyaza dondu simdilerde o da biraz daha azaldi ama sarı beyaz arasi akintilar normalmis

Benim sari akintim 2 hafta devam etti iki kere idrar testi verdim enfeksiyon mu var diye doktor bol su ic dedi en son şimdilerde baya azaldi ve baya acik beyaza dondu simdilerde o da biraz daha azaldi ama sarı beyaz arasi akintilar normalmis
Anladim canim. Benim de aklima ilk enfeksiyon geldi ama yanma falan yok. Sali kontrole kadar bekliyim bakalim umarim normaldir benimki de

Anladim canim. Benim de aklima ilk enfeksiyon geldi ama yanma falan yok. Sali kontrole kadar bekliyim bakalim umarim normaldir benimki de
Benimki sapsariydi doktor kesin enfeksiyon dedi htta burayada yazmistim idrar testi temiz cikti.hala devam edince doktor tekrar yaptik testi yine temiz doktor bol su ic dedi gecti sonra

Caniim ay evet ya iletisim kuramadik unuttum ben baya burayi nasil gidiyor hamilelikkk ay anlat her seyi
Guzel ama iyice asosyallestim mide bulantilari beni mahvediyor ama buna da cok sukur bebegim iyi olsun da yeter iste evden cikamiyorum bugun bile bir ara markete gittim eve nasil donecegimi sasirdim. İnsallah bu zorlu gunler kolaylikla gecer de 3.ayimiza erisiriz saglikla sen nasilsin senin nasil geciyor

Ya benimki bekledigimden daha kotu geciyor hergun kusacagimi hic dusunmemistim ;( yasam kalitem dustu cidden. Onun disinda eeh iste bebeginle aran nasilll kontroller nasil gidiyor. Benim sat ile ultrason arasinda 10 guun fark varmis

Ya benimki bekledigimden daha kotu geciyor hergun kusacagimi hic dusunmemistim ;( yasam kalitem dustu cidden. Onun disinda eeh iste bebeginle aran nasilll kontroller nasil gidiyor. Benim sat ile ultrason arasinda 10 guun fark varmis
Evet benim de oyle yasam kalitem dustu cok fena. Ama buna da sukur. En son kalp atisi icin gittik gorduk guzeldi cok sukurr. O zaman benimki ablasi abisi oluyor senin bebisinin. Benim uyumluymus sat ile kuzum. O zaman senin tahmini dogum 22 mayis civari olacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…